Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Tiklīdz radās iespēja, biju gatavs uzticēties savam metienam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Tiklīdz radās iespēja, biju gatavs uzticēties savam metienam"
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie trešās uzvaras četrās spēlēs tikusi Vašingtonas "Wizards", kas savā laukumā ar 120:99 pieveica Detroitas "Pistons". Kristaps Porziņģis pēc panākuma norādīja, ka viņš izbauda spēlēšanu kopā ar Bredliju Bīlu un ka šoreiz bijis gatavs pretinieku piedāvātajai aizsardzībai.

"Spēle, kuru mums vajadzēja uzvarēt, un mēs to nokārtojām. Esmu priecīgs par rezultātu, bet būtu labāk, ja atrauties spētu agrāk, neļautu viņiem turēties līdzās. Uzbūvētu pārsvaru līdz 20 punktiem, nevis turētu ap 12-13, kas viņiem ļauj palikt spēlē. Tad varētu iedot minūtes tiem spēlētājiem, kuri laukumā tiek mazāk. Protams, ir lietas, kuras varam mācīties no šāda mača. Rīt paskatīsimies video un tad turpināsim," sacīja Kristaps Porziņģis.

Laukumā pavadītajās 25 minūtēs Porziņģis guva 20 punktus (8/13 metienos no spēles), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles (labāko momentu video). Pirmajās divās ar pusi minūtēs viņš trāpīja divus tālmetienus, gūstot sešus no Vašingtonas "Wizards" pirmajiem astoņiem punktiem.

"Gribu būt agresīvs un izmantot savas iespējas. Klīvlendā [zaudējums pagarinājumā] nebiju gatavs, ka viņi ies virsū Bredam [Bredlijam Bīlam] un man būs iespējas mest vai uzreiz piespēlēt komandas biedriem. Tagad, tiklīdz radās iespēja, biju gatavs uzticēties savam metienam. Trāpīju, un Detroitai vajadzēja mainīt veidu, kā viņi spēlē aizsardzībā. Jo vairāk mēs spēlējam kopā, jo ātrāk spēsim reaģēt un pielāgoties," pauda Porziņģis.

Pirmajā ceturtdaļā muguras sāpju dēļ laukumu pameta "Wizards" līderis Bīls, kurš otrajā puslaikā spēja atgriezties laukumā un maču pabeidza ar 13 punktiem un sešām piespēlēm. Porziņģis atzīmēja, ka Bīls ir spēlētājs, kurš rāda piemēru visai komandai, piesaucot gan izprovocēto piezīmi aizsardzībā, gan nesavtību, daloties ar bumbu.

"Breds veido iespējas citiem, dalās ar bumbu, kaut viņš ir mūsu komandas talantīgākais punktu guvējs. Viņš rāda piemēru pārējiem. Lai veidotos komanda, mums visiem jāspēlē pareizi. Varu teikt, ka man ļoti patīk spēlēt kopā ar Bredu."

     [+] [-]

, 2022-10-26 12:25, pirms gada
Kaut nu tā ietu arī turpmāk