Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Pirates" atkal uzveic "Dodgers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Pirates" atkal uzveic "Dodgers"
Pitsburgas "Pirates" priecājas par gūtajiem punktiem
Foto: AFP/Scanpix

Šis nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) kārtējās spēlēs tika fiksēti vairāki interesanti rezultāti, tā Pitsburgas "Pirates", kuriem pēdējās sezonas ir bijušas visai smagas, jau otro reizi pēc kārtas pieveica (4:3m 10. iningā) Losandželosas "Dodgers", vienus no Nacionālās līgas potenciālajiem līderiem.

Mačs iesākās ar Gareta Džonsa "Home run" sitienu pirmajā spēles iningā, kas "Pirates" deva trīs punktus. Līdz piektajai izspēlei šis pārsvars arī saglabājāsm taču tad, pēc vairākām losandželosiešu veiksmīgām izspēlēm, kuru starpā bija arī Rasela Mārtina "Home run" un Meta Kempa dubultais sitiens, "Dodgers" spēja izlīdzināt rezultātu un mača uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešamas papildus izspēles.

Un 10. iningā veiksmīgāki izrādījās tieši "pirāti", kad šortstops Ronijs Cedeno, pie pilnām bāzēm, izsita bumbu uz laukuma centru, kas ļāva Lastingam Milidžam sasniegt "māju" un līdz ar to arī uzvarēt visā spēlē.

Losandželosas "Dodgers" šīs sezonas sākums neizdevās gluži tāds kā tika cerēts, jo mačiem pret Pitsburgas "Pirates", pēdējo divu sezonu Nacionālās līgas rietumu divīzijas uzvarētājiem bija jābūt kā labai iespējai sezonu iesākt ar vismaz pāris uzvarām, bet tagad viņu galvenais uzdevums ir sērijā izcīnīt vismaz vienu panākumu, jo bez aizvadītās nakts zaudējuma "Dodgers" bija piekāpušies "Pirates" arī sezonas atklāšanas mačā (5:11).

"Jā, mēs nespēlējām tā kā vajadzētu, un daudz kas nogāja greizi," sacīja "Dodgers" sākumsastāva Metējs Kleitons Keršavs, kurš šajā spēlē zaudēja trīs punktus (vidēji – 5.79), "taču mēs nevaram arī spēlēt pārāk saspringti, domājot tikai par uzvaru, tas būs vēl sliktāk."

No pārējām cīņām noteikti ir jāatzīmē Ņujorkas "Yankees" – Bostonas "Red Sox" pirmā šīs sezonas dueļa noslēgums, kurā ar 2:1 pārāki izrādījās pagājušās sezonas Pasaules sērijas uzvarētāji, "Yankees". Aizvadītajā naktī viņi uzveica bostoniešus tikai mača 10. izspēlē, kad "Home run" sitienu izpildīja Kērtiss Grandersons.
Tāpat Amerikas līgā Minesotas "Twins" ar 4:2 uzveica Losandželosas "Angels" un galvenais šī panākuma kaldinātājs bija metējs Karls Pavano, kurš septiņos iningos zaudēja tikai vienu punktu.
Visbeidzot Nacionālajā līgā pārliecinoši sezonu ir iesākuši Sanfrancisko "Giants", kuri trešo reizi pēc kārtas uzveica Hjūstonas "Astros" (10:4), bet pie savām otrajām uzvarām divās spēlēs tika Sentluisas "Cardinals" (6:3 pret "Reds") un Filadelfijas "Phillies" (8:4 pret Vašingtonas "Nationals").

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 7. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Ņujorkas "Yankees" – Bostonas "Red Sox"3:1
Baltimoras "Orioles" – Tampabejas "Rays"3:4
Toronto "Blue Jays" – Teksasas "Rangers"7:4
Klīvlendas "Indians" – Čikāgas "White Sox"5:3
Detroitas "Tigers" – Kanzassitijas "Royals"2:3
Minesotas "Twins" – Losandželosas "Angels"4:2
Sietlas "Mariners" – Oklendas "Atheltics"5:6

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Kolorado "Rockies" – Milvokī "Brewers"4:5
Sanfrancisko "Giants" – Hjūstonas "Astros"10:4
Filadelfijas "Phillies" – Vašingtonas "Nationals"8:4
Losandželosas "Dodgers" – Pitsburgas "Pirates"3:4
Čikāgas "Cubs" – Atlantas "Braves"2:3
Sentluisas "Cardinals" – Sinsinati "Reds"6:3
Floridas "Marlins" – Ņujorkas "Mets"7:6
Sandijego "Padres" – Arizonas "Diamondbacks"3:5

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com

     [+] [-]

, 2010-04-08 12:42, pirms 14 gadiem
pirāti pagaidām iet uz perfektu sezonu, vēl tik 163(?) spēles

     [+] [-]

, 2010-04-08 13:00, pirms 14 gadiem
nightee rakstīja: pirāti pagaidām iet uz perfektu sezonu, vēl tik 163(?) spēles
PIT savus kāsienus tāpat dabūs, bet LAD gan nevajag šitā lažoties sezonas sākumā, jo sevišķi paredzot, ka NL West šosezon cīņa par vietu PO būs daudz sīvāka, jo tikai SD tā īsti ne uz ko nepretendē šajā sezonā.

     [+] [-]

, 2010-04-08 13:42, pirms 14 gadiem
ar LAD dabūs kāsienus, bet pret PIT? Tas ir tāpat kā, ja tagad "Teikas Gaisma" uzvarētu Rīgas "Diamonds"
Par jeņķiem prieks

     [+] [-]

, 2010-04-08 18:02, pirms 14 gadiem
nightee rakstīja: ar LAD dabūs kāsienus, bet pret PIT? Tas ir tāpat kā, ja tagad "Teikas Gaisma" uzvarētu Rīgas "Diamonds"
Par jeņķiem prieks
A Teikas "Gaisma" vēl paņems un uzvarēs Rīgas "Diamonds"... Ko tad?

     [+] [-]

, 2010-04-08 21:18, pirms 14 gadiem
tad sajūsma par beisbola attīstību Latvijā. bet praktikā - neiespējami 2. līgā spēlēs, tātad var uzvarēt tikai RD2