Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers", "Red Sox" un "Braves" piedzīvo trešos zaudējumus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers", "Red Sox" un "Braves" piedzīvo trešos zaudējumus
Stīvens Kvans gūst punktu pret "Royals", Foto: AFP/Scanpix

Pie trešajiem zaudējumiem Augstāko beisbola līgu (MLB) jaunajā sezonā tika vairākas komandas, kas pirmssezonā tika uzskatītas par pretendentēm uz izslēgšanas mačiem, to starpā arī čempionvienība, Atlantas "Braves".

- Milvokī "Brewers" komanda pēc neveiksmīgās viesošanās Čikāgā devās uz Baltimoru, pie "Orioles" komandas, kas sezonas pirmajā sērijā, pret Tampabejas "Rays", tika "aizslaucīta", t.i., zaudēja visās trijās spēlēs.

Tomēr, mājas sienas baltiimoriešiem palīdzēja un viņi izcīnīja savu pirmo uzvaru, tiekot galā ar iepriekšējās sezonas Nacionālās līgas Centrālās divīzijas uzvarētājiem, 2:0. Abus punktus otrajā iningā izsita Sedriks Malinss.

- Pēc neveiksmīgas mājas maču sērijas pret Čikāgas "White Sox", kas tika zaudēta ar 1-2, pēdējā mačā piekāpjoties ar 1:10, Detroitas "Tigers" tikās ar Bostonas "Red Sox", kuri arī sezonu atklāja ar 1-2 pret Ņujorkas "Yankees".

Pie trešā zaudējuma sezonā tika bostonieši, jo astotajā iningā Havjers Baezs ārpus laukuma raidīja Raiena Brasīra mesto bumbu, laužot neizšķirtu un panākot 3:1.

- Savukārt čempionvienība Atlantas "Braves" ar 2:11 atzina Vašingtonas "Nationals" komandas pārspēku. Vašingtonietis Maikels Franko četros no pieciem izgājieniem uz atsišanu tika pie veiksmīga sitiena, veica "Home run" un kopumā izsita piecus punktus.

Pēc pieciem aizvadītiem mačiem "Braves" ir tikusi pie divām uzvarām.

- Par sezonas ievada sensāciju ir kļuvis Klīvlendas "Guardians" debitants Stīvens Kvans, kurš pirmajās četrās spēlēs, atsitot 69.2% metienu, jau 15 reizes ir spējis tikt līdz pirmajai bāzei. Tas ir labākais četru maču karjeras starts kopš 1901. gada.

"Guardians" komanda arī sāk izmantot Kvana lielisko spēli, otro reizi pēc kārtas spējot gūt divciparu punktu skaitu un ar 10:7 pārspēja Kanzassitijas "Royals".

- Minesotas "Twins", pateicoties trim piektajā iningā izsistajiem punktiem, ar 4:0 pārspēja Sietlas "Mariners", izlīdzinot rezultātu sērijā (2-2). Luiss Araezs tika pie trim sitieniem, viena gūta un viena izsista punkta, bet Horhe Polanko izsita divus punktus, veica divus atsitienus un saņēma vienu brīvgājienu.

- Savukārt Sandjego "Padres" ar 4:2 pārspēja Sanfrancisko "Giants". Īpašu šo maču padarīja fakts, ka zaudējums tika ierakstīts Tailera Rodžersa kontā, bet Teilors Rodžerss, Tailera dvīņubrālis, tika pie sezonas pirmā seiva.

MLB spēļu tiešraides piedāvā Viaplay.

MLB regulārā sezona, 11.04.2022.

ViesiMājiniekiRezultāts
GuardiansRoyals10:7
BrewersOrioles0:2
RockiesRangers6:4
Red SoxTigers1:3
AthleticsRays13:2
MetsPhillies4:5
Blue JaysYankees3:0
NationalsBraves11:2
MarinersTwins0:4
MarlinsAngels2:6
PadresGiants4:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/