Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Latvijas Fanu organizācija aicina uz kopīgu PK spēļu vērošanu pie Kongresu nama

Rolands Eliņš

Latvijas Fanu organizācija aicina uz kopīgu PK spēļu vērošanu pie Kongresu nama
Latvijas basketbola izlase. Foto: LBS

Latvijas Fanu organizācija un "Betsafe" sporta bārs aicina kopīgi vērot FIBA Pasaules kausa izcīņu basketbolā pie Kongresu nama.

"Šis gads Latvijas sporta dzīvē bijis spraigs un notikumiem piesātināts. Esam piedzīvojuši emocijām bagātu pasaules čempionātu hokejā, un ar to sporta notikumi vēl nebūt nebeidzas – šobrīd ar nepacietību gaidām, kad Latvijas valstsvienība piedalīsies FIBA Pasaules kausa izcīņā. Lai līdzjutēji īpašā gaisotnē varētu just līdzi spēlēm uz lielajiem ekrāniem, Latvijas Fanu organizācija sadarbībā ar "Betsafe" sporta bāru, gaļas namu “Ādaži”, apdrošināšanas uzņēmumu “Gjensidige Latvija”, “AJ produkti” u.c. Latvijas fanu atbalstītājiem aicina ikvienu līdzjutēju no 25. augusta līdz 10. septembrim uz basketbola fanu telti pie Kongresu nama," vēstīts preses relīzē.

"Fanu telts visus tās 16 pastāvēšanas gadus ir bijusi vieta Rīgā, kur sanākt kopā un svinēt sporta notikumu svētkus ne vien sporta entuziastiem, bet gan visai ģimenei kopā. Šīs sajūtas, emocijas un kopā būšanas prieku vēlējāmies radīt arī šogad – Latvijai un latviešiem tik nozīmīgajā FIBA Pasaules kausa čempionāta laikā. Esam pateicīgi par "Betsafe" atbalstu, kas palīdzējis īstenot iespēju ikvienam no mums svinēt šos sporta svētkus kopā ar tautiešiem un padarīt šo zīmīgo notikumu redzamu un pieejamu ikkatram Rīgas iedzīvotājam," stāsta Latvijas Fanu organizācijas pārstāvji Dinārs Kvedovs un Ina Aišpure.

FIBA Pasaules kausa izcīņa basketbolā norisināsies Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā, sākot no 25. augusta. Šī gada Pasaules kausa izcīņā kopumā piedalīsies 32 valstis. Būtiski, ka Latvijai tā būs pirmā Pasaules kausa dalība, gluži tāpat kā Kaboverdei, Gruzijai un Dienvidsudānai, līdz ar ko šis ir vēsturisks moments, ko nedrīkst laist garām.

Jau piektdien, 25. augustā, notiks pirmā Latvijas izlases spēle pret Libānu. No plkst. 11:00 aicinām doties uz Rīgas Kongresu namu, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, lai uz deviņiem TV lielekrāniem lieliskā gaisotnē kopā atbalstītu, izjustu un piedzīvotu Latvijas izlases spēli. Atklāšanas dienā būs iespēja tikties ar ilggadējo fanutelts un radio balsi Jāni Romanovski, savukārt visus klātesošos līdzjutējus ar dziesmām uzmundrinās grupas "Olas" dalībnieks Reiks. Tāpat visas dienas garumā būs iespēja piedalīties atbalstītāju konkursos un balvu izspēlēs.

Informāciju sagatavoja:
Gabriela Ūdre 
“Betsafe” sabiedrisko attiecību konsultante 

     [+] [-]

, 2023-08-23 15:26, pirms 10 mēnešiem
Kāds alus būs?