Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Kad jāspēlē divas dienas pēc kārtas, laukumā labāk jūtos otrajā spēlē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Kad jāspēlē divas dienas pēc kārtas, laukumā labāk jūtos otrajā spēlē''
Kristaps Porziņģis. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš naktī uz ceturtdienu ar gūtiem 43 punktiem pret Atlantas ''Hawks'' laboja savu gūto punktu rekordu līgā, pēc mača pauda, ka allaž laukumā jūtos labāk otrajā dienā, ja ir jāspēlē divas spēles pēc kārtas.

Naktī uz ceturtdienu karjeras rekordu gūto punktu ziņā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sasniedza Kristaps Porziņģis, kurš pret ''Hawks'' guva 43 punktus. Tas gan nepalīdzēja klubam izcīnīt uzvaru (120:122).

''Ja ir jāspēlē divas dienas pēc kārtas ,tad, manuprāt, otrajā spēlē laukumā jūtos labāk. To pierāda arī statistika,'' pēc spēles pirmos komentārus žurnālistiem sniedza Porziņģis. ''Spēlēju savu spēli un pratu realizēt metienus. Breds un citi komandas biedri turpināja mani meklēt uzbrukumā, un man tikai atlika trāpīt,'' par savu karjeras vakaru teica basketbolists.

Viņš gan norādīja, ka šī bijusi spēlē ar augstu likmi. ''Iespējams, šai spēlei bija dubulta nozīme. Bija lietas, kuras laukumā darījām labā līmenī, kā, piemēram, cīnījāmies. Šobrīd varam meklēt attaisnojumus, ka spēlējām jau ceturto spēli pēdējo piecu dienu laikā, taču mēs gribam līdz galam izdarīt darbu un īstenot mērķus. Mēs to neizdarījām. Tagad ir jāatgūstas un jāuzvar nākamajā spēlē, lai sērijā būtu neizšķirts.'' Arī nākamo maču ''Wizards'' aizvadīs pret ''Hawks'', atkal spēlējot Vašingtonā. Šoreiz mačs paredzēts naktī uz sestdienu.

Porziņģim bija grūti izskaidrot, kas noticis otrajā puslaikā, kad ''Hawks'' veicis nozīmīgāko izrāvienu spēlē. Tāpat šī kļuva par sesto spēli sezonā, kurā ''Wizards'' mača laikā zaudē nozīmīgu pārsvaru, vēlāk piedzīvojot neveiksmi. ''Iespējams, mums jāspēlē labāk galotnēs. Šajā ziņā neesam bijusi tā labākā komanda, jo daudz kļūdamies. Man tomēr jāsaka, ka mēs kopā spēlējam pirmo sezonu. Mēs vēl meklējam veidus, kā es ar Bredu un Kuzmu varam efektīvi spēlēt maču galotnēs,'' šo aspektu komentēja latvietis.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-09 09:46, pirms 2 gadiem
Teicami abi mūsējie šonakt noplosijās

     [+] [-]

, 2023-03-09 11:22, pirms 2 gadiem
...Kristaps-filozofs....būtu otrādi punkti,tad protams ari teksts būtu otrādi skanējis...bet tā zvērā....

     [+] [-]

, 2023-03-09 11:39, pirms 2 gadiem
cesinieks777 rakstīja: ...Kristaps-filozofs....būtu otrādi punkti,tad protams ari teksts būtu otrādi skanējis...bet tā zvērā....
Vispār jau statistika apliecina viņa teikto. Vakar tieši skatoties statistiku kaut kam paskatijos uz KP cipariem. Bez atpūtas dienām viņš meta vidēji 28 punktus spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-09 12:00, pirms 2 gadiem
Meklē veidu ar Kuzmu un Bīlu kā nospēlēt spēļu galotnes.. To veidu jau var meklēt, bet kamēr laukumā būs Bīls, tikmēr tur viss ir skaidrs. Tjipa pats domā, ka ir baigais clutch spēlētājs, bet reāli nav nekāds clutch. Pat nesenajā uzvarā, kur Gaffords iemeta izšķirošo, Bīls gāja uz pēdējo sekunžu metienu caurgājienā, bet netrapīja pat pa stīpu.

     [+] [-]

, 2023-03-09 13:00, pirms 2 gadiem
Patīk 5 Asisti

     [+] [-]

, 2023-03-09 13:16, pirms 2 gadiem
tad KP speleja roza forma vai ari baltaja kas ielikta pie si raksta ?

  +1 [+] [-]

, 2023-03-09 13:27, pirms 2 gadiem
Labi, labi... a kur uzvaras ir?

  +3 [+] [-]

, 2023-03-09 13:45, pirms 2 gadiem
Shed rakstīja: Labi, labi... a kur uzvaras ir?
sho pashu iekomente nakamreiz kad Ponciks iemetis 30+ un Mavs dabus pa muguru , vai ari tam tev nepietiek drosme ?

  +2 [+] [-]

, 2023-03-09 14:40, pirms 2 gadiem
Milzīgs lepnums,ka mums ir šāds sportists!

     [+] [-]

, 2023-03-09 16:03, pirms 2 gadiem
Messi_labakais rakstīja: sho pashu iekomente nakamreiz kad Ponciks iemetis 30+ un Mavs dabus pa muguru , vai ari tam tev nepietiek drosme ?
Man pie kājas pončiks

     [+] [-]

, 2023-03-09 16:04, pirms 2 gadiem
Shed rakstīja: Man pie kājas pončiks
Nu jā, tipiskais latvietis , sēdies divi

  +1 [+] [-]

, 2023-03-09 17:16, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Meklē veidu ar Kuzmu un Bīlu kā nospēlēt spēļu galotnes.. To veidu jau var meklēt, bet kamēr laukumā būs Bīls, tikmēr tur viss ir skaidrs. Tjipa pats domā, ka ir baigais clutch spēlētājs, bet reāli nav nekāds clutch. Pat nesenajā uzvarā, kur Gaffords iemeta izšķirošo, Bīls gāja uz pēdējo sekunžu metienu caurgājienā, bet netrapīja pat pa stīpu.
Es, domāju, Bils bija tik ljoti pieradis pie tā kā wSh vispār neviena spēlē ne par ko necīnās, un bija tā iegūlies ka neire taukos, ka visu laiku uz 50% kapaja, un tagad ir tā nolaidies, ka, brīžos kad mēģina ieslēgt savus 100% pēkšņi nekas nesanāk. Taka pret Detroitu, tas pēdējais metiens bija vispār spridzeklis Gaffords izglāba dienu varbūt, ka ierusejis vnk Bils nedaudz, un lēnām tā mašīna iekustesies, īstenībā ja vinsh ir top5 līga, bet vai viņš tajā Levela atgriezīsies.. Un cik vēl spēles būs janorok, kamer viņš sapratīs, ka viņs ir tas, kas ir, nevis tas, ko bija iedomājies no sevis))

     [+] [-]

, 2023-03-09 20:58, pirms 2 gadiem
Nu vakarnakts spēli Bīls vienkārši atdeva, pēdējie 3 uzbrukumi bez saspēlēm, tieši ar pieri aizsardzībā un likumsakarīgs zāģis. Paldies viņa egoismam, trenera mīkstumam un komandas biedru klusēšanai.Kuram lielāka alga, tas dievs. Tāpēc vien Eiropas basketbols ir sports, bet NBA šovs.