Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Yankees" sagādā čempioniem astoto zaudējumu pēc kārtas

"Yankees" sagādā čempioniem astoto zaudējumu pēc kārtas
Džastins Verlanders
Foto: USA Today/Scanpix

Pavisam nelāgā situācijā ir nonākuši iepriekšējās Augstāko beisbola līgu (MLB) čempioni Bostonas "Red Sox", kuri šonakt ar 4:7 piekāpās principiālajiem pretiniekiem Ņujorkas "Yankees", piedzīvojot astoto zaudējumu pēc kārtas.

Iepriekš jau ziņojām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē četru maču savstarpējo sēriju aizvadīs Ņujorkas "Yankees" un Bostonas "Red Sox" komandas. Jau pirms sērijas sākuma bostoneši atradās ne tajā labākajā situācijā, jo bija zaudējuši četrus mačus pēc kārtas, taču, ja vien sērija pret "jeņķiem" būtu izdevusies pozitīva, tas varēja kļūt par atslēgas punktu komandas augšupejai.

Jāsaka uzreiz, nekas no gaidītā nepiepildījās, jo Ņujorkas "Yankees" izcīnīja panākumus visās četrās sērijas spēlēs, pēdējā no kurām uzvarēja ar 7:4. "Red Sox" metējam Deividam Praisam šo maču arī nebūs patīkami atcerēties, jo 2.2 iningu laikā, ko viņš pavadīja uz metēju kalniņa, viņš zaudēja septiņus punktus, kas arī "noraka" visas cerības uz pozitīvu iznākumu un vismaz vienu prestiža uzvaru šajā sērijā.

Citā spēlē Hjūstonas "Astros" ar 3:1 pārspēja Sietlas "Mariners". Pats mača rezultāts drīzāk ir likumsakarīgs, nekā pārsteidzošs, taču šajā cīņā ar desmit straikautiem izcēlās hjūstoniešu metējs Džastins Verlanders, tādējādi arī šajā sezonā sasniedzot 200 straikautu robežu, kas viņam jau ir devītā tik veiksmīgā kampaņa. Jāpiebilst, ka tas viņam ļauj atrasties elitārā kompānijā, jo tikai septiņiem MLB metējiem ir izdevies sasniegt vai pārsniegt šādu rezultātu. Viņu vidū ir arī Pedro Martinezs, Rendijs Džonsons, Rodžers Klemenss un citi.

Savukārt Ņujorkas "Mets" ar 13:2 sagrāva Pitsburgas "Pirates" un tādējādi nokļuva vienas uzvaras attālumā līdz neitrālai uzvaru un zaudējumu bilancei. Tiesa, šajā mačā augšstilba savainojumu guva komandas zvaigzne Robinsons Kano.

MLB regulārā sezona, 04.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsAthletics2:4
White SoxPhillies10:5
Blue JaysOrioles5:6
Angelsindinas2:6
MarlinsRays2:7
RedsBraves6:4
MetsPirates13:2
MarinersAstros1:3
RoyalsTwins0:3
BrewersCubs2:7
TigersRangers4:9
GiantsRockies2:6
PadresDodgers10:11
NationalsDiamondbacks5:7
Red SoxYankees4:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.