Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Tigers" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Tigers" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā savu septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Detroitas "Tigers", kuri ar 11:5 pārspēja Čikāgas "White Sox".

Detroitas "Tigers" turpina savu uzvaru sēriju un pašlaik MLB "karstākā" komanda ir izcīnījusi jau septiņus panākumus pēc kārtas. Pēdējie viņu uzveikto sarakstā ir Čikāgas "White Sox", kuri tika pārspēti ar 11:5.

Ilgu laiku komandas spēlēja pie bezpunktu neizšķirta, bet ceturtajā iningā "White Sox" izvirzījās vadībā, kad Daioners Navaro izsita punktu, ko guva Hosē Abreu, taču tas bija tikai mazs iemesls priekam, jo piektajā iningā mājnieku komanda "eksplodēja" uzbrukumā un guva sešus punktus, bet nākamajos trīs vēl piecus ar ko bija pilnīgi pietiekoši, lai izcīnītu uzvaru, devītā ininga apakšu nemaz neizspēlējot.

Uzvarētāju rindās trīs punktus un vienu "Home run" guva Migels Kabrera, kurš ir detroitiešu vienības rezultatīvākais spēlētājs, precīzākais atsitējs un veiksmīgākais "Home run" sitējs. Tiesa, trīs punktus guva arī "White Sox" spēlētājs Avisals Garsija, taču viņš divas reizes bumbiņu raidīja ārpus laukuma robežām.

Jāpiebilst, ka ne tikai uzbrukums, bet arī metēja Anibala Sančeza lieliskā spēle ļāva Detroitai tikt pie septītā panākuma, jo metējs sešos iningos pieļāva tikai vienu skrējienu un izcīnīja savu pirmo uzvaru pēdējo triju mēnešu laikā (šajā laika nogrieznī viņš 11 reizes gāja laukumā sākumsastāvā).

Pievēršoties citām spēlēm, jāsaka, ka Ņujorkas komandu duelī revanšu par zaudējumu pirmajā cīņā, izcīnīja "Mets", kuri pārspēja "Yankees" ar 7:1.

Tāpat ir jāatzīmē Amerikas līgas austrumu divīzijas cīņa par līderu godu, jo tur Baltimoras "Orioles", kuri aizvadītajā naktī izcīnīja svarīgu uzvaru pār Teksasas "Rangers" ar 5:1, atrodas vadībā, taču viņu tuvākie sekotāji Toronto "Blue Jays" (2:1 pret Hjūstonas "Astros") un Bostonas "Red Sox" (4:5 pret Sietlas "Mariners") atpaliek tikai par vienu uzvaru.

MLB regulārā sezona, 02.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds5:7
RangersOrioles1:5
GiantsPhillies8:13
TwinsIndians10:6
White SoxTigers5:11
PiratesBrewers5:3
YankeesMets1:7
RoyalsRays3:2
MarlinsCubs2:3
Blue JaysAstros2:1
DodgersRockies3:7
NationalsDiamondbacks10:4
AthleticsAngels4:5
Red SoxMariners4:5
BrewersPadres3:2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-08-03 10:42, pirms 8 gadiem
Trevoram Storijam sezona beigusies. Bija ceļā uz 45HR 120RBI rūkija sezonu. Tas nosacīti protams

     [+] [-]

, 2016-08-03 13:39, pirms 8 gadiem
Protams, gribējās redzēt no Storija turpinājumu un vismaz daļu no tā ko viņam tur statistiķi sazīmēja, taču ir kā ir.

     [+] [-]

, 2016-08-03 18:39, pirms 8 gadiem
Seatllas 2001 regularas sezonas rekords tomer laikam nekad netiks parspets. 116-46 ir absoluta fantastika!
pagaidam ši sezona neliek vilties, ir tiesam loti skatamas speles, nav neviena dominejoša komanda.