Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Artūrs Kurucs: "Nevaru iedomāties, kā labāk noslēgt šo turnīru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Artūrs Kurucs: "Nevaru iedomāties, kā labāk noslēgt šo turnīru"
Artūrs Kurucs. Foto: FIBA

LETA. Latvijas basketbola izlases aizsargs Artūrs Kurucs ir gandarīts par Latvijas izlases izcīnīto piekto vietu Pasaules kausa finālturnīrā, sarunā ar žurnālistiem pauda basketbolists.

"Nevaru iedomāties, kā labāk noslēgt šo turnīru, it īpaši pēc sāpīgā zaudējuma vāciešiem. Nospēlējām ļoti labi un parādījām, ka varam uzvarēt arī leišus," stāstīja Kurucs.

23 gadus vecais Kurucs ar 20 punktiem bija rezultatīvākais Latvijas izlases rindās, realizējot sešus no desmit tālmetieniem, un bija tuvu tam, lai sasniegtu meistarsacīkšu rekordu, kas ir septiņi trīspunktnieki. Toties par rekordistu kļuva viņa vienaudzis Artūrs Žagars, kurš atdeva 17 rezultatīvas piespēles - visvairāk pasaules čempionātu vēsturē kopš šīs statistikas uzskaites.

"Būtu zinājis, noteikti, ka būtu metis vairāk," teica Kurucs, paužot arī prieku, ka galvenais treneris Luka Banki nav viņam pārmetis par dažiem sasteigtiem metieniem.

"Salīdzinot ar to, kas bijām pirms šī turnīra, tagad esam pavisam cita komanda. Spēlējam savu spēli, cenšamies dabūt savu ritmu, esam agresīvi aizsardzībā - tas mums arī sanāca," turpināja Kurucs, kuram jau nākamnedēļ jādodas uz savu darba vietu gaidāmajā sezonā Grieķijas klubu Patras "Promitheas".

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

     [+] [-]

, 2023-09-09 18:09, pirms 8 mēnešiem
Mēs varam iedomāties vēl labāku scenāriju: šitā izdarīties ar serbiem finālā

     [+] [-]

, 2023-09-09 18:14, pirms 8 mēnešiem
Lūzeru domāšana

  -1 [+] [-]

, 2023-09-09 18:25, pirms 8 mēnešiem
Pats tik lepns tagad sēž savas pied1rstajas apenes.. nu l0hs tu esi

     [+] [-]

, 2023-09-09 21:01, pirms 8 mēnešiem
Kā daudzi dīvāna eksperti nolika mazo Kurucu (es tā skaitā) pirms turnīra. Viens no patīkamākajiem pārsteigumiem, ar katru spēli spēlēja arvien labāk un pārliecinošāk. Būs stabila izlases vērtība daudzus gadus.

     [+] [-]

, 2023-09-09 22:21, pirms 8 mēnešiem
Par Timmu vairs nevienam pat jautājumu nav, Paška laikam turnīra lielākā vilšanās, negadīju, ka Gražulis viņu tā izkonkurēs, ka varēja tikai dvielīti padot.

     [+] [-]

, 2023-09-10 09:25, pirms 8 mēnešiem
Witcher rakstīja: Kā daudzi dīvāna eksperti nolika mazo Kurucu (es tā skaitā) pirms turnīra. Viens no patīkamākajiem pārsteigumiem, ar katru spēli spēlēja arvien labāk un pārliecinošāk. Būs stabila izlases vērtība daudzus gadus.
Pilnībā piekrītu. Arī es tāds pat experts...