Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Makačens 14. iningā izcīna "Pirates" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Makačens 14. iningā izcīna "Pirates" uzvaru
Endrjū Makačens
Foto: AFP/Scanpix

Pitsburgas "Pirates" spēlētājs Endrjū Makačens Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē pret Sentluisas "Cardinals" piektajā papildiningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, palīdzot savai vienībai uzvarēt ar 6:5.

Nacionālās līgas centrālās divīzjas vadošo komandu cīņa aizvadītajā naktī izvērtās visai spraiga, par ko liecina tas, ka uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešami 14 iningi.

Spēles pamatlaiks beidzās pie rezultāta 3:3, bet jau 10. iningā Marks Reinoldss raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas varēja dod "Cardinals" uzvaru, taču "pirāts" Kriss Stjuarts izpildīja veiksmīgu sietienu pēc kura Jungs Ho Kangs sasniedza mājas plati.
Spēles turpinājums arī bija ļoti līdzīgs un 14. iningā Džonijs Peralta izvirzīja punkta gūšanas pozīcijā Metu Kārpenteru, taču arī tas nedeva Sentluisas komandai uzvaru, jo Endrjū Makačens, Pitsburgas komandas vadošais spēlētājs, guva savu 12. "Home run" sitienu sezonā un kopā ar Nīlu Vokeru guva divus punktus, kas arī nodrošināja "Pirates" 52. uzvaru sezonā.

Jāpiebilst, ka šī cīņa bija ne tikai starp divām centrālās divīzijas vadošajām komandām, bet arī starp divām MLB līdervienībām, jo Sentluisas "Cardinals" ir izcīnījuši 56 uzvaras 88 mačos un ieņem pirmo vietu Nacionālajā līgā un arī visā MLB, bet Pitsburgas "Pirates" ir otrā komanda Nacionālajā līgā un trešā – MLB. Līgas kopvērtējumā otrajā vietā atrodas Kanzassitijas "Royals", kuri ir Amerikas līgas līderi un viņiem 51 uzvara 85 mačos. Šīs trīs komandas arī veido MLB līderu grupu, jo jau ceturtajā vietā esošā Losandželosas "Dodgers" komanda no līderiem atpaliek par 6.5 uzvarām, bet Vašingtonas "Nationals", kuri ir vēl vietu zemāk – jau par astoņām.

MLB regulārā sezona, 11.07. spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates5:6
Blue JaysRoyals6:2
TigersTwins5:9
White SoxCubs5:1
DiamodnbacksMets2:4
BravesRockies2:3
RedsMarlins3:14
AstrosRays0:3
AthleticsIndians5:4
NationalsOrioles7:4
YankeesRed Sox3:5
PadresRangers6:5
PhilliesGiants5:8
AngelsMariners0:5
BrewersDodgers7:1

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

Slēpts komentārs: Kardināls

  +1 [+] [-]

, 2015-07-12 11:49, pirms 9 gadiem
Kardināls rakstīja: Nu, bļin, priekš kam to beisbolu atkal vajag? Kas, nav citu tēmu par ko rakstīt?

Latvijā beisbola nav un tas nekad nebūs, lai vai kā šeit vanabī-amerikāņi to mēģinātu ieviest! Mums ir savi sporta veidi!

P.S. Tad jau par laptu var rakstīt, tāda paša popularitāte būs!
Latvijā beisbols bez pārtraukumiem tiek spēlēts jau vairāk kā 10 gadus, ir savs čempionāts (agrāk rīkots pat divās līgās), izlase, kura piedalās starptautiskos turnīros un EČ.

Tāpat, piedošanu, protams, bet kad ne tikai sporta preču veikalos, bet pat DEPO tiek tirgoti beisbola cimdi, bumbiņas un nūjas (jociņi par 1000 nūjām un vienu bumbiņu nebūs vietā)... laikam jau nav nemaz tā kā daudziem gribētos domāt.

Un lapta... spēle, protams, neslikta, taču tā jau vairāk kriketam līdzīga.

     [+] [-]

, 2015-07-12 13:11, pirms 9 gadiem
Kardināls rakstīja: Nu, bļin, priekš kam to beisbolu atkal vajag? Kas, nav citu tēmu par ko rakstīt?

Latvijā beisbola nav un tas nekad nebūs, lai vai kā šeit vanabī-amerikāņi to mēģinātu ieviest! Mums ir savi sporta veidi!

P.S. Tad jau par laptu var rakstīt, tāda paša popularitāte būs!
Pilnībā piekrītu, jo interesēties par amerikāņu sporta veidiem jau nav iespējams bez vēlmes kļūt par amerikāni, un SC.com vajadzētu pārsaukt par tikailatvijaspeletusportaveiducentrs.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja