Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Kādas atzīmes pienākas Latvijas basketbolistiem par Baltijas derbiju?

Emils Ozerinskis

Kādas atzīmes pienākas Latvijas basketbolistiem par Baltijas derbiju?
Klāvs Čavars. Foto: FIBA

Vēl pēdējo reizi FIBA Pasaules kausa izcīņā portāls Sportacentrs.com aicina novērtēt Latvijas basketbolistu sniegumu, piedaloties zem raksta publicētajā aptaujā. Novērtē kādu sniegumu demonstrēja latvieši Baltijas derbijā pret leišiem turnīra noslēguma spēlē par 5. vietu.

No gaidītās nepiekāpīgās cīņas starp Baltijas brāļiem čiks vien sanāca, jo Lietuvas izlase nebija gatava piemēroties Latvijas spēles intensitātei. Spēles gaitā latviešu pārsvars strauji auga un daudz netrūka, lai cīņa noslēgtos ar 40 punktu starpību. Dalību savā debijas Pasaules kausa izcīņā Latvija noslēdza piekto vietu un graujošu panākumu pār lietuviešiem ar 98:63.

Novērtē Latvijas basketbolistu parādīto sniegumu izšķirošajā spēlē pret Lietuvu, aizpildot zem raksta pievienoto aptauju! Vērtējumu izsaki desmit ballu skalā, sliktākajai iespējamajai atzīmei esot "1", bet labākajam vērtējumam esot "10" ballu apjomā!

Aptaujas rezultātus apkopotā veidā Sportacentrs.com slejās publicēsim svētdien.

Paldies! Balsošana noslēgusies!

Sportacentrs.com lasītāju dotās atzīmes:

pret Libānupret Francijupret Kanādupret Spāniju
pret Brazīlijupret Vācijupret Itāliju

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

  +3 [+] [-]

, 2023-09-09 17:29, pirms 8 mēnešiem
Visiem 11!
Paldies veči ❤❤🤍❤❤

  +2 [+] [-]

, 2023-09-09 18:17, pirms 8 mēnešiem
Visi pelnijušu maksimālo atzīmi. Paldies vīri!

     [+] [-]

, 2023-09-09 22:51, pirms 8 mēnešiem
Izlase bija pelnījusi medaļu, ļoti baudāms basketbols, maz bezcerības vai ļoti nepārdomātu lēmumu turnīra gaitā. Manuprāt, sasniegums ir lielāks par hokejistu iespēto, kaut vai vien ņemot vērā to, ka PČ Hokejā notiek katru gadu un tur spēlē gadu no gada vieni un tie paši (caurmēra), kamēr PK basketbolā ir reizi 4 gados un šeit tikt vēl ir jāspēj. Pozitīvas emocijas.

     [+] [-]

, 2023-09-09 22:54, pirms 8 mēnešiem
Visiem pa 10! Mazāk nevar likt! Paldies, veči!