Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Entonijs Deiviss spēlē līgas MVP līmenī''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Entonijs Deiviss spēlē līgas MVP līmenī''
Kristaps Porziņģis uzbrukumā pret Entoniju Deivisu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc zaudējuma Losandželosas ''Lakers'' slavējis Entoniju Deivisu, sakot, ka viņš šobrīd laukumā spēlē līgas vērtīgākā basketbolista līmenī.

Naktī uz pirmdienu sesto zaudējumu pēdējo septiņu spēļu laikā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'', kas ar 119:130 piekāpās Losandželosas ''Lakers''.

Pēdējās spēlēs spožu sniegumu ''Lakers'' rindās demonstrē Entonijs Deiviss, kurš arī pret ''Wizards'' bija galvenais Losandželosas uzvaras sekmētājs. Viņš maču pabeidza ar 55 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām zem groziem. ''Šobrīd viņš spēlē līgas MVP līmenī. Agrāk vai vēlāk viņu noteikti iekļaus diskusijās par vērtīgākā spēlētāja godu,'' pēc spēles Deivisu slavēja Porziņģis.

''Pats svarīgākais viņam ir palikt veselam un turpināt strādāt pie sava ķermeņa. Ir patīkami redzēt, ka pēc pāris savainojumiem viņam ir izdevies atgriezties un spēlēt tik augstā līmenī,'' ''Lakers'' līderi turpināja slavēt latviešu basketbolists.

Šīs sezonas 20 spēlēs Deiviss vidēji guvis 28.6 punktus un izcīnījis 12.8 atlēkušās bumbas zem groziem. ''Lakers'' pēc neizteiksmīga sezonas ievada pratusi atgūties, tieši pateicoties Deivisa līdera dotībām. Tā uzvarējusi pēdējās astoņās no desmit spēlēm, un ar desmit uzvarām 22 spēlēs šobrīd ieņem 12. vietu Rietumu konferencē. No ''play-in'' zonas gan to šķir viena uzvara, bet trīs uzvaru attālumā ir labāko sešinieks.

     [+] [-]

, 2022-12-05 18:29, pirms 2 gadiem
jā, norauj visu sezonu līdzīgā līmenī, ne dažas spēles un atkal sajāj kaut ko locītavās, muskuļos. Jankas MVP, vot, bija trekns punkts visai sezonai.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-05 19:57, pirms 2 gadiem
Ceru, ka nekļūs par tradīciju pēc spēlēm slavēt pretinieku līderus.

     [+] [-]

, 2022-12-05 21:21, pirms 2 gadiem
Kad Deiviss ir vesels viņš vienmēr bijis līgas TOP 5 spēlētājs, bet daudz traumas visu karjeru jau.

     [+] [-]

, 2022-12-05 21:47, pirms 2 gadiem
Es Black Bullet rakstīja: Ceru, ka nekļūs par tradīciju pēc spēlēm slavēt pretinieku līderus.
Kas ir NBA? Bizness. Kas ir Lakers? Viena no lielākajām frančīzēm. Kas jādara pārējiem? Jārunā slavinoši par biznesu.
Manuprāt ļoti normāli atbildēja - ko tur daudz izdarīsi, ka Bīls izkrita - būtu tie viņa 20 pts, būtu pieticis! Patiesībā.

     [+] [-]

, 2022-12-05 23:00, pirms 2 gadiem
henrijz rakstīja: Kas ir NBA? Bizness. Kas ir Lakers? Viena no lielākajām frančīzēm. Kas jādara pārējiem? Jārunā slavinoši par biznesu.
Manuprāt ļoti normāli atbildēja - ko tur daudz izdarīsi, ka Bīls izkrita - būtu tie viņa 20 pts, būtu pieticis! Patiesībā.
Nu pēdējā laikā sanāca slavēt Durentu un Deivisu, jo sanāca viņiem zaudēt un viņi ļoti spoži nospēlēja. Tas ir tas, ko negribu redzēt pārāk bieži