Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

NY Times: Porziņģis "Nets" un "Clippers" bija nosaucis par pieņemamām maiņas vietām

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NY Times: Porziņģis "Nets" un "Clippers" bija nosaucis par pieņemamām maiņas vietām
Kristaps Porziņģis, treneris Riks Kārlails un Marks Kjūbans 4. februārī "American Airlines Center" Dalasā. Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc 31. janvāra tikšanās ar "Knicks" vadību informējis klubu par četriem pieņemamiem maiņas darījuma galamērķiem, otrdien, 5. februārī, atsaucoties uz vārdā neminētu avotu, ziņo laikraksta "New York Times" žurnālists Marks Stains (Mark Stein).

Steina minētais avots izteicies, ka brāļi Porziņģi ierosinājuši 31. janvāra tikšanos pēc tam, kad kluba vadība tajā pašā mēnesī noraidījusi līdzīgu priekšlikumu. Tikšanās turpinājusies mazāk nekā piecas minūtes, bet īsi pēc tam Jānis Porziņģis iesniedzis klubam sarakstu ar četriem pieņemamiem maiņas darījuma galamērķiem.

Galamērķu vidū bijuši tādi klubi kā “Brooklyn Nets” un “Los Angeles Clippers”. Klubs arī saņēmis informāciju, ka Porziņģis ir gatavs atstāt komandu un turpināt ceļgala ārstēšanu Spānijā gadījumā, ja netiktu aizmainīts līdz darījumu termiņa beigām 7. februārī.

“Nets” un “Clippers” bija tikai dažas no komandām, kuras, saņemot ziņas no Manhetenas, izrādīja interesi par Porziņģa iegūšanu, 31. janvārī rakstīja ESPN apskatnieks Adrians Vojnarovskis (Adrian Wojnarowski). Viņa minēto klubu vidū bija “Miami Heat”, “San Antonio Spurs” un “Toronto Raptors”.

Īsi pēc saraksta saņemšanas “Knicks” ziņoja “Mavericks” par gatavību noslēgt darījumu. Dalasas pārstāvji – kluba prezidents Marks Kjūbans un ģenerālmenedžeris Donijs Nelsons – pieņēmuši piedāvājumu cerībā pārliecināt latvieti palikt Ziemeļteksasā arī pēc 2020. gada.

“Knicks” vadība un kluba mātes uzņēmums “Madison Square Garden Company” trīs dienas aktīvi kritizēja Porziņģi. Latviešu basketbolists pagaidām nav plašāk komentējis neapmierinātības iemeslus, pieļaujot iespēju, ka varētu to darīt nākotnē.

Ņujorkas kluba prezidents Stīvs Milzs svētdien izteicās, ka “Knicks” apsvērusi astoņus dažādus maiņas darījumus ar Porziņģa līdzdalību.

Izmantotie resursi:
https://static.nytimes.com/email-co...

1 2 61 komentārs

 +19 [+] [-]

, 2019-02-05 23:51, pirms 6 gadiem
Ja šis raksts tiešām atbilst patiesībai (autors cik saprotu šoreiz ir respektējams un pat saistīts ar Mavericks) , tad Jānis ir pamatīgi sadomājies, ka spēj spēlēt pokeru ar rūdītiem komandu menedžeriem. Pakāsts vienos vārtos. Nu johaidī, bet nu nevar čalis pēc krustenisko plīsuma un gada nespēlēšanas šitā "kačāt pravas", reducējot maiņu uz 4 klubiem. lai cik arī toksiska NYK vide arī nebūtu. Nav vēl nekāds AD vai Kawhi. Ja tagad KP nepiekritīs ilgtermiņā palikt Mavs, tad var sabojāt reputāciju visā līgā. Vai nu tad arī nākamajā sezonā uz laukuma ir jārāda kaut kas pilnīgi fenomenāls.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-05 23:52, pirms 6 gadiem
Čikāga Tevi jau gaida!!!

  +9 [+] [-]

, 2019-02-05 23:57, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Ja šis raksts tiešām atbilst patiesībai (autors cik saprotu šoreiz ir respektējams un pat saistīts ar Mavericks) , tad Jānis ir pamatīgi sadomājies, ka spēj spēlēt pokeru ar rūdītiem komandu menedžeriem. Pakāsts vienos vārtos. Nu johaidī, bet nu nevar čalis pēc krustenisko plīsuma un gada nespēlēšanas šitā "kačāt pravas", reducējot maiņu uz 4 klubiem. lai cik arī toksiska NYK vide arī nebūtu. Nav vēl nekāds AD vai Kawhi. Ja tagad KP nepiekritīs ilgtermiņā palikt Mavs, tad var sabojāt reputāciju visā līgā. Vai nu tad arī nākamajā sezonā uz laukuma ir jārāda kaut kas pilnīgi fenomenāls.
Izlasot sito rakstu diezgan nosokejos....Ka tik beigas nepaliek pie sasistas siles...Tas nozime,ka Dallas vins nepaliks 100 procenti,ja vien komanda nepiesaistis vel kadu star,lai varetu kapat par titulu,bet naudas tam isti nav,jo ir hardaway ligums,ja nu vienigi 2020 gada vasara,tur divas sezonas lidz Doncic ligumam un viss!Varbut,varbut bet neticas!Tomer nav tk balts KP kaa vinu te maalee!!!Nedaudz zuda respekts pret Kp,vairak gan pret vina superagentu!

  +7 [+] [-]

, 2019-02-06 00:00, pirms 6 gadiem
Nets bija labs variants, es arī atbalstītu.
Bet Mavericks ir ļoti labs variants ilgtermiņā.

 +12 [+] [-]

, 2019-02-06 00:06, pirms 6 gadiem
joptvai.. izskatās, ka ne tikai hamburgerēdājiem no NY, bet arī lētticīgajiem letiņiem var iebarot šito bullshit turpinot laist pīles. Klubs skaļu saucot, ka KP ir viņu nākotne patiesībā viņu aktīvi tirgoja jau laiciņu iepriekš, un KP ar brāļiem vai bez zināja, ka ilgi vairs NY nebūs. Tāpēc izmantojot situāciju vismaz mēģināja sarunāt normālu gala mērķi, kas arī ir izdevies par visiem 120%. Tagad, NY, kas ir uztaisījusi lielisku dīlu (gadījumā ja viņi dabūs 2 zvaigznes), lai nepaliktu šosezon grēkāžos, jo komanda izskatās šobrīd pēc katastrofas, aktīvi KP noliek laižot pīles presē.

 +14 [+] [-]

, 2019-02-06 00:09, pirms 6 gadiem
furios rakstīja: Izlasot sito rakstu diezgan nosokejos....Ka tik beigas nepaliek pie sasistas siles...Tas nozime,ka Dallas vins nepaliks 100 procenti,ja vien komanda nepiesaistis vel kadu star,lai varetu kapat par titulu,bet naudas tam isti nav,jo ir hardaway ligums,ja nu vienigi 2020 gada vasara,tur divas sezonas lidz Doncic ligumam un viss!Varbut,varbut bet neticas!Tomer nav tk balts KP kaa vinu te maalee!!!Nedaudz zuda respekts pret Kp,vairak gan pret vina superagentu!
pēc šitā nepalikt Mavs būtu iltermiņa pašnāvība. Pēc vēl viena skandāla diezin vai atradīsies vēl kāds NBA klubs, kas būs gatavs dot lielo līgumu. Superaģents Jānis un super PR speciālists Mārtiņš būs sačakarējuši bračkam karjeru. Jācer vienīgi, ka Kjūbans kaut kā spēs viņu nolikt pie vietas. 23 gados jau tomēr jāsāk domāt arī ar savu galvu, nevis ļaut to grozīt ģimenes locekļiem.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-06 00:09, pirms 6 gadiem
Cerams, Mavs bija to 4 klubu skaitaa

  +3 [+] [-]

, 2019-02-06 00:15, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Ja šis raksts tiešām atbilst patiesībai (autors cik saprotu šoreiz ir respektējams un pat saistīts ar Mavericks) , tad Jānis ir pamatīgi sadomājies, ka spēj spēlēt pokeru ar rūdītiem komandu menedžeriem. Pakāsts vienos vārtos. Nu johaidī, bet nu nevar čalis pēc krustenisko plīsuma un gada nespēlēšanas šitā "kačāt pravas", reducējot maiņu uz 4 klubiem. lai cik arī toksiska NYK vide arī nebūtu. Nav vēl nekāds AD vai Kawhi. Ja tagad KP nepiekritīs ilgtermiņā palikt Mavs, tad var sabojāt reputāciju visā līgā. Vai nu tad arī nākamajā sezonā uz laukuma ir jārāda kaut kas pilnīgi fenomenāls.
Nevis tikai var "kačāt pravas" ,bet tā arī vaig šajā gadijumā,un nostrādaja ,tika arā no miskastes organizacijas

  +5 [+] [-]

, 2019-02-06 00:16, pirms 6 gadiem
makdaks rakstīja: Cerams, Mavs bija to 4 klubu skaitaa
The Nets and the Los Angeles Clippers were among those teams, but Dallas was not on the list.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-06 00:16, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: pēc šitā nepalikt Mavs būtu iltermiņa pašnāvība. Pēc vēl viena skandāla diezin vai atradīsies vēl kāds NBA klubs, kas būs gatavs dot lielo līgumu. Superaģents Jānis un super PR speciālists Mārtiņš būs sačakarējuši bračkam karjeru. Jācer vienīgi, ka Kjūbans kaut kā spēs viņu nolikt pie vietas. 23 gados jau tomēr jāsāk domāt arī ar savu galvu, nevis ļaut to grozīt ģimenes locekļiem.
Ja nebus traumas un speles ka ieprieksh,ar vai bez reputacijas,ja vien netaisa sudus laukumaa,panemtu vinju vienalga kursh klubs,bet ne par to..Vairak par to,ka tiesam izskatas,ka samejam sak sakapt...pusotru sezonu nav sevi atradijis un taa uzvedaas...labi labi,,varbut ka ir parlieciba par sevi un viss bus...Reku knicks bija taisniba kapec sosezon vairs nespeles,tapec ka ir sudiga formaaa...nav muskulji, izturiba,ko tads daris laukumaa?To vareja redzet ari mavs treninja!Tatad kaa knicks veestiiija nav gajis uz treninniem...Dallas vinam tiesaam butu idealakais variants,Doncic vairak ka jebkursh cits liigaa vinu barotu ar bumbam...Un ta kartigak padomajot KP ir cirvis ,ja nems pec sitadas traumas QQ...Tas viss ir bizness... Panem 175 miljonus uz 5iem gadiem...ja tur nekaa nav,tad pec liguma beigam tev bus 28 un nekas vel nebus zaudets,pievienojies kadai komandai kas ir realaks pretendents uz gredzenu!

  +6 [+] [-]

, 2019-02-06 00:17, pirms 6 gadiem
taisnatiesa rakstīja: joptvai.. izskatās, ka ne tikai hamburgerēdājiem no NY, bet arī lētticīgajiem letiņiem var iebarot šito bullshit turpinot laist pīles. Klubs skaļu saucot, ka KP ir viņu nākotne patiesībā viņu aktīvi tirgoja jau laiciņu iepriekš, un KP ar brāļiem vai bez zināja, ka ilgi vairs NY nebūs. Tāpēc izmantojot situāciju vismaz mēģināja sarunāt normālu gala mērķi, kas arī ir izdevies par visiem 120%. Tagad, NY, kas ir uztaisījusi lielisku dīlu (gadījumā ja viņi dabūs 2 zvaigznes), lai nepaliktu šosezon grēkāžos, jo komanda izskatās šobrīd pēc katastrofas, aktīvi KP noliek laižot pīles presē.
Piedod, alternatīvs bulšits no KP nometnes kaut kā nav izskanējis Ar nepacietību gaidīsim. Attiecības ar klubu, protams, bija sačakarētas jau sen, bet viena pagale nedeg. Vēlreiz, sakarīgā maiņa uz Mavericks KP nometnē nemaz netika prasīta, bet KP nav tādu sasniegumu, lai izvirzītu Deivisa cienīgas izvēles. Un nosauktās 2 komandas ir no megalielajiem tirgiem: LA un NY. Diezin vai tur sportiskais aspekts ir dominējis izvēlē, bet gan "endorsmenti" no daļas kuru pēc aiziešanas no NY būs jāatvadās. Jānis kaut ko minēja, ka Ņjorkā par parādīšanos kādā publiskā pasākumā tiekot maksāt 50k. Nu lūk, Dalasā tā tas nenotiek.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-06 00:20, pirms 6 gadiem
raivons rakstīja: Nevis tikai var "kačāt pravas" ,bet tā arī vaig šajā gadijumā,un nostrādaja ,tika arā no miskastes organizacijas
Bet vai tad tika, kur gribēja?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 00:22, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Piedod, alternatīvs bulšits no KP nometnes kaut kā nav izskanējis Ar nepacietību gaidīsim. Attiecības ar klubu, protams, bija sačakarētas jau sen, bet viena pagale nedeg. Vēlreiz, sakarīgā maiņa uz Mavericks KP nometnē nemaz netika prasīta, bet KP nav tādu sasniegumu, lai izvirzītu Deivisa cienīgas izvēles. Un nosauktās 2 komandas ir no megalielajiem tirgiem: LA un NY. Diezin vai tur sportiskais aspekts ir dominējis izvēlē, bet gan "endorsmenti" no daļas kuru pēc aiziešanas no NY būs jāatvadās. Jānis kaut ko minēja, ka Ņjorkā par parādīšanos kādā publiskā pasākumā tiekot maksāt 50k. Nu lūk, Dalasā tā tas nenotiek.
Tur jau taa lieta,ka tikai viena dala ir sports,liela dalja ir popularitate,tik liela popularitate kaa KP bija Newyork,varbut vinam butu tikai kaadaa LA vai vel kada no leilajam komandam!Dalasaa taa nebus!!!Redzesim kas bus vai KP bus ar mieru sedet Doncica eenaa un buut otraa vai pat tresaa vijole ,redzesim!!!

     [+] [-]

, 2019-02-06 00:23, pirms 6 gadiem
Novik. Pareizi ir Edriens Vodžnarovskis.

  +8 [+] [-]

, 2019-02-06 00:30, pirms 6 gadiem
Ir jāsaprot, ka NYK sev taisa PR, lai pat, ja vasarā nesanāk viss kā bija iecerēts vsmaz nedabon pa mizu - varēs vismaz pateikt, ka KP pats gribēja pamest NYK un nevis mēs kārtējo reizi aplauzāmies komandas būvēšanas stratēģijā.
Kas liedza NYK noslēgt ar KP ilgtermiņa līgumu jau labu laiku atpakaļ? Timberwolves ar KAT jau sen to ir izdarījuši.
Problēmas sākās kad Anthony Davis pateica, ka viņš neslēgs ar Pelicans 220 milj. ilgtermiņa līgumu un ir gatavi izlikt viņu maiņai - NYK pamodās un nolēma, ka ir tomēr gatavi ziedot KP dēļ AD.
Pelicans zinot, ka KP līgumu ar viņiem neslēgs ilgtermiņa tad NYK aplauzās + KP pateicis visticamāk, ka ar NYK slēgs QO, jo nebija vēl skaidrības kur vispār AD tiks aizmainīts (un, ja vispār tiks).
KP saprotot, ka viņa drošība spēlēt tur kur vēlas ir noslēdzot QO līgumu nevis uz 5x gadi maksimālo un tad NYK viņu vienkārši aizmania kur grib bez KP piekrišanas!!!

     [+] [-]

, 2019-02-06 00:39, pirms 6 gadiem
Ambrē rakstīja: Ir jāsaprot, ka NYK sev taisa PR, lai pat, ja vasarā nesanāk viss kā bija iecerēts vsmaz nedabon pa mizu - varēs vismaz pateikt, ka KP pats gribēja pamest NYK un nevis mēs kārtējo reizi aplauzāmies komandas būvēšanas stratēģijā.
Kas liedza NYK noslēgt ar KP ilgtermiņa līgumu jau labu laiku atpakaļ? Timberwolves ar KAT jau sen to ir izdarījuši.
Problēmas sākās kad Anthony Davis pateica, ka viņš neslēgs ar Pelicans 220 milj. ilgtermiņa līgumu un ir gatavi izlikt viņu maiņai - NYK pamodās un nolēma, ka ir tomēr gatavi ziedot KP dēļ AD.
Pelicans zinot, ka KP līgumu ar viņiem neslēgs ilgtermiņa tad NYK aplauzās + KP pateicis visticamāk, ka ar NYK slēgs QO, jo nebija vēl skaidrības kur vispār AD tiks aizmainīts (un, ja vispār tiks).
KP saprotot, ka viņa drošība spēlēt tur kur vēlas ir noslēdzot QO līgumu nevis uz 5x gadi maksimālo un tad NYK viņu vienkārši aizmania kur grib bez KP piekrišanas!!!
Tā tas loģiski ir, bet te iznāk, ka Pelicans NYK AD maiņu pret KP atteica, droši vien gribēja arī drāfta izvēles un vēl ko.

     [+] [-]

, 2019-02-06 00:42, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Tā tas loģiski ir, bet te iznāk, ka Pelicans NYK AD maiņu pret KP atteica, droši vien gribēja arī drāfta izvēles un vēl ko.
Nujorka jau neko nevareja piedavat par AD...Traumetu Porzingi,kursh pateicis ,ka tur nespeles un 1- pirmas kartas piku...tas Pelikanus neapmierinaja!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 01:05, pirms 6 gadiem
NYK paši vainīgi. Domāju Mavs ir laba vieta priekš KP ilgtermiņā, lai koncentrējas tagad uz basi. Jānis no vienas puses pareizi darīja, jo NYK lai nestāsta, ka visu darīja tikai dēļ kP negatīvās reakcijas. es domāju viņu tāpat aiztreidotu

     [+] [-]

, 2019-02-06 01:17, pirms 6 gadiem
Kas tā par h3rņu.... Kur Porziņģa tvīts vai cits info par to? Es arī varu izdomāt fake news lai vāktu reklāmu naudu... Pamatojuma nekāda... Ja es ziņotu, ka Novickis dēļ KP pārejas būtu parakstījis 5 gadu max līgumu uz 10 gadiem, jūs arī par to rakstītu?

  +3 [+] [-]

, 2019-02-06 02:32, pirms 6 gadiem
furios rakstīja: Izlasot sito rakstu diezgan nosokejos....Ka tik beigas nepaliek pie sasistas siles...Tas nozime,ka Dallas vins nepaliks 100 procenti,ja vien komanda nepiesaistis vel kadu star,lai varetu kapat par titulu,bet naudas tam isti nav,jo ir hardaway ligums,ja nu vienigi 2020 gada vasara,tur divas sezonas lidz Doncic ligumam un viss!Varbut,varbut bet neticas!Tomer nav tk balts KP kaa vinu te maalee!!!Nedaudz zuda respekts pret Kp,vairak gan pret vina superagentu!
KP negrib palikt zaudētāju komandā ar katastrofālu organizāciju. Viņu var mierīgi saprast. Un basketbols ir bizness, ja spēlētājam netiek dots NEKAS kas viņam ir svarīgs, tad nu sorry čaļi, nekas neatliek kā iet prom. Un atgādināšu ka tieši Knicks Kristapam nepiedāvāja pagarināt līgumu, kad tas bija iespējams! A kam KP palikt komandā ja ar viņu vairs nerēķinās, it īpaši ja komanda ir lūzeri no lūzeriem vēl uz 10gadiem kā minumums

  -3 [+] [-]

, 2019-02-06 02:35, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Ja šis raksts tiešām atbilst patiesībai (autors cik saprotu šoreiz ir respektējams un pat saistīts ar Mavericks) , tad Jānis ir pamatīgi sadomājies, ka spēj spēlēt pokeru ar rūdītiem komandu menedžeriem. Pakāsts vienos vārtos. Nu johaidī, bet nu nevar čalis pēc krustenisko plīsuma un gada nespēlēšanas šitā "kačāt pravas", reducējot maiņu uz 4 klubiem. lai cik arī toksiska NYK vide arī nebūtu. Nav vēl nekāds AD vai Kawhi. Ja tagad KP nepiekritīs ilgtermiņā palikt Mavs, tad var sabojāt reputāciju visā līgā. Vai nu tad arī nākamajā sezonā uz laukuma ir jārāda kaut kas pilnīgi fenomenāls.
Hahaha, čali, Jānis spēlē pokeri ar NBA miljonāriem, bet Tu viņu pamāci sc komentāros ! 😄

  -2 [+] [-]

, 2019-02-06 04:32, pirms 6 gadiem
ny times nav ticams avots .. liberastu pereklis kas melo par kapeikām, tā kā pagaidam pozitivi ka uzMavs.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-06 07:56, pirms 6 gadiem
NY viss ir brīnišķīgi izņemot basi. Noa to arī atzina
Man neinteresē vai KP ir NY bonusi vai bračkas iet uz klubu pa 50k, bet gan skatīties normālu basi, kas NY ar visiem resursiem nav bijis n-tos gadus.

     [+] [-]

, 2019-02-06 08:14, pirms 6 gadiem
Orģināl rakstā ir viena laba vietā.Rakstīts,ka šo visu esot pateicis cilvēks,kas tam esot bijis tuvumā.
Tātad runāja KP ar brāli un FO,un kāds visu izstāstīja

     [+] [-]

, 2019-02-06 08:25, pirms 6 gadiem
Intensīvi sekoju visiem notikumiem un medijiem un varu patiekt tikai vienu- neticiet nekam, kas ir rakstīts NY medijos. Viens raksta vienu, otrs pavisam, ko citu. Nemaz neiedziļināšos rakstītajā, bet skaidrs viens- NY publikas acīs šis medijs ir tikai ieguvis ar šī raksta publicēšanu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 08:47, pirms 6 gadiem
Taisnība kaut kur pa vidu... 100% esmu pārliecināts , ka Knicks vadība melo, nestāsta taisnību !!! Tāpat KP un viņa bračkas ar nestāsta visu līdz galam, pagaidām vēl nevar !! Pēc kāda laika , ka visi būs nošūmējušies ! Pa brīžam vien bračkas nopludinās pa kripatai info , kaut kas līdzīgs kā tagad būs !!!! Tam visam tuvu stāvošs cilvēks !!! Saliekot tās info kripatas būs skaidrs kā īstenībā bija !!!

  +7 [+] [-]

, 2019-02-06 08:51, pirms 6 gadiem
Gribētos lai Porziņģis paliek Mavericks. Kautkā nekad nav patikuši tie klubu staigātāji un Dallasai ir viena liela priekšrocība - Dirks. Viņs kā mentors un padomnieks ir labākais kas Kristapam vispār var šajā līgā būt. UN runājot par Jāni, es ļoti ceru, ka viņš no kļūdām arī mācīsies, jo viņš ir arī aģents jaunajam Žagaram

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 08:59, pirms 6 gadiem
Tā jau likās, ka bračkas gribētu uz Kaliforniju, Miami, turpat NY palikt. Sanantonio gan tur neiederas.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-06 09:15, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Ja šis raksts tiešām atbilst patiesībai (autors cik saprotu šoreiz ir respektējams un pat saistīts ar Mavericks) , tad Jānis ir pamatīgi sadomājies, ka spēj spēlēt pokeru ar rūdītiem komandu menedžeriem. Pakāsts vienos vārtos. Nu johaidī, bet nu nevar čalis pēc krustenisko plīsuma un gada nespēlēšanas šitā "kačāt pravas", reducējot maiņu uz 4 klubiem. lai cik arī toksiska NYK vide arī nebūtu. Nav vēl nekāds AD vai Kawhi. Ja tagad KP nepiekritīs ilgtermiņā palikt Mavs, tad var sabojāt reputāciju visā līgā. Vai nu tad arī nākamajā sezonā uz laukuma ir jārāda kaut kas pilnīgi fenomenāls.
Pakāsis ? KP ir nonācis, cik izklausās, daudz sakarīgākā organizācijā, bet Knicks ir jāveido šī KP nomelnošanas kampaņa, lai kaut cik glābtu savu reputāciju.

Knicks nenoslēdza līgumu ar KP, kad to varēja un piedāvāja maiņā pret AD, tas taču jau ir visiem zināms? Par kādu vēl lojalitāti var KP pārmest?

  +7 [+] [-]

, 2019-02-06 09:19, pirms 6 gadiem
NY FO ir pastulbi. Sūdu liešanas vietā viņiem vajadzētu paklusēt, ja tiešām cer vasarā dabūt kādus FA. Šī melnā PR kampaņa viņu reputāciju neuzlabo, un viņi var saņemt pamatīgu triecienu, piemēram, pirms tirgus atvēršanas, kad KP padalīsies medijos ar savu versiju. Vai vēl labāk - uztaisīs kādu garāku atskatu uz visu pavadīto karjeru Knicks - kā FO čakarēja Karmelo, draudēja KP mainīt, pēc tam pasludināja viņu par nākotnes pārbūves stūrakmeni, vienlaikus aiztirgojot KP tuvākos draugus Villiju un Kailu, pēc tam stāstīja, cik ļoti rēķinās ar KP, tajā pašā laikā runājot ar Pelikāniem par AD, vēl slikti līgumi (Noah vecajā ērā THJ jaunajā), nespēja izaudzināt nevienu jauno talantu (+kopā ar KP aiztirgoja pusi no pašpasludinātā youth movement), brutālā tankošana komandas pakāpeniskas attīstīšanas (to solīja sezonas sākumā) vietā, kas veterāniem (piemēram, Kanteram) utt. Nezinu, vai šājā situācijā KP vai Jānim (KP "ļaunajam" brālim, kura misija ir runāt nepatīkamās lietas, kuras KP nevar atļauties pateikt) var kaut ko pārmest. KP tik laimīgs sen nav redzēts kā tagad Dallasā (pat tad kad mēģina, nesanāk noturēt smaidu)!

  +5 [+] [-]

, 2019-02-06 09:31, pirms 6 gadiem
raivons rakstīja: Nevis tikai var "kačāt pravas" ,bet tā arī vaig šajā gadijumā,un nostrādaja ,tika arā no miskastes organizacijas
Piekrītu! NY lamājot KP gandrīz visi atzīst, ka Maveriks ir viņam labākā iespējamā organizācija. Tā ka panākts ir daudz vairāk nekā tikai tikšana prom no miskastes! Par nākotni ticamākais variants - KP solot parakstīt QO tikai izspiež max līgumu no Mavs (presenē izskatījās, ka viņš labprāt tur paliktu ilgi) un Mavs to labi saprot (presenē izskatījās, ka Kjūbans jau šodien ir gatavs viņam doti tos 150 ļimakus).

  -3 [+] [-]

, 2019-02-06 10:01, pirms 6 gadiem
Porziņģis sadomājies. Traumatisks, tikai 17 punkti vidēji spēlē ar savu augumu nevar savākt pat 10 atlkb., bet tēlo nez ko. Kā vispār ar tādu spēlētāju var noslēgt max līgumu? Par ko?

  +4 [+] [-]

, 2019-02-06 10:02, pirms 6 gadiem
Daspelejas tas superagents Janis. Parak daudz jau sadomajas no sakuma, ka ir neaizskarami.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-06 10:10, pirms 6 gadiem
Janis2404 rakstīja: Piekrītu! NY lamājot KP gandrīz visi atzīst, ka Maveriks ir viņam labākā iespējamā organizācija. Tā ka panākts ir daudz vairāk nekā tikai tikšana prom no miskastes! Par nākotni ticamākais variants - KP solot parakstīt QO tikai izspiež max līgumu no Mavs (presenē izskatījās, ka viņš labprāt tur paliktu ilgi) un Mavs to labi saprot (presenē izskatījās, ka Kjūbans jau šodien ir gatavs viņam doti tos 150 ļimakus).
diemzhel shis ir viens no retajiem zhurnalistiem kam var ticet un parasti ir taisniba parasti vinsh bullshitu nestasta

     [+] [-]

, 2019-02-06 10:22, pirms 6 gadiem
Atcerēsimies, kad Knicks jau bija gatavi treidot KP drafta laikā. Tad negribēja noslēgt jaunu līgumu aizbildinoties ar vasaru. Plus vēl viss cits, ko mēs tikai varam nojaust, vai nemaz nezinam, kas notika ar KP un Knicks. Loģiski, ka KP un Jānis nejuta pareizo attieksmi no Knicks. Kā jau rakstīju, klubs kurš nelīdīs uz vēdera dēļ saviem spēlētājiem, nekad neko nesasniegs. Nu nevar būt tā, ka GM ir lielāks ego par līgas lielākajiem talantiem. Jo piķi tie talanti var dabūt tāpat, neparastīs ar Knicks, parakstīs ar citu komandu.
1 2 61 komentārs