Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par savu spēli abos laukuma galos un tuvojošos ''play-off''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis par savu spēli abos laukuma galos un tuvojošos ''play-off''
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvaras pār Portlendas ''TrailBlazers'' Kristaps Porziņģis vairāk skaidroja savu esošo sportisko formu, izslēgšanas spēļu tuvošanos, kā arī sprieda par savām mīļākajām vietām, kur ir spēlējis karjeras laikā, Bostonai esot vienai no tām.

Naktī uz pirmdienu NBA uzvarēja Kristaps Porziņģis Bostonas ''Celtics'', kas ar 124:107 apspēlēja Portlendas ''TrailBlazers''. Porziņģim 28 minūtēs trešais ''double-double'' pēc kārtas - 12 punkti, desmit bumbas zem groziem, divas piespēles, trīs pārķertas bumbas un pieci bloķēti metieni.

Pēc spēles Porziņģis žurnālistiem klāstīja, ka īpaši gatavojas izslēgšanas mačiem, kur viņam abos laukuma galos jārāda labākais sezonas sniegums. ''Strādāju ar ķermeni, lai spēlētu labi aizsardzībā. Izslēgšanas spēlēs mainīšanās būs vēl intensīvāka, tāpēc man gan aizsardzībā, gan uzbrukumā jābūt labākajā formā.''

''Esmu ļoti saviļņots,'' par atgriešanos izslēgšanas spēlēs teica Porziņģis. Viņš tajās piedalījies tikai kopā ar Dalasas ''Mavericks'', izstājoties pēc pirmās kārtas. ''Pagājušajā sezonā izslēgšanas spēļu laikā biju Latvijā, skatījos spēles un sekoju līdz rezultātiem. Dažreiz ir jauki beigt sezonu laicīgi, bet, godīgi sakot, ko citu darīt? Nav labākas nodarbes par basketbolu. Man patīk spēlēt, īpaši šeit, Bostonā.'' Porziņģis apzinās, ka izslēgšanas spēlēs nekas viegls negaida - daudz fizisku cīņu un grūtas spēles, taču, lai ko izcīnītu, jāpārvar jebkuras grūtības.

Porziņģis minēja, ka Bostona ir viena no mīļākajām vietām, kur viņš spēlējis savas karjeras laikā. Tāpat viņš gatavs doties laukumā visās atlikušajās regulārā turnīra spēlēs, taču, vai tā notiks, būs atkarīgs no komandas personāla lēmumiem.

     [+] [-]

, 2024-04-08 13:59, pirms 3 nedēļām
KP diezgan stabīli ir aizvadijis sezonu un Bostona ir vinnējusi vairāk spēļu nekā pagājušajā sezonā.