Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Durents ir labākais basketbolists pasaulē"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Durents ir labākais basketbolists pasaulē"
Kevins Durents un Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA. Kevins Durents ir labākais basketbolists pasaulē, pēc spēles pret Bruklinas "Nets" zvaigzni pauda latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar 19 atlēkušajām bumbām laboja savu karjeras rekordu un demonstrēja arī rezultatīvu sniegumu, gūstot 27 punktus. Tomēr ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda svinētu uzvaru, ASV galvaspilsētas klubam viesos ar rezultātu 107:113 zaudējot Bruklinas "Nets".

Pirmdien Porziņģis guva 41 punktu un laboja savu karjeras rezultativitātes rekordu, bet divas dienas vēlāk latvietis sasniedza jaunu labāko rezultātu atlēkušajās bumbās - 19. Iepriekš trīs mačos viņš bija izcīnījis 18 bumbas zem groziem.

"Fiziski jūtos labi, arī psiholoģiski esmu labā stāvoklī. Spēlēju savu spēli un esmu agresīvs laukumā, cenšoties izprast, kā arvien vairāk varu palīdzēt saviem komandas biedriem. Kas atteicas uz individuālo sniegumu - vēlos turpināt spēlēt šādā ritmā," pēc mača sarunā ar žurnālistiem stāstīja Porziņģis.

"Nets" uzvaru ar 39 punktiem kaldināja Durents, bet ar 27 punktiem, 15 no tiem ceturtajā ceturtdaļā, piebalsoja Kairijs Ērvings. Pirms divām dienām Durents guva 45 punktus un aizvadīja savu sezonas rezultatīvāko spēli. "Wizards" šosezon zaudējusi abās savstarpējās spēlēs un šajos divos mačos Durents vidēji guvis 33,4 punktus.

"Varbūt vajadzēja izvairīties no dažiem pārkāpumiem pret Kevinu. Visi cīnījās tik, cik varēja, taču ir grūti apturēt abus brīžos, kad viņiem aiziet spēle. Šodien bija Kevina diena," teica Porziņģis.

Arī spēlēt individuāli pret pašu Durentu nebija viegls uzdevums, secināja Latvijas basketbolists.

"Viņš ir labākais spēlētājs pasaulē. Kevinu ir ļoti grūti apturēt, jo īpaši tad, kad viņš ir iegājis savā ritmā. Viņš, iespējams, nekad nezaudē savu pārliecību. Bija grūti pret viņu spēlēt, bet kā komanda paveicām tīri labu darbu, vienkārši šodien neizdevās uzvarēt," stāstīja Porziņģis.

"Wizards" ar 11 uzvarām 22 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē. Vašingtonas komanda nākamo maču aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Šarlotes "Hornets".

  +7 [+] [-]

, 2022-12-01 10:44, pirms gada
Durents: "Porziņģis ir nākamais labākais basketbolists pasaulē tūlīt aiz manis!“

     [+] [-]

, 2022-12-01 13:42, pirms gada
To Bludnij: es ņemu tādu variantu. KP 2 spēles Superstar līmenī, MVP līmenī pat yeiktu. Spēle playoff cienīga. Izcili toughth game

  +3 [+] [-]

, 2022-12-01 14:45, pirms gada
Eddy varbūt neizmanto valodu, kuru acīmredzami neproti.

  +5 [+] [-]

, 2022-12-01 15:30, pirms gada
Jā, to novēlu ikvienam - vairāk runāt un rakstīt latviski, bez anglicismiem un rusicismiem! 👍😉

  +1 [+] [-]

, 2022-12-01 20:28, pirms gada
Zingers is back

     [+] [-]

, 2022-12-02 18:10, pirms gada
Ko tad jūs visi skatāties NBA ? Jums ir LBL , tur arī komentejat