Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Apšaubāma Porziņģa iespējamā atgriešanās spēlē pret ''Hawks''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Apšaubāma Porziņģa iespējamā atgriešanās spēlē pret ''Hawks''
Kristaps Porziņģis. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ''Wizards'' pirms šīs nakts mača pret Atlantas ''Hawks'' atklājusi, ka Kristapa Porziņģa dalība tajā ir novērtēta kā apšaubāma. Ceļgala sāpju dēļ viņš jau nespēlēja iepriekšējā spēlē pret ''Bulls'', kurā ''Wizards'' piedzīvoja zaudējumu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' viens no līderiem Kristaps Porziņģis iepriekš izlaida spēli pret Čikāgas ''Bulls'', jo pirms tam citā mačā pēc sadursmes ar Deni Avdiju viņš iedzīvojās kreisā ceļgala sāpēs.

Jau naktī uz trešdienu klubam paredzēta nākamā svarīga cīņa par sezonas turpināšanu pēc regulārās sezonas - šoreiz pretiniekos būs Atlantas ''Hawks'', kas nedēļu sākusi ar jauna galvenā trenera iecelšanu. Par to kļuvis bijušais Jūtas ''Jazz'' speciālists Kvins Snaiderss. Pirms spēles ''Wizards'' norādījusi, ka Porziņģa atgriešanās laukumā ir apšaubāma. Vēl arī uz jautājuma zīmes ir Montes Morisa piedalīšanās.

Kristaps Porziņģis šajā sezonā dažādu nelielu savainojumu dēļ nav piedalījies deviņās spēlēs. Kopumā viņš līdz šim ir aizvadījis karjeras labāko sezonu, vidēji laukumā spēlējot 32.6 minūtes, kurās gūti 22.8 punkti, izcīnītas 8.6 atlēkušās bumbas, atdotas 2.5 rezultatīvās piespēles un bloķēti 1.5 pretinieku metieni.

Vašingtonas ''Wizards'' pašlaik ar 28 uzvarām 60 spēlēs atrodas desmitajā vietā Austrumu konferencē. Tikai viens zaudējums vairāk ir 11. pozīcijā esošajai ''Bulls'', viena uzvara mazāk ir Indiānas ''Pacers'', bet divas Orlando ''Magic''. Savukārt šīs nakts pretiniece līdz šim guvusi 31 panākumu 61 spēlē un ierindojusies astotajā vietā.

     [+] [-]

, 2023-02-28 08:46, pirms gada
Interesanti, kurš tur kuram uzkrita virsū.

     [+] [-]

, 2023-02-28 08:48, pirms gada
Tad Porziņģis uzkrita Avdijam, vai Avdija uzkrita Porziņģim, kā tad tur īsti ir - kā raksts, tā versijas atšķiras.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-28 08:52, pirms gada
Upgraded to doubtful.
Droši jau izlaidīs

     [+] [-]

, 2023-02-28 10:17, pirms gada
Nu žēl gan, izskatījās ka šī varētu būt 70+ sezona. Bet galvenais, lai nav nopietnu traumu. Nebūs ne play off ne play in tad kāda starpība. Wizzards viņam dos visu ko viņš gribēs, jautājums vai kāds cits dos to pašu un ko grib pats KP...

     [+] [-]

, 2023-02-28 11:41, pirms gada
Randls uzskrēja virsū Avdijam, kurš krītot trāpīja KP pa celi.

     [+] [-]

, 2023-02-28 12:09, pirms gada
optimuss rakstīja: Randls uzskrēja virsū Avdijam, kurš krītot trāpīja KP pa celi.
Tie kas seko līdzi to zin, par žurnālistu iekš sportacentra gan var kļūt katrs kurš ātrāk drukā, nekas ka raksta nepatiesību.