Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" treneris Kids: "Nav pareizi, ja mūs vērtē pēc vienas sliktas spēles"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Mavericks" treneris Kids: "Nav pareizi, ja mūs vērtē pēc vienas sliktas spēles"
Džeisons Kids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī pie panākuma pret Sanantonio "Spurs" tika Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks". Pēc spēles komentārus sniedza Džeisons Kids, Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs.

"Sezona ir gara," pēc spēles teica "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids. "Ja mūsu sniegumu vērtē pēc vienas spēles snieguma, tad tas noteikti nav godīgi. Luka ir īsts profesionālis. Vakar viņš bija zālē, strādāja pie sava metiena. Principā vakar to darīja visa komanda."

"Tas, ka viņi bija zālē un strādāja pie metiena, nozīmē, ka viņi nav vienaldzīgi," turpināja Kids. "Viņi saprot, ka pie metiena ir jāstrādā, viņi to darīja tad, kad varēja vienkārši atpūsties. Tas ir pozitīvi, un tas pierāda, ka viņiem rūp viņu darbs."

"Mēs spēlējām ļoti labi," spēles ritējumu komentēja latvietis Kristaps Porziņģis, kurš šajā spēlē guva 32 punktus, sasniedzot labāko rezultātu šosezon. "Mums ir pārliecība vienam par otru, vēlamies dalīties ar bumbu un sodīt pretiniekus."

Latvietim piekrita arī Dončičs: "Mēs dalījāmies ar bumbu, mums bija daudz piespēļu, nepieļaujot kļūdas. Tas bija lieliski. Katru reizi, kad mūs sedz mazāks aizsargs, mums ir jāizmanto iespēja, jāizmanto šī priekšrocība."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/lukas-37th-tri...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-13 11:16, pirms 2 gadiem
"Mēs dalījāmies ar bumbu, mums bija daudz piespēļu," Luka par sevi runā trešajā personā!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-13 11:30, pirms 2 gadiem
Dončičs nepasaka neko jaunu, ūdens liešana par "katru reizi ar mazākiem aizsargiem". Viss atkarīgs no tā,kas viņa galvā katrā spēlē notiek.

     [+] [-]

, 2021-11-13 12:32, pirms 2 gadiem
Mums bija daudz piespēļu...Hm...Abām komandām bija pa 30 rezultatīvām piespēlēm. Dalasai uz 46 realizētiem metieniem no spēles, Sanantonio uz 41 realizētu metienu. Vēl ņemot vērā no spēles izmesto metienu skaitu 100: 84 Dalasas labā...Neņemot vērā metienu procentus...Nekas spožs no to kopējā skaita gan nav.

     [+] [-]

, 2021-11-13 12:44, pirms 2 gadiem
Lukas ego neļaus tik daudz spēlēt uz KP arī turpmāk