Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Bransons: "ASV izlasē visi ego atstāja pie ģērbtuves durvīm"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bransons: "ASV izlasē visi ego atstāja pie ģērbtuves durvīm"
Stīvs Kers un Džeilens Bransons. Foto: AFP/Scanpix

Šodien sāksies Pasaules kauss basketbolā. Par turnīra galveno favorīti tiek uzskatīta Amerikas Savienoto Valstu izlase. Komandas viens no līderiem un kapteinis Džeilens Bransons norādīja, ka visi domā par kopējo labumu, bet individuālās ambīcijas atstātas malā.

Iepriekšējās četras sezonas pavadījis Dalasas "Mavericks" rindās, Džeilens Bransons pagājušā gada vasarā noslēdza 104 miljonus dolāru vērtu līgumu uz četrām sezonām ar Ņujorkas "Knicks". Pirmais gads viņam kļuva par rezultatīvāko karjerā. Bransons 68 spēlēs vidēji guva 24,0 punktus, atdeva 6,2 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas.

"Mums komandā ir spēlētāji no dažādākajām situācijām, kuri piekopj dažādus spēles stilus. Taču šeit ego tiek atstāts pie ģērbtuves durvīm. Gribam uzvarēt, un mūsu prātos tā ir vissvarīgākā lieta," preses konferencē pirms Pasaules kausa ievada teica Bransons. 2019. gada turnīrā amerikāņi bija spiesti samierināties ar septīto vietu.

"Puiši ir gudri. Mums ir kopīgs mērķis. Kad sākas runa par lomām, tad – esam sapratuši, kas komandai nepieciešams konkrētajā situācijā. Mūsu komandā lomas var mainīties no spēles uz spēli. Puiši grib, lai arī komandas biedriem būtu izdevusies spēle. Mums ir talantīga un gudra komanda," pārliecību pauda Bransons.

"Uz saviem pleciem nejūtu nekādu spiedienu. Zinu – kamēr smagi strādāšu pie savas spēles, kamēr ieguldīšu visu, nebūs nekāda spiediena. Ir brīži, kuros likmes ir augstākas nekā citkārt, taču – man ir pārliecība par ieguldīto darbu. Kamēr zinu, ka strādāju, lai kļūtu labāks, nav nekāda spiediena," teica amerikāņu kapteinis.

ASV sestdien pulksten 15:40 spēkosies pret Jaunzēlandi.

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...