Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

RTU sāk ar +10 viesos (+video)

Andrejs Siliņš

RTU sāk ar +10 viesos (+video)
RTU uzbrucējs Andis Zariņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Piramjā SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) izslēgšanas spēlē šajā sezonā RTU basketbolisti viesos Valmierā ar rezultātu 89:79 apspēlēja Vidzemes augstskolas (ViA) vienību. Uzvarētājs, kas dosies tālāk uz "Final 4", noskaidrosies divu spēļu summā.

No vienas puses var teikt: grūtākais RTU jau aiz muguras - uzvarēts Valmeirā, kur, kā zināms, ViA šosezon spēlējuši teicami. Šis bija tikai trešais ViA zaudējums savā laukumā šajā sezonā, pie tam mājiniekiem ierindā bija labākie spēki. Tomēr šoreiz nepietika arī ar Aigara Strēļa (24 punkti un 13 atlēkušās bumbas), Edgara Volkopa (24+7AB) un Jāņa Kliesmeta (pieci punkti un astoņas rezultatīvas piespēles) spēku, lai pieveiktu RTU.

Rīdziniekiem, kuru rindās nevar spēlēt nedz Dairis Bertāns un Roberts Mednis, nedz Andrejs Šeļakovs un Gatis Gargažins, rezultatīvākais bija Aigars Indrikovs, kurš guva 19 punktus un izcīnīja arī 16 atlēkušās bumbas. Artūram Kramiņam četri trāpīti tālmetieni un 16 punkti, kā arī deviņas bumbas.

Abas komandas tikās pirmajā SBL izslēgšanas spēļu kārtā arī pagājušajā sezonā. Toreiz pēc uzvaras savā laukumā (84:77) vidzemnieki viesos piedzīvoja sagrāvi (82:103) un piekāpās RTU. Atbildes spēli VEF sporta zālē Rīgā komandas aizvadīs 18. martā.

RTU pieveic ViA

     [+] [-]

, 2009-03-12 14:18, pirms 15 gadiem
Skirs jau tik taalu aizkapaajies, ka jau bilde esportaa redzama ...Malacis, kapaajies tik taalaak