Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kārlails par Porziņģa upurēšanos, trīspunktnieku nosauc par sezonas svarīgāko metienu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kārlails par Porziņģa upurēšanos, trīspunktnieku nosauc par sezonas svarīgāko metienu
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Dalasas "Mavericks", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Kristaps Porziņģis, izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā pret Losandželosas "Clippers" panācis 3-2. Viesos tika izcīnīta uzvara ar 105:100, un galvenais treneris Riks Kārlails pauda, ka novērtē Porziņģa ziedošanos komandas labā.

"Spēle, kas prasīja daudz emociju, un mani spēlētāji saglabāja vēsu prātu. Šī ir smaga sērija. Ļoti svarīga izrādījās trešā ceturtdaļa. Viena lieta, ko gribu izcelt – ka savā spēles plānā izmainījām daudzas lietas. Tas mainīja arī KP [Kristapa Porziņģa] pozīciju uzbrukumā. Viņš saglabāja pacietību, paveica lielisku darbu aizsardzībā. Uzbrukumā viņš daudz netika pie bumbas, jo pretinieki viņu pie katras iespējas apskāva. Viņa trīspunktu metiens no stūra – droši vien tas bija sezonas svarīgākais metiens. Cepuri nost viņam, ka upurējās. Ja centies uzvarēt izslēgšanas spēlēs, tad upurēties nepieciešams visiem, un tas ir ļoti svarīgi," preses konferencē pēc mača teica Riks Kārlails.

"Daru to, kas nepieciešams komandai, un esmu gatavs iespējām, kas radīsies. Tas arī viss. Trāpīju svarīgu metienu un uzvarējām maču. Ļoti priecājos," pēc spēles pauda Porziņģis. "Lielāko daļu laika pavadīju laukuma stūrī un darīju to, ko no manis prasa. Biju gatavs ikreiz, kad tiku iesaistīts saspēlē. Šeit atrodos, lai izdarītu visu, kas palīdz uzvarēt."

Porziņģis uzvarā guva tikai astoņus punktus, realizējot trīs no sešiem metieniem. Rezultatīvākais Dalasas "Mavericks" spēlētājs bija Luka Dončičs, iemetot 42 punktus. Slovēņa kontā arī 14 rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas. Viņš grozam uzbruka 37 reizes. "Varēju nospēlēt daudz labāk. Aizmetu garām daudz metienus, vairākus no groza apakšas, ko vajadzēja izmantot. Šī nav mana uzvara – tā bija visa komanda un mūsu enerģija," teica Dončičs. Noslēdzošajā ceturtdaļā viņš guva tikai divus punktus, izmantojot vienu no astoņiem metieniem. Pēcspēles intervijā Dončičs savu sniegumu beigās sauca par briesmīgu.

Viņa izdarītie 37 metieni bija jauns personīgais rekords, iepriekšējo pārspējot par piecu metienu tiesu. "Uzskatu, ka tas ir par daudz," teica pats Dončičs. "Izdarīju metienus, kurus nevajadzēja. Saku godīgi – domāju, ka metu pārāk daudz. No distances viss bija kārtībā, bet aizmetu garām metienus no groza apakšas. Taču – mēs uzvarējām, un tas ir vienīgais, kas ir svarīgs pēc šādas spēles."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

1 2 37 komentāri

     [+] [-]

, 2021-06-03 10:36, pirms 3 gadiem
Blā, blā, blā.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 10:48, pirms 3 gadiem
Heiteri paliks heitot. Neveiksminieki

  +3 [+] [-]

, 2021-06-03 10:48, pirms 3 gadiem
Njā, ja kādam amerikāņu max kontrakta spēlētājam liktu tā upurēties un nolikt malā savu lielo ego, tas uzreiz pieprasītu maiņu vai sāktos komandas iekšējais bīfs. Malacis KP, lieliska pacietība un apdomība. Laikam tiešām kļūst nobriedušāks.

     [+] [-]

, 2021-06-03 11:01, pirms 3 gadiem
Lukam jānopelna līgums , tāpēc ar plēš apenes. Nez dabūs ciparu lielaku nekā Krisītim ?

  +5 [+] [-]

, 2021-06-03 11:06, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Lukam jānopelna līgums , tāpēc ar plēš apenes. Nez dabūs ciparu lielaku nekā Krisītim ?
Dabūs jo KP nebija sezonas izlasēs.Lukam cipars līdz kaut kādi 190mil

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 11:12, pirms 3 gadiem
Doņčic uzskata, ka tas bija par daudz 37 metienu. Nākamajā spēlē izmetis mazliet mazāk! Kā jūs domājiet ja labā spēlē KP izmestu 37 metienus? Cik punktu viņš gūtu?

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 11:16, pirms 3 gadiem
DTRHighlights rakstīja: Doņčic uzskata, ka tas bija par daudz 37 metienu. Nākamajā spēlē izmetis mazliet mazāk! Kā jūs domājiet ja labā spēlē KP izmestu 37 metienus? Cik punktu viņš gūtu?
70 vismaz

     [+] [-]

, 2021-06-03 11:16, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Njā, ja kādam amerikāņu max kontrakta spēlētājam liktu tā upurēties un nolikt malā savu lielo ego, tas uzreiz pieprasītu maiņu vai sāktos komandas iekšējais bīfs. Malacis KP, lieliska pacietība un apdomība. Laikam tiešām kļūst nobriedušāks.
Viņš upurējas dēļ Dončiča statiem nevis baigajām uzvarām! Neticu, ka Dalasa tiks līdz finālam, lai teiktu, ka upurēšanās ir attaisnojusies, bet nu redzēsim!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 11:21, pirms 3 gadiem
Jāprasa maiņa, Dallasā pašlaik ir one man show

     [+] [-]

, 2021-06-03 11:33, pirms 3 gadiem
Upurēšanās ir laba lieta, bet gan skatītāji, gan spēlētāji, gan komandas personāls labi zina, ka toe ir iespējams prasīt līdz brīdim, kamēr ir panākumi. To ir pierādījušas komandas gadu no gada, pēdējā bija Hjustona, un LAL, ka NBA līmeņa spēlētājiem ir lielākas ambīcijas, kā stāvēt stūros un gaidīt... Pie pirmās iespējas vai pāris gadiem netikšanas finālos, komanda izirst kā vecs cimdu pāris...

Kā arī, pēdējais, kurš šādā veidā uzvarēja bija LBJ, neviens cits pēdējos gados šādu stilu spēlējot nav pacēlis kausu... Pārējiem ir bijusi komandas spēle ar vismaz diviem izciliem aizsargiem...

  +4 [+] [-]

, 2021-06-03 11:37, pirms 3 gadiem
Nē nu maiņa būtu loģiska no abām pusēm. Mavs KP talants par tādu naudu nav vajadzīgs. Pietiek ar Klēberi un Powelu, kas dara to melno darbu. Un no KP puses, protams viņa potenciāls netiek izmantots, metienu maz, izpausties nevar. Un vislaik būtu jāskatās kā Luka met katru spēli 30-40 metienus ar sliktu efektivitāti. Jāsakož zobi un jāiztur atlikušās spēles. Maiņas iespējamība šajā strarpsezonā ir 80%. Varbūt Breds paņems. KP+Bransons pret Smart+Tomson+1.k.piks. GSW arī labi derētu. Vēl labu centru meklē: TOR, Šarlote un SAC.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 11:43, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Lukam jānopelna līgums , tāpēc ar plēš apenes. Nez dabūs ciparu lielaku nekā Krisītim ?
Vienmēr uzjautrina tie lielie statistikas taisītāji. Kāda jēga no 40-50 punktiem, ja komanda kāš? Nu sameti, apmierināji savu ego.Ja komanda zaudē, tāpat esi lūzers!!!

     [+] [-]

, 2021-06-03 11:44, pirms 3 gadiem
Ha. Izrādās tā ir viltīga komandas stratēģija turēt KP uz stūra, lai nabag Lukam būtu vieglāk izurbties cauri Clippers aizsardzība. Jāteic ļoti pārdomāti.
Tādi lapuhi kā snp tik tālu neredz un nesaprot, ka KP ir atslēgas špiļoks Dallas zīmējumā

     [+] [-]

, 2021-06-03 11:49, pirms 3 gadiem
Runājot par LD tad es uzskatu, ka viņš agri vai vēlu pacels kādu nba titulu, bet ne tagad, jo viņam ir tikai 21 gads un ar laiku noliks malā savu ego un iesaistīs vairāk komandas biedrus, bet šobrīd viņam galvenais ir stādīt rekordus un to viņš arī fenomenāli dara. Manuprāt vissliktākā LD īpašība ir, ka viņš saforsē metienus, kur tas nav nepieciešams un protams jābūt vairāk clutch no soda metienu atzīmes! Runājot par KP, tad viņam ir divas izvēles vai nu iet prom no Dalasas uz kādu vietu, kur bus lielaka loma, vai nu spēlēt Karlaila basketbolu. Es domāju, ka tāpat viņš tiks aiztreidots! Ja KP tā patīk upurēties lai dabūtu to titulu, tad lai iet uz Bruklinas Nets, tur ir lielāka iespēja izcīnīt titulu. Saprotu, ka KP pats nebija domājis, ka nāksies atrasties tādā situācijā, ka jāspēlē ir noteikta lomu, bet šobrīd viņam arī atliek vien pakļauties Karlaila taktikai. Neticu, ka viņš pats vēlas šādi spēlēt, vai nu ir trauma, vai nu ķermenis nepavelk tādu slodzi, bet tas būtu diezgan muļķīgs attaisnojums! Ar ķermenis nepavelk es domāju skriešanu, jo esmu ievērojis, ka Dalasa spēlē ātru basketbolu un KP daudz ir jāskrien!

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 11:55, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nē nu maiņa būtu loģiska no abām pusēm. Mavs KP talants par tādu naudu nav vajadzīgs. Pietiek ar Klēberi un Powelu, kas dara to melno darbu. Un no KP puses, protams viņa potenciāls netiek izmantots, metienu maz, izpausties nevar. Un vislaik būtu jāskatās kā Luka met katru spēli 30-40 metienus ar sliktu efektivitāti. Jāsakož zobi un jāiztur atlikušās spēles. Maiņas iespējamība šajā strarpsezonā ir 80%. Varbūt Breds paņems. KP+Bransons pret Smart+Tomson+1.k.piks. GSW arī labi derētu. Vēl labu centru meklē: TOR, Šarlote un SAC.
KP vērtība vispār nav vai ir pat negatīva ar tādu līgumu, ļoti interesētu, kura komandu viņu gribētu un ko vispār būtu gatava dot pretīm.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-03 11:56, pirms 3 gadiem
Bet labs, KP sanāk game winners Jo Klipperi tikai 100 iemeta un pēc KP trīņa Dalasai bija 101.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 12:01, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: KP vērtība vispār nav vai ir pat negatīva ar tādu līgumu, ļoti interesētu, kura komandu viņu gribētu un ko vispār būtu gatava dot pretīm.
Mana versija - Warriors! Viņiem ir Wigins vai Oubre ko dot pretī, lai līgumi sakrīt! Protams par cik Kristaps savu vērtību šosezon nolaidis lejā, tad visticamāk, Dalasai vēl kautkas pretī jādod! Bet nav tā, ka Ouvre un Wigins baigi ausgtā vērtība, tāpēc, iespējasm, vienkāŗis mainīs straight up (ar Oubre gan tas neies cauri, jo līgumi nesakrīt, bet ar Viginsu man škiet Kristapam līdzīgas sezonas summas)!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 12:01, pirms 3 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Bet labs, KP sanāk game winners Jo Klipperi tikai 100 iemeta un pēc KP trīņa Dalasai bija 101.
Un komentaru dadaļā kāds rakstija, ka KP 0 uzvaras metienu!

     [+] [-]

, 2021-06-03 12:15, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Mana versija - Warriors! Viņiem ir Wigins vai Oubre ko dot pretī, lai līgumi sakrīt! Protams par cik Kristaps savu vērtību šosezon nolaidis lejā, tad visticamāk, Dalasai vēl kautkas pretī jādod! Bet nav tā, ka Ouvre un Wigins baigi ausgtā vērtība, tāpēc, iespējasm, vienkāŗis mainīs straight up (ar Oubre gan tas neies cauri, jo līgumi nesakrīt, bet ar Viginsu man škiet Kristapam līdzīgas sezonas summas)!
Es jau priecātos, ja samainītu pret Viginsu, bet nu KP vērtība varētu būt nedaudz lielāka. Ūbri nevar iesaistīt, jo pirmkātr līgums ir beidzies un otrkārt Mavs neņems spēlētāju ar sliktu 3 p. metienu. Vienkāršāk ir parakstīt THJ par vidēju aldziņu uz ilgtermiņu.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 12:20, pirms 3 gadiem
DTRHighlights rakstīja: Runājot par LD tad es uzskatu, ka viņš agri vai vēlu pacels kādu nba titulu, bet ne tagad, jo viņam ir tikai 21 gads un ar laiku noliks malā savu ego un iesaistīs vairāk komandas biedrus, bet šobrīd viņam galvenais ir stādīt rekordus un to viņš arī fenomenāli dara. Manuprāt vissliktākā LD īpašība ir, ka viņš saforsē metienus, kur tas nav nepieciešams un protams jābūt vairāk clutch no soda metienu atzīmes! Runājot par KP, tad viņam ir divas izvēles vai nu iet prom no Dalasas uz kādu vietu, kur bus lielaka loma, vai nu spēlēt Karlaila basketbolu. Es domāju, ka tāpat viņš tiks aiztreidots! Ja KP tā patīk upurēties lai dabūtu to titulu, tad lai iet uz Bruklinas Nets, tur ir lielāka iespēja izcīnīt titulu. Saprotu, ka KP pats nebija domājis, ka nāksies atrasties tādā situācijā, ka jāspēlē ir noteikta lomu, bet šobrīd viņam arī atliek vien pakļauties Karlaila taktikai. Neticu, ka viņš pats vēlas šādi spēlēt, vai nu ir trauma, vai nu ķermenis nepavelk tādu slodzi, bet tas būtu diezgan muļķīgs attaisnojums! Ar ķermenis nepavelk es domāju skriešanu, jo esmu ievērojis, ka Dalasa spēlē ātru basketbolu un KP daudz ir jāskrien!
Nezinu kur tu Mavs izpildījumā redzi ātru spēli, un ka Dončičs saforsē metienus? Parasti komandas spēle apstājas pie pretinieku laukuma trīspunktu līnijas, kur visi gaida ko uz vietas bumbojot izštukos Dončičs. Parasti 75% gadījumu viņš izštuko pašam lauzties uz groza apakšu, un nevis vadīt ātru bumbas kustību pa perimetru līdz kāds izdevīgāk ielaužas zem pretinieku groza.

  +5 [+] [-]

, 2021-06-03 12:22, pirms 3 gadiem
Es jums saku, ja KP nonāktu citā komandā, kur viņam dotu mest vismaz 15 metienus spēlē, viņš nākamgad būs ALG dalībnieks.
Luka tiešām nereāls egoists - 37 metieni. Kad KP ir metis tik daudz metienus?
Par ko var apvainot KP - ka viņš sametis 8 p no cik 6 vai 7 metieniem? Common salašņas.
Esmu par mūsējo Latvieti, kurš ir allstar džeks, ja esi par Luku, tad dodies uz savu slovēniju un atbalsti savējos.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 12:24, pirms 3 gadiem
tu un varenais_ekspert vispār saprotat par ko runājat? KP ir anomāls potenciāls, viņam ir iespēja būt AD līmenī, vienkārši bumbas nedod, un liek spēlēt nejēdzīgā pozīcijā. Nu nav viņam jābūt uz trīņa visu laiku, ja viņš būtu kā Bobans spēlējis, viņš samestu visus 30 punktus. Visa atslēga- ego Luka un nejēdzīgais treneris
Charly Skymaker rakstīja: Es jau priecātos, ja samainītu pret Viginsu, bet nu KP vērtība varētu būt nedaudz lielāka. Ūbri nevar iesaistīt, jo pirmkātr līgums ir beidzies un otrkārt Mavs neņems spēlētāju ar sliktu 3 p. metienu. Vienkāršāk ir parakstīt THJ par vidēju aldziņu uz ilgtermiņu.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 12:27, pirms 3 gadiem
Kur pazudis Hujebals, ka vairs nesmird. Laikam neguleja visu nakti gaidot sava Magic speli un tagad jāpaguļ diendusu!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-03 12:35, pirms 3 gadiem
LD jau gandrīz nolēja šo spēli. Nebūtu beigās THJ un KP trejači, būtu pakala.
Cik var noprast no trenera, tad KP uzdevums ir dežūrēt kur liek un spēlēt aizsardzībā.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-03 12:41, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu kur tu Mavs izpildījumā redzi ātru spēli, un ka Dončičs saforsē metienus? Parasti komandas spēle apstājas pie pretinieku laukuma trīspunktu līnijas, kur visi gaida ko uz vietas bumbojot izštukos Dončičs. Parasti 75% gadījumu viņš izštuko pašam lauzties uz groza apakšu, un nevis vadīt ātru bumbas kustību pa perimetru līdz kāds izdevīgāk ielaužas zem pretinieku groza.
Nu par ātro basketbolu es tev piekrītu, bet Dončičs nu gan ir daudz saforsējis metienus tāpēc jau viņam ir iemisti 17 un neiemesti 20! Tāpat Hardavejs iemeta tikai sešus, bet aizmeta garam 13. Ja no Lukas un Hardaveja 33 neiemestajiem metieniem iedotu 15 KP, tad KP butu izmetis 21 metienu spēlē! Tad varbut Dalasa butu parliecinošāk uzvarejusi!

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 13:22, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: tu un varenais_ekspert vispār saprotat par ko runājat? KP ir anomāls potenciāls, viņam ir iespēja būt AD līmenī, vienkārši bumbas nedod, un liek spēlēt nejēdzīgā pozīcijā. Nu nav viņam jābūt uz trīņa visu laiku, ja viņš būtu kā Bobans spēlējis, viņš samestu visus 30 punktus. Visa atslēga- ego Luka un nejēdzīgais treneris
kāds AD līmenis un ASG dalībnieks? Tu saproti, ko tu raksti?
Deiviss ir viens no labākajiem aizsardzības spēlētājiem līgā, (pagājušogad balsojumā bija otrais), uzbrukumā vispār nav vājo vietu, spēlē zem groza, nebaidās no kontakta, labi met no distances, itīpaši no pustālā. Ne par velti pēc pagājušā gada izslēgšanas spēlēm, ESPN topā viņš bija ierindots kā otrais labākais spēlētājs pasaulē. Papēti AD uzbrukuma arsenālu un spēli aizsardzībā, un nākamreiz vispirms apdomā, pirms ko tādu raksti
Par to ASG dalībnieku - pavēro, kādi dūži šogad tika atstāti aiz borta Bukers, Jangs, Fokss, Ingrams, Adebajo, Midltons, Derozans ir krietni labāki spēlētāji, kuri netika. Par pāris citiem, tur vēl var spriest
Bez auguma un metiena, kas tas par anomālo potenciālu? Ja neaiziet metiens, būtībā nekā īpaša tur nav. Ja uzskati savādāk, droši oponē

  +3 [+] [-]

, 2021-06-03 13:35, pirms 3 gadiem
Ja atceries KP NYK laikos, tad viņš bija viens no Austrumu krasta potenciālajiem džekiem, kura sniegums 25+p spēlē bija parasta parādība (runāju par sezonu, kur traumu dabūja).
Vecīt, cik daudz ir līgā džeki ar 2.22m? Nepavelti KD nosauca par vienradzi, jo viņš ir unikāli kustīgs, bet kāda kustība iespējama uz trīņa, kad tevi sedz mazie? Cik jābūt neintelektuālam trenerim, lai turētu tādu garo uz trīnīša? Common. KP varētu ap soda laukumu ganīties un 30p+ visu laiku vākt, tik saņem, pagriezies un iemet, bet līdz viņam pat bumba netiek.
Un ja atceries, NYK laikos KP spēlēja līdzīgi ar AD un Kat. Man tiešām riebjās, ka viņa potenciālu neizmanto - labi, viņš nav kuilis, bet kustīgs gan, footwork labs, pie groza tuvāk var spēlēt, piekritīsi ceru.
Te ir visa atslēga - Luka. Cik Luka piespēles ir atdevis tieši viņam, kādi picknroll? Praktiski nulle
Kjenga2 rakstīja: kāds AD līmenis un ASG dalībnieks? Tu saproti, ko tu raksti?
Deiviss ir viens no labākajiem aizsardzības spēlētājiem līgā, (pagājušogad balsojumā bija otrais), uzbrukumā vispār nav vājo vietu, spēlē zem groza, nebaidās no kontakta, labi met no distances, itīpaši no pustālā. Ne par velti pēc pagājušā gada izslēgšanas spēlēm, ESPN topā viņš bija ierindots kā otrais labākais spēlētājs pasaulē. Papēti AD uzbrukuma arsenālu un spēli aizsardzībā, un nākamreiz vispirms apdomā, pirms ko tādu raksti
Par to ASG dalībnieku - pavēro, kādi dūži šogad tika atstāti aiz borta Bukers, Jangs, Fokss, Ingrams, Adebajo, Midltons, Derozans ir krietni labāki spēlētāji, kuri netika. Par pāris citiem, tur vēl var spriest
Bez auguma un metiena, kas tas par anomālo potenciālu? Ja neaiziet metiens, būtībā nekā īpaša tur nav. Ja uzskati savādāk, droši oponē

  +4 [+] [-]

, 2021-06-03 14:03, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Ja atceries KP NYK laikos, tad viņš bija viens no Austrumu krasta potenciālajiem džekiem, kura sniegums 25+p spēlē bija parasta parādība (runāju par sezonu, kur traumu dabūja).
Vecīt, cik daudz ir līgā džeki ar 2.22m? Nepavelti KD nosauca par vienradzi, jo viņš ir unikāli kustīgs, bet kāda kustība iespējama uz trīņa, kad tevi sedz mazie? Cik jābūt neintelektuālam trenerim, lai turētu tādu garo uz trīnīša? Common. KP varētu ap soda laukumu ganīties un 30p+ visu laiku vākt, tik saņem, pagriezies un iemet, bet līdz viņam pat bumba netiek.
Un ja atceries, NYK laikos KP spēlēja līdzīgi ar AD un Kat. Man tiešām riebjās, ka viņa potenciālu neizmanto - labi, viņš nav kuilis, bet kustīgs gan, footwork labs, pie groza tuvāk var spēlēt, piekritīsi ceru.
Te ir visa atslēga - Luka. Cik Luka piespēles ir atdevis tieši viņam, kādi picknroll? Praktiski nulle
Neteiktu, ka viņš viņiem abiem jelkad ir līdzīgi spēlējis. AD un Taunsam ir ļoti spēcīga spēle zem groza, kuras KP nekad nav bijis (arī Knicks laikos) + Taunss ir viens no labākajiem bumbu vācējiem visā līgā, labi lasa spēli, laika gaitā ir kļuvis par ļoti labu piespēlētāju. Par AD vairs lieki nerakstīšu, bet pieminēšu, ka otru tik universālu aizsardzības spēlētāju līgā ir grūti atrast + viņa talantu jau pierāda tas, ka 19 gadu vecumā, viņš tika iekļauts ASV sastāvā uz OS spēlēm.. nebūtu spēlējis tik sūdīgā franšīzē iepriekš, viņa sasniegumi būtu daudz lielāki
KP spēlē skatāmi, jā, piekritīšu, bet vienmēr viņš ir paļāvies uz spēli no perimetra vai pustālā. Tie karjeras metienu procenti arī ir zem līgas vidējā, atlēkušajās bumbas viņš arī nav bijis nasks cīnītājs.. Zem groza viņš noteikti spēlēt var, bet abi ceļi ir tikuši operēti un skatoties ilgtermiņā, viņam ir jāturpina paļauties uz savu metienu. Jācer, ka pieliks cīņā par bumbām un spēlē aizsardzībā, tad viss būs super, un viņa vērtība līgā strauji augs.
Un par to lomu komandā, loģiski, ka tur ir kāda iekšējā nepatika, nesaskaņas.. Es arī uzskatu, ka viņš nav pelnījis izmest tik maz metienus. Nekas pacieties, nākamsezon redzēsim viņu jaunā komandā, cerams, kad konkurētspējīgā

  +4 [+] [-]

, 2021-06-03 14:20, pirms 3 gadiem
Jūsu trakajā sarakstē neiesaistīšos, tikai daļēji piekritīšu cobham, ka KP potenciāls ir daudz lielāks, nekā tagad izskatās. Manās acīs KP ir daaaudz vērtīgāks par Viginsu. Domāju, ka gudrākie GM to saprot un mēģinās par sviestmaizi dabūt KP un jau tagad berzē rokas. Skaidrs, ka šādos apstākļos mēs redzam tikai ļoti mazu daļiņu no KP spējām. Deivisu jau šogad nevar īsti skaitīt pie spēlējošajiem spēlētājiem, jo viņš ir paņēmis brīvu.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 14:38, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: tu un varenais_ekspert vispār saprotat par ko runājat? KP ir anomāls potenciāls, viņam ir iespēja būt AD līmenī, vienkārši bumbas nedod, un liek spēlēt nejēdzīgā pozīcijā. Nu nav viņam jābūt uz trīņa visu laiku, ja viņš būtu kā Bobans spēlējis, viņš samestu visus 30 punktus. Visa atslēga- ego Luka un nejēdzīgais treneris
Jā jā, KP ir MVP, bet visi citi vainīgi. Ja viņš būtu tik labs, tad komanda to izmantotu un spēlētu uz viņu. Kura komanda negrib sev MVP spēlētāju sastāvā?

     [+] [-]

, 2021-06-03 14:39, pirms 3 gadiem
Veikali vala beidzot

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 17:18, pirms 3 gadiem
Kepkas atkal asaras sabirdinajushi

  -1 [+] [-]

, 2021-06-03 18:59, pirms 3 gadiem
Te bija runa, ka KP nav uzvaras metieni, taču ir gan! https://youtu.be/MbgilRTm6J8

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 19:36, pirms 3 gadiem
DTRHighlights rakstīja: Te bija runa, ka KP nav uzvaras metieni, taču ir gan! https://youtu.be/MbgilRTm6J8
Nezinu par ko diskutēja vēlāk, bet diskusija vakarpusē bija par uzvaras buzzer jeb pēdējo sekunžu uzvaras metieniem - to viņam tiešām nav, ja neskaita vienu, kur nokavēja 0.1 sekundi.

     [+] [-]

, 2021-06-03 21:20, pirms 3 gadiem
Ar šādu L. Dončiča spēli tālu pleiofos netikt. "Saspēles vadītājs" izmet 41% komandas metienu! Maikls Džordans arī tikai 6-7sezonā saprata, ka vienatnē titulus neizcīna! Būtu Clipers treneris uzlaistu spēles sākumā uz laukuma Beverliju, lai dažās minūtēs sasit Lukam "zilas" rokas un lieta darīta, Dalasai zaudējums.
1 2 37 komentāri