Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Orioles” trešo reizi pēc kārtas atstāj sausā “Yankees”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Orioles” trešo reizi pēc kārtas atstāj sausā “Yankees”
Foto: AFP/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) pie trešā sausā panākuma pēc kārtas pār Ņujorkas “Yankees” tika Baltimoras “Orioles”, kuri šoreiz pieveica ņujorkiešus ar 2:0.

Jau trešo spēli pēc kārtas Ņujorkas “Yankees” ne tikai nevar pārspēt Baltimoras “Orioles”, bet arī nespēj gūt pat punktu pret saviem principiālajiem pretiniekiem. Pirmais zaudējums, vēl iepriekšējā abu komandu spēļu sērijā, tika piedzīvots ar 0:5 un tas tika fiksēts “Yankees” spēlējot savās mājās. Vakarnakt, jau Baltimorā spēlējot, “jeņķi” zaudēja ar 0:8, bet šonakt – ar 0:2.

Šo spēli, otro nedēļas laikā, Baltimoras komanda uzvarēja pateicoties Kevina Gausmana lieliskaijai spēlei uz metēju kalniņa, jo viņš pieļāva tikai divus sitienus, divos dueļos zaudēja sitējiem, bet astoņos – aizsūtīja pretiniekus atpakaļ uz rezervistu soliņa bez sitiena. Pārējie rotācijas metēji, kas nāca pēc viņa un nospēlēja katrs pa vienam iningam bija uztvēruši pareizo vilni un noveda spēli līdz loģiskām uzvarošām beigām.

Savukārt paši “Orioles” punktus guva pēc ņujorkiešu kļūdas un Adama Džonsa “Home run” sitiena.

Ņujorkas “Yankees” komanda, kas pašlaik cīnās par vietu izslēgšanas mačos, šobrīd spēlē ļoti nevienmērīgi un pēc īsām uzvaru sērijām seko tādas pašas zaudējumu sērijas, kas viņiem neļauj reāli pietuvoties pie “wild card” zonas, no kuras viņus pašlaik šķir 4.5 panākumu tiesa.

Interesanti, ka arī Baltimoras “Orioles” pašlaik nav iekļuvuši izslēgšanas mačos, jo no tiem viņus šķir divu uzvaru tiesa gan cīnoties par “wild card”, gan par pirmo vietu Amerikas līgas austrumu divīzijā.

Tāpat jāpiebilst, ka, ja mēs runājam par tām komandām, kas vēl kaut ko vēlas glābt savā sezonā, tad uz šo brīdi viena no tādām ir Atlantas “Braves”, kuri teju vai visu sezonu ir bijuši vājākie visā līgā. Lai arī viņiem izslēgšanas mači jau sen kā “nespīd”, pašlaik komanda ir izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, kas ir otrs labākais rezultāts visā MLB.

MLB regulārā sezona, 03.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds1:9
GiantsCubs3:2
AstrosRangers4:12
Blue JaysRays5:7
YankeesOrioles0:2
BravesPhillies6:4
BrewersPirates7:4
MarlinsIndians3:8
White SoxTwins3:11
NationalsMets1:3
TigersRoyals2:5
DiamondbacksRockies9:4
Red SoxAthletics11:2
AngelsMariners10:3
PadresDodgers1:5

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...