Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

deGroms pamet Ņujorku, lai pievienotos "Rangers"

Juris Miņins
Juris Miņins

deGroms pamet Ņujorku, lai pievienotos "Rangers"
Džeikobs deGroms, Foto:AFP/Scanpix

Divkārtējais Augstāko beisbola līgu (MLB) labākais metējs Džeikobs deGroms ir atradis sev jaunu komandu un pēc astoņiem Ņujorkā pavadītajiem gadiem nu pārstāvēs Teksasas "Rangers" vienību.

Divkārtējais MLB Saja Janga balvas ieguvējs Džeikobs deGroms iepriekš bija paziņojis, ka neplāno automātiski pagarināt līgumu ar Ņujorkas "Mets", tā vietā 34 gadus vecais metējs vēlējās izmēģināt laimi brīvo aģentu tirgū.

Laime arī salīdzinoši ātri tika atrasta, jo Teksasas "Rangers" viņam piedāvāja piecu gadu līgumu par kopējo summu 185 miljoni ASV dolāru, jeb 37 miljonus sezonā. Vienošanās arī paredz, ka abas puses var vienoties par vēl vienu līguma gadu.

Jāatgādina, ka deGroms 2022. gada sezonā spēlēja ārkārtīg maz, jo iedzīvojās plaukstas savainojumā. Tiesa gan, sākot sezonu vien augustā viņš pierādīja, ka vēl aizvien spēj spēlēt visaugstākajā līmenī.

Kā arī...

- Sietlas "Mariners" no Milvokī "Brewers" iemainījuši otrās bāzes spēlētāju, divkārtējo Zelta cimda ieguvēju, Koltenu Vongu.

- Savukārt Sentluisas "Cardinals" veterāns, metējs Adams Vainraits ir paziņojis, ka pievienosies zvaigžņotajai ASV izlasei, lai palīdzētu tai 2023. gada Pasaules beisbola klasikā.

- Tikmēr cits veterāns, Detroitas "Tigers" atsitējs Migels Kabrera, paziņoja, ka pēc 2023. gada sezonas noslēgs profesionālā beisbolista karjeru.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/
https://www.espn.com/
https://www.thescore.com/