Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kjūbans: "Mana nostāja Porziņģa jautājumā? Pacietība"

Rolands Eliņš

Kjūbans: "Mana nostāja Porziņģa jautājumā? Pacietība"
Marks Kjūbans. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans intervijā ESPN skaidroja, kāda ir viņa un viņa komandas nostāja attiecībā pret Kristapu Porziņģi, kura vārds iepriekšējā mēnesī Ziemeļamerikas medijos tika piesaukts iespējamu maiņas darījumu izpētes sakarā.

"Kāda ir mana nostāja par Porziņģi? Pacietība," intervijā atbildēja Marks Kjūbans. "Jūs vakardienas spēlē redzējāt, kā Porziņģis var nospēlēt, jūs to esat redzējuši arī iepriekš. Piemēram, paskatieties uz Kevinu Durentu! Viņam bija citāds savainojums, taču tāpat bija jābūt pacietīgiem."

"It sevišķi vēl tādā gadā kā šis," uzsvērs Kjūbans. "Infekcija mūsu komandā, arī tā ietekmēja mūsu sezonu. Visi krita panikā, teica, ka mums kaut kas jādara. Nē, tā nav. Mums ir lieliska komanda, un Porziņģis rāda to, kas viņš ir, un viņš ir "Top20" līmeņa spēlētājs. Tāpēc mēs vienkārši būsim pacietīgi. Mums ir ļoti laba komanda, mums nav nekāda iemesla krist panikā un sākt kaut ko darīt."

Porziņģis aizvadītajā naktī palīdzēja Dalasai gūt uzvaru pār principiālo konkurenti "Spurs", un latviešu uzbrucējs iemeta 28 punktus un savāca 14 atlēkušās bumbas. Tā bija viņa pirmā spēle Zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Kjūbans iepriekš bija noliedzis, ka "Mavericks" runātu ar citām komandām par iespēju aizmainīt Porziņģi, taču vairāki Ziemeļamerikas mediji iepriekšējā mēnesī ziņoja, ka "Mavericks" intereses līmenī šādu jautājumu bija aktualizējusi, cenšoties noskaidrot, kāda varētu būt Porziņģa vērtība maiņu darījumu tirgū.

Kjūbans arī izteicās, kādēļ komanda netiek uzskatīta par pašu labāko vietu brīvajiem aģentiem, proti, kad brīvo aģentu tirgū grasās ienākt kāda līgas zvaigzne, Dalasa nav starp pirmajām komandām, kas parasti tiek piesaukta kā viņa intereses objekts. "Kad bijām līgas augšgalā, mums nebija vietas algu sarakstos. Kad mums bija vieta algu sarakstos, nebijām starp līgas spēcīgākajām komandām," skaidroja Kjūbans. "Tagad mums ir lieliski pamati, lai to paveiktu. Mums ir Dončičs un Porziņģis, divi vēl jauni spēlētāji, un biznesa loģika saka, ka varam visu atstāt, kā ir, un gadu no gada kļūsim labāki. Taču redzēsim. Bet par to, ka zvaigznes negrib nākt uz Dalasu – mums iepriekš vienkārši nebija brīvas vietas algu sarakstos!"

Slēpts komentārs: ingaa

  +6 [+] [-]

, 2021-03-11 22:17, pirms 3 gadiem
Pie kādas attieksmes?
Kāpēc pacietība ir slikts vārds zinot ar ko šogad Mavs ir saskārušies?
Visu ideāli pateica viens apskatnieks Mavs.Komandas starting 5 sniega vētras laikā notrenējās kopā vairāk nekā tas tika izdarīts visas sezonas laikā,un pēc tā pārtraukuma rezultāti bija acīm redzami.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-11 23:02, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pie kādas attieksmes?
Kāpēc pacietība ir slikts vārds zinot ar ko šogad Mavs ir saskārušies?
Visu ideāli pateica viens apskatnieks Mavs.Komandas starting 5 sniega vētras laikā notrenējās kopā vairāk nekā tas tika izdarīts visas sezonas laikā,un pēc tā pārtraukuma rezultāti bija acīm redzami.
Viņš aizvakar vienā Dalasas apskatnieku raidijumā diez gan cieti pateica 2 lietas, ar komandu viņš ir apmierināts. Noņemiet mums nost tos 6 covid zāģus un paskatieties, kur mēs būtu tabulā un par treidiem viņš pateica, ka minimāliem uzlabojumiem šobrīd nav jēga, daudz lielāka nozīme ir iespēlētai komandai. Kaut ko mainīsim tikai tad, ja tirgū parādīsies kāds allstars (tjipa trešā zvaigzne.)
Varu tikai ierēkt par visiem tiem pamuļkiem, kuri te čurā karstu par treidiem no sērijas Derouzans un 2 drafta izvēles pret KP.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-11 23:20, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Viņš aizvakar vienā Dalasas apskatnieku raidijumā diez gan cieti pateica 2 lietas, ar komandu viņš ir apmierināts. Noņemiet mums nost tos 6 covid zāģus un paskatieties, kur mēs būtu tabulā un par treidiem viņš pateica, ka minimāliem uzlabojumiem šobrīd nav jēga, daudz lielāka nozīme ir iespēlētai komandai. Kaut ko mainīsim tikai tad, ja tirgū parādīsies kāds allstars (tjipa trešā zvaigzne.)
Varu tikai ierēkt par visiem tiem pamuļkiem, kuri te čurā karstu par treidiem no sērijas Derouzans un 2 drafta izvēles pret KP.
Nu tak šodien atkal ir uzpeldējis kaut kas par KP treidu,un kliku saitu autori tik tvīto un cepj rakstus nelasot rakstu.Raksta,ka cilvēki ap līgu domā,ka KP ir pieejams.Raksta autors pats uzraksta,ka neviens dotajā brīdī netreidos viņu projām,bet no tā raksta paņemt to 8 vārdu teikumu kurā ir pateikts,ka kaut kas kaut ko domā,ka ir pieejams

  -2 [+] [-]

, 2021-03-12 08:05, pirms 3 gadiem
nu kā kurš to "pacietību"uztver
Es labāk no darba devēju dzirdu, ka saka man es ticu tev, nevis paciešu tevi

  -1 [+] [-]

, 2021-03-12 08:08, pirms 3 gadiem
Ir jau vēl arguments - kāda reāla zvaigzne gribēs uz Dallasu, kur visu diktē Dončičs ??? Un vai Luka vēlēsies sev blakus zvaigzni (PG-SG-SF pozīcijās), ar kuru būs jādala slava un punkti pirms jaunā līguma noslēgšanas?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-12 08:47, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Ir jau vēl arguments - kāda reāla zvaigzne gribēs uz Dallasu, kur visu diktē Dončičs ??? Un vai Luka vēlēsies sev blakus zvaigzni (PG-SG-SF pozīcijās), ar kuru būs jādala slava un punkti pirms jaunā līguma noslēgšanas?
Tu pasaki vienu iemeslu, kāpēc Luka negribētu vēl vienu zvaigzni blakus? Ieņēmis kaut kādu ideju galvā un skandina pie katra raksta...

     [+] [-]

, 2021-03-12 11:31, pirms 3 gadiem
ingaa rakstīja: nu kā kurš to "pacietību"uztver
Es labāk no darba devēju dzirdu, ka saka man es ticu tev, nevis paciešu tevi
Latviešu vārdam "pacietība" tāpat kā angļu vārdam "patience" nav nekāda sakara ar paciešanu jeb ciešanu. Tas attiecas tikai uz laiku nevis kādu negatīvu apstākli. Pacietība vajadzīga, lai sagaidītu, kamēr ūdens piepilda vannu, un tas nenozīmē, ka ūdens tecēšanā ir kas negatīvs vai tu tai neticētu.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-12 13:18, pirms 3 gadiem
Kjūbanu- uz Rīgas Danamo- ir brīva skudras vieta algu sarakstā

     [+] [-]

, 2021-03-12 17:41, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Tu pasaki vienu iemeslu, kāpēc Luka negribētu vēl vienu zvaigzni blakus? Ieņēmis kaut kādu ideju galvā un skandina pie katra raksta...
To saka visi basketbola apskatnieki - Dalasa ir viena spēlētāja komanda. Īstenībā nevis Dončič negrib , bet gan neviens Allstar spēlētājs negribētu spēlēt Dalasā.