Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ičiro sasniedz 3000 sitienu robežu, Rodrigezs tiks atlaists no "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ičiro sasniedz 3000 sitienu robežu, Rodrigezs tiks atlaists no "Yankees"
Ičiro Suzuki
Foto: AFP/Scanpix

Vakarnakt vienīgajā pašlaik aktīvajā Ziemeļamerikas profesionālā sporta lielā četrinieka līgā, MLB, norisinājās vairāki interesanti notikumi, kuri ierakstīs šo dienu beisbola vēsturē.

Vispirms, runājot par aizvaītajiem mačiem, pie sava 3000 sitiena profesionālā beisbolista karjerā tika Japānas pārstāvis Ičiro Suzuki, kļūstot par 30 beisbolistu MLB vēsturē, kuram tas ir izdevies un pirmo japāni, kas ir sasniedzis šo atzīmi.

Jāpiebilst, ka pašlaik MLB tikai vienam aktīvajam spēlētājam ir vairāk sitienu par Ičiro un tas ir Alekss Rodrigezs, tiesa, atšķirībā no japāņa, viņam karjera, visdrīzāk, būs beigusies šo piektdien, kas vakardien notikušajā preses konferencē ir nosaukta par pēdējo dienu, kad Rodrigezs izies laukumā Ņujorkas "Yankees" kreklā. Pēc tam, kā plānots, Rodrigezs kļūs par komandas konsultantu, tajā pašā laikā ir paziņots, ka viņš var brīvi slēgt līgumu ar jebkuru citu MLB komandu.

Savukārt, ja mēs atgriežamies pie notikumiem uz laukuma, jāsaka, ka lielisku sniegumu parādīja Menijs Mačado no Baltimoras "Orioles" komandas, kurš pirmajos trīs iningos spēlē pret Čikāgas "White Sox" guva trīs "Home run" sitienus. Viņa komanda vinnēja ar rezultātu 10:2.

MLB regulārā sezona, 07.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesCardinals3:6
IndiansYankees2:3
MetsTigers3:1
TwinsRays3:6
GiantsNationals0:1
RedsPirates7:3
OriolesWhite Sox10:2
RangersAstros5:3
Blue JaysRoyals1:7
CubsAthletics3:1
AngelsMariners1:3
BarlinsRockies10:7
BrewersDiamondbacks3:9
PhilliesPadres6:5
Red SoxDodgers5:8

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...