Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa potītes savainojums nav nopietns, būs gatavs mačam pret ''Bulls''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģa potītes savainojums nav nopietns, būs gatavs mačam pret ''Bulls''
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa atsvaidzinātais potītes savainojums nav nopietns un latvietis būs gatavs piedalīties naktī uz sestdienu plānotajam mačam pret Čikāgas ''Bulls'', šodien medijiem atklāja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas ''Wizards'' galvenais treneris Vess Anselds.

Iepriekš vēstījām, ka ''Wizards'' zvaigzne Kristaps Porziņģis pirms sezonas atklāšanas cīņas atsvaidzināja nelielo kreisās potīties sastiepumu, tomēr devās laukumā, izceļoties ar 15 punktiem un desmit atlēkušajām bumām un kaldinot ''Wizards'' uzvaru pār Indianas ''Pacers'' ar 114:107.

Šodien Vašingtonas kluba galvenais treneris Vess Anselds medijiem atklāja, ka latvieša potītes savainojums nav nopietns un viņš būs gatavs piedalīties mačā pret Čikāgas ''Bulls'', kas norisināsies naktī uz sestdienu. Tā sākums pulksten 2:00 pēc Latvijas laika.

Tāpat nopietns nav arī Deni Avdijas labās potītes savainojums. Arī izraēlietis būs gatavs ''Wizards'' sezonas pirmajai mājas spēlei.

     [+] [-]

, 2022-10-20 22:32, pirms 2 gadiem
Audas Ultra rakstīja: Nez vai 50 speles sezona Fakings savaks
Nez tu savāksi 50 banus šogad?

     [+] [-]

, 2022-10-20 23:02, pirms 2 gadiem
Audas Ultra , 21:42, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
Nez vai 50 speles sezona Fakings savaks

Tik daudz dzerot, nez vai līdz 50 gadiem izvilksi.