Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Basketbola svētki ir klāt – kur sekot līdzi Pasaules kausam basketbolā?

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Basketbola svētki ir klāt – kur sekot līdzi Pasaules kausam basketbolā?
Artūrs Kurucs un Artūrs Žagars. Foto: FIBA

Jau 25. augustā Indonēzijā, Japānā un Filipīnās sāksies FIBA Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs, kurā pirmo reizi vēsturē piedalīsies arī Latvijas valstsvienība. Līdzjutējiem un sporta faniem Latvijā būs iespēja redzēt visas turnīra spēles, kā arī ērti sekot līdzi rezultātiem, spilgtākajām spēļu epizodēm un speciālistu komentāriem.

TV3 Group nodrošinās iespēju redzēt pilnīgi visas Pasaules kausa spēles – kanālā TV3 būs redzamas Latvijas valstsvienības spēles, savukārt TV6 būs iespēja skatīties Latvijas komandas konkurentu spēles apakšgrupas turnīrā. Kanālā TV6 tiks demonstrēti arī ceturtdaļfināli, pusfināli un cīņa par trešo vietu, savukārt finālu varēs redzēt TV3. Go3 Sport kanālos un Go3 televīzijā varēs redzēt pilnīgi visas turnīra spēles. Latvijas izlases spēles papildinās arī TV3 ekspertu studija, kurā Latvijas valstsvienības sniegumu kopā ar dažādiem viesiem analizēs šovmenis Renārs Zeltiņš, basketbola treneris Mārtiņš Gulbis un basketbola komentētājs Raimonds Zeps. Studija atradīsies Esplanādē, kur notiks Latvijas valstsvienības spēļu publiskā skatīšanās.

Portāls “tv3.lv” nodrošinās plašas iespējas sekot līdzi spēļu rezultātiem un turnīra aktualitātēm sadaļā “FIBA Pasaules kauss” (tv3.lv/fiba-pasaules-kauss). Jaunumu sadaļā būs lasāmas ziņas un reportāžas no turnīra norises vietas, kā arī ikvienam būs pieejams pārskatāms spēļu kalendārs, kurā tiešsaistē tiks atspoguļoti arī spēļu rezultāti. Latvijas valstsvienības spēļu laikā būs nodrošināta teksta tiešraide, un portālā pirms un pēc Latvijas izlases mačiem tiks publicēta podkāsta “Lācis un Peiners” epizodes, kurā bijušais basketbolists un viens no izlases brīvprātīgajiem treneriem Žanis Peiners un žurnālists Reinis Lācis analizēs Latvijas valstsvienības un citu vienību sniegumu.

Latvijas basketbola valstsvienība Pasaules kausa finālturnīra H grupā spēļu secībā stāsies pretī Libānas, Francijas un Kanādas komandām. Turpinājumā Latvijas komandai garantētas vēl vismaz divas spēles.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Pozņakovs