Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Eksperti vērtē: Porziņģim solīda sezona, nākamgad tiks aizmainīts

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eksperti vērtē: Porziņģim solīda sezona, nākamgad tiks aizmainīts
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu piektā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona noslēdzās latvietim Kristapam Porziņģim, kura pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' Rietumu konferences pirmās kārtas septītajā spēlē ar 111:126 piekāpās Losandželosas ''Clippers''. Portāls ''Sportacentrs.com'' kopā ar ''Delfi'' sporta žurnālistu Reini Lāci un raidījuma ''Ūdenszeļļi'' vadītāju Edgaru Buļu vērtēja basketbolista sezonu un karjeras nākamos soļus.

Kristaps Porziņģis kopā ar Dalasas ''Mavericks'' naktī uz pirmdienu noslēdza NBA sezonu, otro gadu pēc kārtas izstājoties Rietumu konferences pirmajā kārtā. Pie tam, otro reizi divu gadu laikā tas noticis pret Losandželosas ''Clippers''. Ja 2019./2020. gada sezonā tika zaudēts sešās spēlēs ar 2-4, tad šogad sērija ieilga līdz izšķirošajai septītajai. Tajā ''Clippers'' bija precīzāki no distances, trāpot 20 tālmetienus, un izcīnīja uzvaru ar 126:111. Otrajā kārtā ''Clippers'' gaida spēkošanās pret Rietumu konferences regulārās sezonas uzvarētāju Jūtas ''Jazz''.

Kristaps Porziņģis meniska operācijas dēļ izlaida sezonas sākuma daļu, regulārajā turnīrā aizvadot 43 spēles. Tajās viņa vidējie rādītāji bija līdzvērtīgi iepriekšējā sezonā demonstrētajam - 20.1 punkts, 8.9 atlēkušās bumbas un 1.6 rezultatīvā piespēle vidēji spēlē. Aina mainījās sērijā pret ''Clippers''. ''Mavericks'' treneri Porziņģa izmantošanu spēlē redzēja citādāk, liekot basketbolistam vairāk darboties aizsardzībā, bet uzbrukumā paplašināt laukumu, tādējādi dodot iespējas izcelties citiem kā, piemēram, līderim Lukam Dončičam. Vidēji spēlē pavadītajās 33.3 minūtēs latviešu spēka uzbrucējs guva 13.1 punktu un izcīnīja 5.4 atlēkušās bumbas zem groziem. Lai arī publiski Porziņģis neizteica neapmierinātību ar savu lomu, savos izteikumos esot piezemēts un diplomātisks, ķermeņa valoda teica ko citu. ''Koncentrējos uz to, ko varu kontrolēt - kļūt par labāku basketbolistu,'' bija Porziņģa vārdi pēcspēles preses konferencē, atbildot uz jautājumu par savu nākotni Dalasā. Optimisma devu izmaiņām nedeva galvenais treneris Riks Kārlails, kurš, negaidot, pēc pēdējās spēles pauda, ka arī turpmāk komanda jābūvē ap Luku Dončiču.

Jau sezonas gaitā parādījās baumas par iespējamo Porziņģa aizmainīšanu uz citu komandu. Kopā ar portālu ''Sportacentrs.com'' ''Mavericks'' un Kristapa Porziņģa sezonu vērtēja portāla ''Delfi'' sporta žurnālists Reinis Lācis un raidījuma ''Ūdenszeļļi'' vadītājs Edgars Buļs.

Izstāšanās pirmajā kārtā bijusi loģiska

Iespējams, kādā citā sērijā pret citu komandu ''Mavericks'' uzvarētu, taču otro gadu pēc kārtas tai pirmajā kārtā bija jāspēlē pret vienu no favorītēm uz titulu uzskatīto Losandželosas ''Clippers''. ''Nepaveicās, ka otro gadu pēc kārtas Dalasa trāpīja pret tik spēcīgu pretinieku. Lai arī ne vieni, ne otri nevarēja nosegt aizsardzībā, ''Clippers'' ar laiku atrada atbildes un sāka pamazām apstādināt Dalasu. Septītajā spēlē ''Mavericks'' turējās spēlē ar Dončiča individuālajām pūlēm. Risinājums aizsardzībā ar Bobanu Marjanoviču un zonu bija jokains un īstermiņa ielāps - tas nebija nopietni. Dalasai ir vajadzīgs spēlētājs, kurš prot spēlēt aizsardzībā un noderētu kāds spēles veidotājs,'' par zaudējuma iemesliem un ko vajadzētu Dalasai uzlabot starpsezonā saka Reinis Lācis. Savukārt raidījuma ''Ūdenszeļļi'' vadītājs Edgars Buļs šo rezultātu sauc par loģisku, paužot uzskatu, ka ir jāpriecājas par sērijas novešanu līdz septītajai spēlei. ''Sezonas gaitā Dalasa nerādīja labāko komandu sniegumu Rietumos. Uz papīra ''Clippers'' bija spēcīgāki ar sabalansētāku sastāvu. Septītā spēle tam bija pierādījums. Zaudējums nav jāuztver kā kaut kas traģisks. Losandželosa bija vairāk līderu par Lenardu un Džordžu. Labu septīto spēli aizvadīja Markuss Moriss, Nikolā Batums un Redžijs Džeksons, kamēr ''Mavericks'' spēles sistēmā neatradās kāds, kurš varētu aizvietot Luku, kad viņš bija noguris.''

Porziņģa izmantošana laukumā - akmens treneru lauciņā

Vērtējot Kristapa Porziņģa sezonu, to jāsadala divās daļās - demonstrētais sniegums regulārajā sezonā un izslēgšanas spēlēs. Reinis Lācis pauž, ka regulārajā turnīrā Porziņģa sniegums bijis labā līmenī: ''Ieskriešanās bija grūta. Pirmo pusotru mēnesi viņš spēlēja zem vidējā līmeņa aizsardzībā. Lai cik brīžiem viņam nebija tīkama sava loma, no komandas perspektīvas un efektivitātes viedokļa viņam tā bija laba sezona. Dončičam šāds spēlētājs blakus ir nepieciešams.'' Līdzīgu vērtējumu pauž arī Buļs: ''Regulārās sezonas statistika ir solīda. Metienu procents augstākais karjerā - 47.6%, vidēji spēlē gūti 20 punkti. Jā, izlaida spēles, veselības problēmas viņu turpina nomocīt. Ko var pamanīt - Kristaps nav apmierināts ar spēles ritējumu, kad bumba visu laiku ir Dončiča rokās. Kristapa ambīcijas ir lielākas.''

Cita aina bija vērojama izslēgšanas spēlēs, kur Porziņģa izmantošana uzbrukumā samazinājās. Komandas vārdā treneri Porziņģim lūdza ar lielāku enerģiju darboties aizsardzībā, bet uzbrukumā paplašināt laukumu. Lai arī Reinis Lācis to uzskata par pareizu lēmumu komandas interesēs, par to noteikti ir samaksāta zināma cena spēlētāja un komandas savstarpējās attiecībās: ''Nevaram par zemu vērtēt Tairona Lū gājienu ar Kavai Lenarda likšanu aizsardzībā spēlēt pret Porziņģi sērijas sākumā. Skaidrs, ka basketbolu nespēlē roboti - zināma cena par šo ''Mavericks'' treneru lēmumu ir samaksāta, visticamāk, Porziņģim samazinoties vēlmei palikt Dalasā.'' ''Delfi'' sporta žurnālists pamanījis, ka, sākot ar trešo spēli, ''Clippers'' pārgāja spēlēt ar pieciem ārējās līnijas basketbolistiem, kas nebija parocīgi ''Mavericks''. ''Pie ''pick&roll'' sadarbības viņi mainījās, kas ir efektīvākā pieeja pie šī uzbrukuma elementa. Dalasa nav atradusi atbildi uz šo pieeju jeb vienīgais risinājums ir Lukas driblēšana pret garo spēlētāju.''

Vietā ir jautājums, vai Dalasa kā komanda vispār rēķinās ar Porziņģi kā savas komandas svarīgu spēlētāju. ''Dalasai ir jārēķinās. Viņi varbūt apzinās, ka Kristaps nesagaidīs līguma beigas, bet nevar nerēķināties ar spēlētāju, kurš sezonā saņem 30 miljonus dolāru. No tāda basketbolista jāizspiež maksimums vai jādabū kas vietā. Kamēr Kristaps būs komandā, viņiem viņš ir vajadzīgs kā labs spēlētājs, lai citi to redzētu un vēlētos veikt maiņu.'' Kā piemērs tiek minēta sērijas septītā spēle, kurā Porziņģis laukumā pavadīja 42 minūtes un nokārtoja ''double-double''. ''Viņiem būtu grūti Porziņģa pienesumu aizlāpīt ar citu spēlētāju. 16+11 neatspoguļo to, ko viņš reāli deva laukumā,'' noslēdz Lācis.

Edgars Buļs jautājumu par Porziņģa izmantošanu Dalasā saista ar treneru jautājumu, bet Lukas Dončiča spēlē viņš redz salīdzinājumus ar Maikla Džordana agrīnajām dienām līgā. ''Akmens treneru lauciņā. Galvenais treneris ir tas, kurš pieprasa no Lukas spēlēt tādā stilā. Ja Dalasa nemainīs treneri, tad neredzu, ka Kristaps atradīs savu laimi ''Mavericks''.'' Buļs atceras laiku, kad Čikāgas ''Bulls'' un Maikla Džordana galvenais treneris no 1986. līdz 1989. gadam bija Dags Kolinss. Arī šis speciālists Džordanam deva zaļo gaismu uzbrukumā. Tā, piemēram, 1986./1987. gada sezona kļuva par basketbolista rezultatīvāko karjerā ar vidēji gūtiem 37.1 punktu spēlē. Tajā sezonā ''Bulls'' arī izstājās no izslēgšanas spēlēm pirmajā kārtā. Vēlāk par treneri nāca Fils Džeksons, kurš sakārtoja spēli uzbrukumā un palīdzēja Džordanam izcīnīt sešus čempiona gredzenus. Pēc Edgara Buļa domām kas līdzīgs jādara arī Dalasai, jo basketbola zinātājs saprot arī Dončiču - jebkurš ambiciozs spēlētājs viņa vietā rīkotos līdzīgi, ja treneris dotu absolūtu rīcības brīvību uzbrukumā.

Nākamās sezonas beigas Porziņģis sagaidīs citā komandā

Gan Reinis Lācis, gan Edgars Buļs ir vienisprātis - jau nākamās sezonas laikā Porziņģis mainīs komandu. ''Par līguma beigu sagaidīšanu varam nerunāt. Nebrīnīšos, ja vasarā vai nākamās sezonas laikā kaut kas notiks. Kristaps ir potenciāli interesants spēlētājs. Maiņa gan ir vieglākais variants, kā atrisināt šo situāciju. Reizēm var arī apsēsties pie galda un atrisināt situāciju no iekšpuses,'' prāto ''Delfi'' sporta žurnālists. ''Maiņas darījumu laikā tiks aizmainīts. Ja treneris nemainās, es neredzu variantus, ka Kristaps būs laimīgs Dalasā. Attiecības starp viņu un Luku ir ielūzušas un abi nevar viens otram pielāgoties. Šakils O'Nīls un Kobe Braients arī centās, taču attiecības bija tā pabojātas, ka neko nevarēja izdarīt,'' Reini Lāci papildina Edgars Buļs.

Domājot par nākamo komandu, ir skaidri jāsaprot, ka Kristaps Porziņģis ir basketbolists, kurš ir atkarīgs no aizsargiem, pauž Buļs. Viņš nav kā Džoels Embīds vai Nikola Jokičs, kuri ar savu spēku prot nospēlēt zem groza apakšas un gūt punktus. Porziņģis ir savam augumam ātrs spēlētājs, kurš pēc ''pick&roll'' prot labi ierauties zem groza apakšas. Aspekts, ko Dalasa izmantojusi reti, jo tāds bijis treneru uzstādījums, kas rezultējies ar Porziņģa atrašanos pārsvarā uz trīspunktu metiena līnijas, nevis bumbas saņemšanu zem groza pat brīžos, kad atradies ar muguru pret sevi īsākiem basketbolistiem.

Abu basketbola zinātāju prātos izkristalizējušās piecas komandas, kurās Kristaps varētu nonākt. Ņemot vērā latviešu basketbolista ambīcijas, komandai būtu jābūt ar cerībām par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. ''Pafantazējot, izcilais scenārijs ir, ka tā ir komanda, kura iekļūst ''play-off'' un kurā Kristaps dod lielāku pienesumu kā Dalasā. Starpposmos atrodas Sanantonio ''Spurs'', Toronto ''Raptors'', bet interesantā punktā šobrīd ir Bostonas ''Celtics'','' pirmās komandas ieskicē Reinis Lācis. Viņam piebalso Edgars Buļs, sakot, ka Goldensteitas ''Warriors'' un Indianas ''Pacers'' arī Kristapam būtu labvēlīgi galamērķi: ''Fantastiska komanda būtu ''Warriors'', kur aizsargi mīl dalīties ar bumbu. Jautājums, ko Goldensteita dotu pretī. Varbūt Grīnu, taču viņš ir viņu sirds un dvēsele. Varbūt Viginsu kādā kombinācijā ar citiem spēlētājiem. Runā, ka Indiāna ir gatava aizmainīt Mailzu Tērneru. Duets ar Saboni būtu fantastisks un to varētu arī apspēlēt kā stāstu. Šīs ir divas komandas, kuras būtu interesantas un kurās Kristaps iederētos.''

1 2 53 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 17:19, pirms 3 gadiem
Verot vaļā rakstu domāju,ka viedokļus atkal ir izteikuši tie pāris tirliņi podkāsteri.
Pārsteigums un to izteikuši kaut cik normāli cilvēki

Vienīgais laikam kam varētu vienīgi nepiekrist ir Indianos nosaukšana pie iespējamiem galamērķiem.Tad jau drīzāk Šarlote
Slēpts komentārs: markkomartins
Slēpts komentārs: SnP
Slēpts komentārs: KaprīzaisVienradzis

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 17:39, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: varbūt KP tik tiešām ir pārāk garš priekš nba, it īpaši ja karjera pusē un kājas vairs nav tik spriganas. Centrā KP izspiež ar spēku, ārējā līnijā viņam diezgan slikti padodas ar tādu precizitāti. Izbrīvēt sev normālu metienu pašam ir grūti, sāk KP atkost. Grūti viņam pat pozīciju iedot. Vienīgais ir cerība ka viņš uzlabos 3pm %. Tad kā snaiperis varēs rukāt. Savādāk ka tik nav labāk vispār no beņķa nākt laukā un spēlēt pret beņķu spēlētājiem
2.21 garš snaiperis

  +3 [+] [-]

, 2021-06-07 17:46, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: varbūt KP tik tiešām ir pārāk garš priekš nba, it īpaši ja karjera pusē un kājas vairs nav tik spriganas. Centrā KP izspiež ar spēku, ārējā līnijā viņam diezgan slikti padodas ar tādu precizitāti. Izbrīvēt sev normālu metienu pašam ir grūti, sāk KP atkost. Grūti viņam pat pozīciju iedot. Vienīgais ir cerība ka viņš uzlabos 3pm %. Tad kā snaiperis varēs rukāt. Savādāk ka tik nav labāk vispār no beņķa nākt laukā un spēlēt pret beņķu spēlētājiem
Viņam korpusa apkārtmērs un gurni ir maziņi.
Viņam vnk ir vasarā jāizdara tas ko viņš darīja ar kājām un gurnu rajonu nākot no ACL.Tad viņš varēja normāli noturēt lielos un ātrums ar netika zaudēts.
Viss tas tika pazaudēts pēc meniska.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-07 17:48, pirms 3 gadiem
Karlailu vajadzētu aizmainīt!!
Komandu jābūvē ap Porziņģi!

  +4 [+] [-]

, 2021-06-07 17:53, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: hahahahaha, "eksperti".
Turpmāk tevi saukšu "SukanahuiPis"

  -4 [+] [-]

, 2021-06-07 17:53, pirms 3 gadiem
Cerams ka tiks uz citu komandu.. Uz wizardiem

  -3 [+] [-]

, 2021-06-07 18:03, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: hahahahaha, "eksperti".
What parents give birth to cripples like you? The mother probably didn't know what an abortion is!

 +11 [+] [-]

, 2021-06-07 18:25, pirms 3 gadiem
Viena lieta ko KP var nospodrināt ir āķa metiens, jo bumbas izjūta viņam ir laba, bet spēka postā nepietiek, āķis butu labs risinājums. Otra lieta ir metiens atlēcienā (Dirka stilā), ar tādu augumu viņam tur baigi pat jālec nav, bet tādējādi dabūtu daudz vairāk brīvu netraucētu metienu, jo tiklīdz ir normāla pretestība ar kontaktu iemest viņš nevar. Jāspēlē uz saviem ieročiem. Brīžiem liekas, ka viņš tāds pazudis izskatās. 80% gadījumos spēlē kā spotup 3pt shooteris un ganās tik pa laukumu.

 +10 [+] [-]

, 2021-06-07 18:34, pirms 3 gadiem
Tāpēc ka viņš nedrīkst pončo maisities pa kājām
Slēpts komentārs: Flaying

  +4 [+] [-]

, 2021-06-07 18:57, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Verot vaļā rakstu domāju,ka viedokļus atkal ir izteikuši tie pāris tirliņi podkāsteri.
Pārsteigums un to izteikuši kaut cik normāli cilvēki

Vienīgais laikam kam varētu vienīgi nepiekrist ir Indianos nosaukšana pie iespējamiem galamērķiem.Tad jau drīzāk Šarlote
Tāds pats SC komentāru līmenis. Es vēru vaļā un cerēju, ka būs kaut vai tas SC draugs no Dallasas, kurš tomēr drusku vairāk zina par to, kas notiek komandā un kur viņi virzās

     [+] [-]

, 2021-06-07 19:02, pirms 3 gadiem
Vēl būtu jāpiemin, ka uz Dalasu grūti piesaistīt kādu stāru.

  -4 [+] [-]

, 2021-06-07 19:23, pirms 3 gadiem
Problēma ir tā, ka neviens negrib KP pašlaik par viņa cenu

  +2 [+] [-]

, 2021-06-07 19:26, pirms 3 gadiem
Es KP vietā uzliktu ultimātu, jo šitā skopoties kā Luka, reti kuram prieks spēlēt kopā ar tādu

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 19:37, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Es KP vietā uzliktu ultimātu, jo šitā skopoties kā Luka, reti kuram prieks spēlēt kopā ar tādu
Ļoti interesē kādu tad viņš ultimātu var izteikt?

  +2 [+] [-]

, 2021-06-07 19:53, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ļoti interesē kādu tad viņš ultimātu var izteikt?
Pieteikt bada streiku vai pariet islama!

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 20:01, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Es KP vietā uzliktu ultimātu, jo šitā skopoties kā Luka, reti kuram prieks spēlēt kopā ar tādu
Domā, kādu interesē KP ultimāts? Viņš neko nepanāks ar kaut kādu ultimātu.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-07 20:08, pirms 3 gadiem
Hujaabels rakstīja: Pieteikt bada streiku vai pariet islama!
Tu varētu pāriet uz aizsauli..

  -4 [+] [-]

, 2021-06-07 20:15, pirms 3 gadiem
Visi apkārt vainīgi..spagettimenam neļauj spēlēt ..paskaidrojiet man aunam, kā centrs vai uzbrūkošais aizsargs,ja viņš uzbrūk grozam,var mest 4-6 soda metienus..viņš vispār iet un spēlē uzbrukumā???pie tāda auguma??

  -3 [+] [-]

, 2021-06-07 20:18, pirms 3 gadiem
Re pajoļi par ultimātu šļupst..ar tādu spēli ultimātu nebija,stāv maliņā un klusē..

  -3 [+] [-]

, 2021-06-07 20:23, pirms 3 gadiem
KP,jāiet uz komandu kur nav izteikta līdera, un viņam ļauj brīvi spēlēt..tad pec pāris trim gadiem nobriedis varēs cīnīties par vietu līderkomandā, un par titulu..kristaps ir par zaļu lielām uzvarām..

     [+] [-]

, 2021-06-07 20:26, pirms 3 gadiem
Un luka arī par zaļu lielām uzvarām..tāpēc arī īslaicīgi var paspīdēt bet ilgtermiņā nekas nespīd..vismaz tuvākajā laikā..

  +3 [+] [-]

, 2021-06-07 20:30, pirms 3 gadiem
Es nesaprotu. Vai tiešām pašam Kjūbanam šī situācija liekas ok?! Apmierina trenera experimenti?! Tomēr tak Kjūbans bija gatavs maksāt lielu naudu par Kristapu ar savu vīziju nākotnē. Laikam šo apmierina Kārlaila darbības sagraujot to vīziju.
Slēpts komentārs: aivo50

  -1 [+] [-]

, 2021-06-07 21:08, pirms 3 gadiem
Palasiet ko runā dīķa otrā pusē, izrādās ka KP nebija darijuma galvenais mērķis, bet gan THj

  +7 [+] [-]

, 2021-06-07 21:53, pirms 3 gadiem
welninsh rakstīja: Palasiet ko runā dīķa otrā pusē, izrādās ka KP nebija darijuma galvenais mērķis, bet gan THj
Tak to sencis teica. Tālāk var arī neapspriest.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-07 21:54, pirms 3 gadiem
El Shaarawy rakstīja: Tu varētu pāriet uz aizsauli..
Nesaprotu, kāpēc reaģē tik asi? Kāpēc gan Kristapam nepāriet islāmā? Komandas taču maina, tad kāpēc nevarētu arī pievērsties reliģijai? Varbūt, ka tas tiešām nāktu par labu.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-07 22:00, pirms 3 gadiem
welninsh rakstīja: Palasiet ko runā dīķa otrā pusē, izrādās ka KP nebija darijuma galvenais mērķis, bet gan THj
Runāja arī,ka Smiths juniors būs labāks par KP.Tik labs,ka bija jāspēlē G-league burbulī
Runāt var daudz

  +2 [+] [-]

, 2021-06-07 22:01, pirms 3 gadiem
Diemžēl eksperti nav analizējuši būtisku problēmu, un tas ir Kristapa traumatisms. Reāli ir jāņem vērā, ka pilnas sezonas Kristaps pagaidām nespēlē, un tad ir jāutājums, cik lielā mērā kaut vai tā pati Bostona ir gatava riskēt, un, kura komanda vispār būtu gatava veidot komandu ap Kristapu, pastāvot šai problēmai.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 22:07, pirms 3 gadiem
Katrā ziņā es nebūtu tik ļoti pārliecināts par Porziņģa maiņas darījuma iespējamību, jo atšķirībā no situācijas, kad spēlētāju piesaista kā brīvo aģentu, maiņas darījumā tomēŗ ir jādod kaut kas pretī un jāņem vērā gan algas apmērs, gan partneru interese par to vai citu spēlētāju.
Slēpts komentārs: SnP

  +1 [+] [-]

, 2021-06-07 22:35, pirms 3 gadiem
Vispār tā būtu kļūda no Mavs puses mainīt KP.

Es šodien jau izteicos pie cita raksta par Lukas Mavs līdzību ar Hārdena Rockets, bet nupat ienāca prātā arī tā pirmā post-KD Westbruka sezona, kad vińš pirmo reizi savāca triple double kā sezonas vidējos. Toreiz visi kaifoja par viña zvērīgajiem statiem un norādīja ka vinam nav palīgu, Oladipo toreiz vidēji vāca 16 ptus spēlē. Gadu vēlāk Oladipo tika prom no Westbruka, punkti vidēji spēlē uzauga līdz 23, un visi kasīja galvu hmmm šādu spēlētāju / produkciju derētu blakus Westbrukam... Tā kā mani nepārsteigtu, ja KP atgrieztos all star līmenī ticis prom no šīs sistēmas.
1 2 53 komentāri