Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2946, Did:0, useCase: 3

Kurucam un ''Raptors'' otrais mačs Vasaras līgā, pretiniekos ''Bulls''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kurucam un ''Raptors'' otrais mačs Vasaras līgā, pretiniekos ''Bulls''
Rodions Kurucs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs un viņa pārstāvētā Toronto ''Raptors'' vienība šovakar aizvadīs otro spēli NBA Vasaras līgā, pusnaktī spēlējot pret Čikāgas ''Bulls''. Maču tiešraidē demonstrēs NBA TV.

Pirmajā mačā, kurā ''Raptors'' pārspēja ''76ers'', Kurucs uz parketa pavadīja 20 minūtes, guva sešus punktus, izcīnīja trīs bumbas zem groziem, atdeva piespēli, pārtvēra trīs bumbas un bloķēja divus pretinieku metienus, izpelnoties labāko +/- rādītāju Kanādas vienībā plus 32.

• Armoni Brukss un Dalano Bentons bija rezultatīvākie ''Raptors'' basketbolisti, gūstot attiecīgi 25 un 21 punktu.

• Pusnaktī NBA TV tiešraidē Kurucam un ''Raptors'' pretī stāsies Čikāgas ''Bulls'', kuras Vasaras līgas komandā spēlē Igaunijas uzbrucējs Henrijs Drels.

Buļļi līdz šim aizvadījuši divas spēles, uzvaras un zaudējumus dalot uz pusēm. Pirmajā mačā izdevās apspēlēt ''Mavericks'' (100:99), bet otrajā spēlē ciesta sagrāve pret ''Knicks'' (69:101).

• Uzvarētajā spēlē ''Bulls'' līderis bija 22 gadus vecais melnkalniešu centrs Marko Simonovičs, kurš atzīmējās ar double-double – 27 punkti un 13 bumbas zem groziem.

• Graujošajā neveiksmē pa 13 punktiem sameta aizsargi Deilens Terijs un Karliks Džounss, bet igaunis Drels pievienoja 11 punktus.

• Čikāgas komandā NBA spēlēm bagātākais basketbolists ir Sindariuss Tornvels, kurš spēcīgākajā basketbola līgā aizvadījis 160 mačus. Pagājušajā sezonā Tornvels izmēģināja spēkus Eiropā, esot viens no Ulmas ''ratiopharm'' līderiem Vācijas Bundeslīgā un ULEB Eirokausā.

• Vasaras līgā visas 30 komandas aizvadīs pa četrām spēlēm, noskaidrojot divas labākās, kuras cīnīsies par čempiontitulu.

• Artūrs Žagars un ''Wizards'' nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad spēlēs pret Ņūorleānas ''Pelicans''.

''Raptors'' Vasaras līgas spēļu kalendārs

DatumsLaiksPretinieceRezultāts
09.07.22:3076ers97:77
13.07.00:00Bulls
14.07.2:00Jazz
16.07.5:00Heat

''Raptors'' sastāvs Vasaras līgā

SpēlētājsPozīcijaNBA pieredze
Armoni BrukssAizsargs74 spēles
Kristians VaitalsAizsargsPirmgadnieks
Deivids DžonsonsAizsargsPirmgadnieks
Džefs DautinsAizsargs9 spēles
Džeilens SimssAizsargsPirmgadnieks
Alekss BarselloAizsargsPirmgadnieks
Dalano BantonsAizsargs64 spēles
Rons Hārpers jaunākaisAizsargsPirmgadnieks
Rodions KurucsUzbrucējs131 spēle
Dīdžejs VilsonsUzbrucējs146 spēles
Džastins ŠampanīUzbrucējs36 spēles
Abu KigabsUzbrucējsPirmgadnieks
Raiens HokinssUzbrucējsPirmgadnieks
Trejs PortersCentrsPirmgadnieks
Kristians KolokoCentrsPirmgadnieks

     [+] [-]

, 2022-07-13 00:47, pirms 2 gadiem
izskatās, ka Kurucs šodien nespēlē... vismaz 1. puslaikā laukumā viņu neesmu redzējis...

     [+] [-]

, 2022-07-13 00:53, pirms 2 gadiem
Ne tikai tāpēc, ka viņš nedabū pārāk daudz spēles laika, bet īpaši viņa "vēstures" dēļ izskatās, ka Rodim NBA vairs nespīd... Reportieri uzdod jautājumus Toronto runasvīriem par to, kāpēc komandā paņemts domestic abuser, Toronto fani arī šo soli īsti neatbalsta... tas nekas, ka tas bija pirms 3 gadiem un kopš tam nekas tāds nav atkārtojies - vēl jo vairāk, Rodions savu vainu bija atzinis un arī izgājis kaut kādus labošanās kursus... acīmredzot tas nevienam īsti neinteresē un cilvēks otro iespēju nav pelnījis... un visu acīs viņš joprojām skaitās bezmaz noziedznieks...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-13 01:18, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Ne tikai tāpēc, ka viņš nedabū pārāk daudz spēles laika, bet īpaši viņa "vēstures" dēļ izskatās, ka Rodim NBA vairs nespīd... Reportieri uzdod jautājumus Toronto runasvīriem par to, kāpēc komandā paņemts domestic abuser, Toronto fani arī šo soli īsti neatbalsta... tas nekas, ka tas bija pirms 3 gadiem un kopš tam nekas tāds nav atkārtojies - vēl jo vairāk, Rodions savu vainu bija atzinis un arī izgājis kaut kādus labošanās kursus... acīmredzot tas nevienam īsti neinteresē un cilvēks otro iespēju nav pelnījis... un visu acīs viņš joprojām skaitās bezmaz noziedznieks...
ja vainu atzina tad jau apstprināja ka noziedznieks

  +1 [+] [-]

, 2022-07-13 01:26, pirms 2 gadiem
Raptors -30
Kurucs uz rezervistu soliņa...

     [+] [-]

, 2022-07-13 01:33, pirms 2 gadiem
Rodis jau pirmajā spēlē parādīja, ka ir par labu šim amatieru turnīram.

     [+] [-]

, 2022-07-13 01:58, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: ja vainu atzina tad jau apstprināja ka noziedznieks
bet varbūt vainu atzina tikai lai viņam liktu mieru un nebūtu visu laiku pa tiesām jāvazājas? mēs nekad nezināsim patiesību..
ir daudz nopietnāki noziegumi, kuru gadījumā tiešām otru iespēju labāk nedot, bet ja šis bija tikai ģimenes strīds, kura rezultātā izcēlās kautiņš, tad es teiktu, ka tas ir piedodams, ja cilvēks tiešām dara visu, lai labotos... pie tam, neticu, ka visi NBA spēlējošie nav nekad neko nosodāmu izdarījuši...

     [+] [-]

, 2022-07-13 01:59, pirms 2 gadiem
Jāskatās no labās puses-+/- viens no labākajiem komandā 😁😁😁

     [+] [-]

, 2022-07-13 21:06, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: bet varbūt vainu atzina tikai lai viņam liktu mieru un nebūtu visu laiku pa tiesām jāvazājas? mēs nekad nezināsim patiesību..
ir daudz nopietnāki noziegumi, kuru gadījumā tiešām otru iespēju labāk nedot, bet ja šis bija tikai ģimenes strīds, kura rezultātā izcēlās kautiņš, tad es teiktu, ka tas ir piedodams, ja cilvēks tiešām dara visu, lai labotos... pie tam, neticu, ka visi NBA spēlējošie nav nekad neko nosodāmu izdarījuši...
da labi, es piesienos vārdiem
bet skaidrs ka draudzeni nedaudz pamocīja