Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kampaso pastiprina ''Mavericks'', Vašingtona nedod līguma pagarinājumu Hačimuram

Kampaso pastiprina ''Mavericks'', Vašingtona nedod līguma pagarinājumu Hačimuram
Fakundo Kampaso ar bumbu. Foto: Associated Press/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' piesaistījusi argentīniešu saspēles vadītāju Fakundo Kampaso, ziņo ''The Athletic''. Tikmēr Vašingtonas ''Wizards'' nav piedāvājusi līguma pagarinājumu Rui Hačimuram un, visticamāk, spēlētājs pēc šīs sezonas kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Dāvja Bertāna pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Dalasas ''Mavericks'' pastiprinājis argentīnietis Fakundo Kampaso, vēsta ''The Athletic''. Viņš tādējādi vēlreiz spēlēs kopā ar ''Mavericks'' līderi Luku Dončiču, pirms tam abiem pārstāvot Madrides ''Real''.

Dalasai bija nepieciešams papildinājums aizsargu pozīcijā, kur pēc Džeilena Bransona aiziešanas uz Ņujorkas ''Knicks'' bija palikusi viena brīva vieta. Kampaso NBA sevi vēl nav līdz galam apliecinājis, pēdējās divas sezonas pavadot Denveras ''Nuggets''. 130 regulārās sezonas spēlēs argentīniešu saspēles vadītājs vidēji metis 5.6 punktus un atdevis 3.5 rezultatīvās piespēles.

Savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'' nav piedāvājusi pagarināt līgumu ar japāni Rui Hačimuru. Līdz šodienai NBA komandas varēja pagarināt līgumus ar 2019. gada draftā izvēlētajiem basketbolistiem, citādi pēc 2022./2023. gada sezonas viņi kļūtu par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

''Wizards'' Hačimuru 2019. gada draftā izvēlējās ar devīto numuru, taču līdz šim viņam līdz galam apliecināt savu talantu traucējuši savainojumi. Nevienā no pirmajām trim sezonām Hačimura nav devies laukumā vairāk par 57 spēlēm. 2021./2022. gada sezonā viņš spēlēja 42 regulārās sezonas spēlēs, kurās meta 11.3 punktus vidēji un izcīnīja 3.8 atlēkušās bumbas.

Gadījumā, ja sezonas laikā Hačimura netiks aizmainīts uz kādu citu vienību, tad nākamajā starpsezonā Vašingtona varēs pielīdzināt jebkuru citas komandas piedāvājumu basketbolistam.


, 2022-10-18 11:52, pirms 2 gadiem
Rui īsti nav vēl nopelnījis jaunu līgumu ar savām problēmām,lai kādas tās būtu.
Domājams pats arī īsti nebija gatavs parakstīt tagad,jo ir iespēja uzlabot sniegumu.
, 2022-10-18 12:00, pirms 2 gadiem
Piekrītu par Hačimuru. Nebija loģikas pagarināt abām pusēm. Būs viņam iespējas pierādīt sevi šogad.
Kampacco iederās lieliski 3. saspēlnieka lomā. DAL ļoti vajadzēja nodrošināties šajā pozīcijā.
, 2022-10-18 12:02, pirms 2 gadiem
Autors:"''Wizards'' nav piedāvājusi pagarināt līgumu ar japānieti Rui Hačimuru"
Rui ir sieviete??? Ir kādi pierādījumi? Vajadzētu avotu.
, 2022-10-18 13:22, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Piekrītu par Hačimuru. Nebija loģikas pagarināt abām pusēm. Būs viņam iespējas pierādīt sevi šogad.
Kampacco iederās lieliski 3. saspēlnieka lomā. DAL ļoti vajadzēja nodrošināties šajā pozīcijā.
Kāpēc 3. saspēlnieks? Ok, pamatā jau neies, bet domājams, būs stabils rotācijas spēlētājs un, iespējams, mainīs tieši Luku. Tas, ka Luka un Dinvidijs, formāli, ir saspēlnieki, nenozīmē, ka, piemēram, viņi visi 3 nevarētu atrasties laukumā vienlaicīgi. Dinvidijs jau Dalasā vispār, pārsvarā, mauc pa 2. numuru. Nu, vismaz, skatoties DAL spēles, viņš laukumā galīgi nedara to, ko būtu jādara saspičam.
Ntiklina, drīzākais, būs kā opcionāls 3. saspēlnieks, jo īpaši, ja vajadzēs uzsvaru uz aizsardzību šajā pozīcijā, jo Kampaco defā nav labs.
, 2022-10-18 15:41, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Autors:"''Wizards'' nav piedāvājusi pagarināt līgumu ar japānieti Rui Hačimuru"
Rui ir sieviete??? Ir kādi pierādījumi? Vajadzētu avotu.
Te jautājums, vai ir japānis/japāne vai japānietis/japāniete. Ja japānietis tad viss korekti, tieši tāpat kā ar latvietis/latviete
, 2022-10-18 15:45, pirms 2 gadiem
Nav nekāds jautājums. Vīriešiem ir japānis, siev. japāniete. Autors kļūdījies. Kāds brīnums.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix
10

"Celtics" ĢM: Iespējams, Porziņģim nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu

LETA. Kristaps Porziņģis pēc pēdas traumas izārstēšanas, iespējams, varētu izlaist nākamās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas pašu sākumu, raidierakstā "The Ryen Russillo Podcast" minēja Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss.
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
86

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
1

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.