Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Piekliboja disciplīna, taču bija sajūta, ka uzvarēsim tik un tā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģis: ''Piekliboja disciplīna, taču bija sajūta, ka uzvarēsim tik un tā''
Kristaps Porziņģis. Foto. AFP/Scanpix

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva izšķirošo grozu Bostonas "Celtics" panākumā pār Memfisas "Grizzlies" un bloķēja metienu pēdējā sekundē, pēc mača atzina, ka, neskatoties uz līdzīgo spēli, komandai bija sajūta, ka uzvara neizpaliks.

"Nebija tā, ka neuztvērām viņus nopietni, drīzāk kaut kā zaudējām koncentrēšanos dažās epizodēs," pēc mača, kurā izdevās uzvarēt ar 102:100, sacīja Porziņģis. "Viņi "Grizzlies" spēlēja labi, laukumā iznāca ar domu uzvarēt."

Mača gaitā nevienai no komandām neizdevās iegūt vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, tomēr izskaņā precīzāki bija viesi, Porziņģim bloķējot arī pēdējo mājinieku metienu.

"Mums kaut kur piekliboja disciplīna, taču bija tā sajūta, ka maču uzvarēsim tik un tā," piebilda latviešu basketbolists. "Lai arī uzvarējām, šī spēle liks mums padomāt un atgriezties laukumā labākiem."

Porziņģis ar 26 punktiem bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, turklāt viņa kontā arī astoņas atlēkušās bumbas zem groziem, seši bloķēti metieni, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divas kļūdas un četras personīgās piezīmes. Liepājnieks realizēja deviņus no desmit divpunktu metieniem, astoņus no deviņiem soda metieniem, bet netrāpīja nevienu no trim tālmetieniem.

"Celtics" šī bija sestā uzvara pēc kārtas, un komanda ar 11 panākumiem 13 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. Savukārt "Grizzlies" 13 spēlēs piedzīvojuši desmit zaudējumus un ieņem 13.pozīciju Rietumu konferencē.

Nākamo spēli Porziņģa pārstāvētā "Celtics" aizvadīs jau pirmdien, kad viesos tiksies ar Šarlotas "Hornets", kas trim panākumiem 12 spēlēs Austrumu konferencē atrodas 13.pozīcijā 15 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
LETA

  +5 [+] [-]

, 2023-11-20 11:41, pirms 5 mēnešiem
"Mums kaut kur piekliboja disciplīna, taču bija tā sajūta, ka maču uzvarēsim tik un tā"
Viņš šeit domāja orģinālintervijā pilnīgi ko citu, kur tā var iztulkot

|"Maybe we had that feeling we will win anyway, little bit of that feeling is creeping up"

Konteksts pilnīgi savādāks.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-20 14:00, pirms 5 mēnešiem
Autoram uz skolu vajag, angļu valodu pamācīties.

     [+] [-]

, 2023-11-20 14:41, pirms 5 mēnešiem
Jebak, Dilančik doma man grūti sabūvet epastiņus? Tev lidz žurnālistam tik tālu. Vajadzētu angļu valodas kursus BUTA iziet

     [+] [-]

, 2023-11-20 14:42, pirms 5 mēnešiem
Slikts tulkojums.

Porziņģis teica ka "Bija sajūta ka tā vai tā vinnēsim, tāpēc piekliboja disciplīna un nebija koncentrēšanās."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-11-20 18:32, pirms 5 mēnešiem
masalac tu b.le te kaut ko neesi ?par ko te vispar runa luni ble