Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās skolu strītbolam vēl tikai šodien

Jānis Pārums

Vēl tikai šodien, 20.maijā, ir iespēja pieteikt komandas Latvijas skolu čempionātam ielu basketbolā. Līdz 19.maija vakaram ir saņemti iesniegumi no gandrīz 60 mūsu valsts skolām. Kopējais komandu skaits ir sasniedzis 125. Organizatori pieļauj, ka šodien līdz pieteikumu pieņemšanas beigām, dalībnieku skaits vēl krietni pieaugs.

Potenciālajiem dalībniekiem tiek atgādināts, ka pieteikumu anketas ir iespējams iesūtīt līdz līdz šīs dienas (20.maija) plkst. 17.00. Nenokavējiet! Nepieciešamie dokumenti ir pieejami eSports.lv sadaļā "Skolu strītbols"

Skolu strītbola laikā notiks Karsējmeiteņu kolektīvu festivāls. Tāpat būsu iespējams vērot freestyle grupas no Lietuvas un Latvijas streetdancer grupu paraugdemonstrējumus. Sīkāka informācija par sacensībām, nolikums un noteikumi pieejami majas lapā sacensibas.lv. Neskaidrību jautājumos zvaniet 67274488.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs