Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Reds" noslēdz sēriju ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Reds" noslēdz sēriju ar uzvaru
Džonijs Gomezs
Foto: AP/Scanpix

Ar uzvaru pār Sentluisas "Cardinals" (2:1) savu pirmo Augstāko beisbola līgu (MLB) sēriju noslēdza Sinsinati "Reds" komanda. Izšķirošo punktu "Reds" guva devītajā iningā pēc Džonija Gomeza "Home run" sitiena.

Džonijs Gomezs ārpus laukuma raidīja Džeisona Motē metienu, kas bija uzvaru nesošais sitiens, kas arī nodrošināja pirmo "Reds" uzvaru šosezon. Tāpat lieliski nospēlēja Sinsinati metējs Bronsons Arojo, kurš astoņos iningos zaudēja tikai vienu punktu, kā arī guva vienu punktu, piektajā iningā raidot bumbu uz laukuma centru, bet perfekta devītā izspēle Francisko Kordero kontā.
"Vienmēr ir patīkami atklāt rezultātu", pēc mača teica Gomezs, "vienalga, vai tie ir gūtie punkti, vai sezonas uzvaras." Tāpat viņš piebilda: "Pēdējā izspēlē es jau zināju, ka viņš Džeisons Motē – aut. metīs spēcīgus metienus. Tā maču pēdējās izspēleš tas ir vienmēr."

Savukārt Sentluisas komandā der atzīmēt Metu Holideju, kurš guva savu pirmo "Home run" sezonā, kā arī metēju Bredu Peniju, kurš septiņos iningos veica 170 metienus, zaudēja vienu punktu un pieļāva sešus sitienus.
"Mēs darījām savu darbu un centāmies noturēt rezultātu pēc iespējas ciešāku, lai varētu atspēlēties", sacīja Penijs, "taču, neskatoies uz to, ka mūsu uzbrukums spēlēja visai neslikti, mums neizdevās uzvarēt, tādēļ pretinieku priekšā atliek vien noņemt cepuri." Savukārt "Cardinals" menedžeris Tonijs Larusa sacīja: "Protams, mēs vēlējāmies uzvarēt arī trešajā spēlē, taču tas neizdevās. Lai vai kā šo sēriju mēs kopumā esam uzvarējuši un ir jāturpina tādā pat garā."

No pārējiem mačiem ir jāatzīmē, Amerikas līgā, Sietlas "Mariners" trešais zaudējums pēc kārtas Oklendas "Athletics" vienībai, šoreiz ar 2:6 un Minesotas "Twins" pārliecinošā uzvara pār Losandželosas "Angels". Savukārt Nacionālajā līgā pie pirmās uzvaras šosezon tika Losandželosas "Dodgers", kuri pārliecinoši atspēlējās Pitsburgas "Pirates" par iepriekšējos divos mačos piedzīvotajiem zaudējumiem – 10:2. Tāpat pirmā sezonas uzvara pagājušajā naktī tika ieskaitīta Čikāgas "Cubs" kontā, kuri uzveica Atlantas "Braves" (2:0), bet vieni no līgas favorītiem, Filadelfijas "Phillies" piedzīvoja pirmo zaudējumu, ar 5:6 piekāpjoties Vašingtonas "Nationals".

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 8. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Toronto "Blue Jays" – Teksasas "Rangers"3:1
Detroitas "Tigers" – Kanzasssitijas "Royals"7:3
Sietlas "Mariners" – Oklendas "Athletics"2:6
Baltimoras "Orioles" – Tampabejas "Rays"5:4
Klīvlendas "Indians" – Čikāgas "White Sox"5:3
Minesotas "Twins" – Losandželosas "Angels"10:1

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Sentluisas "Cardinals" – Sinsinati "Reds"1:2
Losandželosas "Dodgers" – Pitsburgas "Pirates"10:2
Filadelfijas "Phillies" – Vašingtoanas "Nationals"5:6
Čikāgas "Cubs" – Atlantas "Braves"2:0
Floridas "Marlins" – Ņujorkas "Mets"3:1

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com

     [+] [-]

, 2010-04-09 11:52, pirms 14 gadiem
Skatījos pa ESPN Am. Rangers-Blue Jays. Labs pičeru duelis, izcils CJ Wilson, Guerrero jaunajā komandā uguņo, bet visu sačakarēja Teksasas closers Francisco, izgāžot pēdējo iningu.