Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis savā laukumā pret "Suns", Bļugers lūkos ceturto reizi sezonā pieveikt "Rangers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis savā laukumā pret "Suns", Bļugers lūkos ceturto reizi sezonā pieveikt "Rangers"
Kristaps Porziņģis un Dario Šaričs. Foto: AP/Scanpix

Naktī no pirmdienas uz otrdienu Nacionālās hokeja līgas maču Ņujorkā aizvadīs Teodors Bļugers, savukārt Kristapu Porziņģi un Dalasas “Mavericks” sagaida duelis mājās pret Fīniksas “Suns”.

Pirms divām dienām Dalasas “Mavericks” savā laukumā pret Fīniksas “Suns” piekāpās ar 105:111, Kristapam Porziņģim maču izlaižot. Dalasai tā bija otrā spēle divās dienās, un latvietis tika atpūtināts. Protams, rezultatīvākais komandā bija slovēnis Luka Dončičs, kurš 29 punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Tagad būs iespēja revanšēties.

“Mavericks” un “Suns” tā būs sezonas trešā un noslēdzošā savstarpējā spēle. Pirmajā duelī Fīniksa bija pārāka ar četru punktu pārsvaru, Devinam Bukeram iemetot 22 punktus. Otro maču viņš izlaida savainojuma dēļ. Stafetes kociņu pārņēma veterāns Kriss Pols, kurš 29 punktiem pievienoja 12 piespēles. Savukārt Deandrē Eitons papildus 18 punktiem savāca 17 atlēkušās bumbas.

Porziņģa pārstāvētā “Mavericks” piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas un Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem tikai 13. vietu.

Hjūstonas “Rockets” un Rodions Kurucs pulksten 3:00 viesos cīnīsies pret Oklahomsitijas “Thunder”. Hjūstonai ir piecu uzvaru sērija, bet Kurucs tās laikā laukumā pabijis tikai desmit minūtes.

Nacionālā basketbola asociācija, 2. februāris

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:30Hawks - Lakers3:00Pelicans - Kings
2:30Heat - Hornets3:00Thunder - Rockets
3:00Cavaliers - Timberwolves3:30Mavericks - Suns
3:00Bulls - Knicks3:30Spurs - Grizzlies
3:00Bucks - Trail Blazers4:00Nuggets - Pistons

Teodors Bļugers kopā ar Pitsburgas “Penguins” ceturto reizi sezonā spēkosies pret Ņujorkas “Rangers”. Līdz šim uzvaras guvusi tikai latvieša pārstāvētā komanda (4:3, 3:2, 5:4), un Bļugera kontā ir vieni vārti un viena piespēle. “Penguins” Austrumu divīzijā ieņem ceturto vietu, kamēr “Rangers” ir pēdējā. Turklāt komandā izcēlies konflikts - neveiksmīgi sezonu sākušais aizsargs Tonijs Diandželo ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā, jo pēc iepriekšējā zaudējuma iesaistījās konfliktā ar vārtsargu Aleksandru Georgijevu.

Nacionālā hokeja līga, 2. februāris

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:00Rangers - Penguins2:00Canadiens - Canucks
2:00Capitals - Bruins3:00Jets - Flames
2:00Lightning - Predators

1 2 52 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 17:19, pirms 3 gadiem
Ja Mavs būs zāģis (visticamāk būs), tad Mavs var ļoti nopietni apsvērt trenera maiņu vai vēl labāk - aiztreidot KP

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 17:22, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Ja Mavs būs zāģis (visticamāk būs), tad Mavs var ļoti nopietni apsvērt trenera maiņu vai vēl labāk - aiztreidot KP
A, pričom tur KP? Pat ja viņu aizmainītu uz citu komandu, tad kas no tā radikāli mainīsies?
Drīzāk kāds varētu pateikt, lai Karlails dod atpūtu Dončicam vismaz uz šo spēli. Lai viņš no malas paskatīties kā jāspēlē KOMANDAI.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 17:32, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: A, pričom tur KP? Pat ja viņu aizmainītu uz citu komandu, tad kas no tā radikāli mainīsies?
Drīzāk kāds varētu pateikt, lai Karlails dod atpūtu Dončicam vismaz uz šo spēli. Lai viņš no malas paskatīties kā jāspēlē KOMANDAI.
Ja jau tas būtu tik viegli.Luka noiet apsēsties un nevienam šogad nesanāk vadīt saspēli

  +3 [+] [-]

, 2021-02-01 17:43, pirms 3 gadiem
Pēdējais laiks saņemties. Īsā sezonā, 5 zāģi zem 50% jau ir pipec pie gandrīz trešdaļas nospēlēto spēļu.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-01 17:47, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ja jau tas būtu tik viegli.Luka noiet apsēsties un nevienam šogad nesanāk vadīt saspēli
Ja tas ko šobrīd dara LD saucas saspēle, tad es paklusēšu.
Pamatā driblē līdz pēdējām sekundēm, un tad laužas uz groza apakšu, kur jau sen pretinieks visu ir nosedzis, jo visa viņa gājieni sen jau ir atkosti.
Es, protams, mazliet pārspīlēju, bet zināmā mērā tā arī ir. Jā, nav MAVS normāla saspēles vadītāja, bet ar šī brīža komandas politiku neticās, ka līdz sezonas beigām, kas radikāli mainīsies.
Slēpts komentārs: ---ZzZ---
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +4 [+] [-]

, 2021-02-01 18:19, pirms 3 gadiem
Luka ir labs spēlētājs, bet man liekas, ka pag sezon Luka saprata kā iespēlēt garajam, un bija rezultāts. Starpcitu, visbeižāk, kad Luka uztaisa sadarbību ar KP, bieži rezultāts ir pozitīvs. Praktiski tas arī tagad ir klupšanas akmens gan trenera, gan Lukas virzienā, kuri vienkārši neveido duetu. KP arī protams spēlē zem katras kritikas žarījot nevajadzīgus trīņus. KP diemžēl nav kā AD vai Tauwns, kuri ir fiziski spēcīgāki, līdz ar to viņa lomai uzbrukumā jābūt specifiskākai, un tas modelis, ko Kārlails piedāvā ir diemžēl galīgi garām. Ja KP atrast tuvāk grozam, noteikti labums no viņa būtu daudz lielāks

  +2 [+] [-]

, 2021-02-01 18:23, pirms 3 gadiem
Noteikti problēma arī pārējos spēlētājos, kas patiesībā ir diezgan nedisciplinēti un uzbrukumā dara, ko vēlas, savukārt, defā ļoti uzskatāmi nekapā praktiski nemaz - tas pats Luka un WCS ir pilnīgākie caurumi defā

     [+] [-]

, 2021-02-01 18:25, pirms 3 gadiem
Rangers krievu v-sargi nevelk, tagsd vēl problēmas ar aizsargu, smird pēc 4ā zāģa
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +3 [+] [-]

, 2021-02-01 18:50, pirms 3 gadiem
Viņa statistika ir tāda pat kā kadreiz westbrook utt - komanda speciali atdod rebus lai sasniedz tripple double - a jeega? Piespeeles protams savaac - a kaa lai nesavaac ja esi pie bumbas 85% speeles? Easy. A jegas nekaadas.
Nav shaubu ka LD ir talantiigs utt, bet kamer LD nesaaks uz komandu speeleet nevis savu statu un imidža kačāšanu-tikmer Mavs nekaa nebuus.
Thunders un Rockets ir spilgts tam piemers.
---ZzZ--- rakstīja: hahaha. Tu taču neko nejēdz. Luka ir pamatīgi pielicis aizsardzībā un tagad pēc visiem statistikas rādītājiem ir virs vidējā līgā. Pašlaik viņš ir krietni priekšā arī Podriņķim, kurš ir bijis pilnīgākais Šveices siers. Pirms runā pilnīgās stulbības varbūt nākamreiz iemet aci statistikā.

     [+] [-]

, 2021-02-01 18:54, pirms 3 gadiem
Loti Tew piekritu - ka jau iepriekshejaa komentaa mineju - personigie stati titulu nenes. Un Mavs nebuus nedz titula nedz 3zvaigznes sastaavaa kamer LD nesaks uz komandu speelet.
Bet te jaunir tadi kaa Zzz kuriem pofignuz visu ka tik pa KP samazgas noliet, tas ka visss Mavs ir zem katras kritikas uz doto briidi tas po...

NAMEJS 9999 rakstīja: A, pričom tur KP? Pat ja viņu aizmainītu uz citu komandu, tad kas no tā radikāli mainīsies?
Drīzāk kāds varētu pateikt, lai Karlails dod atpūtu Dončicam vismaz uz šo spēli. Lai viņš no malas paskatīties kā jāspēlē KOMANDAI.

     [+] [-]

, 2021-02-01 18:54, pirms 3 gadiem
Nu iepriekš pakāsa ka ne metas Suns, vai KP bus līdzētājs, ta jau redzēs, sliktāk nevar būt.

     [+] [-]

, 2021-02-01 18:57, pirms 3 gadiem
djandrix rakstīja: Viņa statistika ir tāda pat kā kadreiz westbrook utt - komanda speciali atdod rebus lai sasniedz tripple double - a jeega? Piespeeles protams savaac - a kaa lai nesavaac ja esi pie bumbas 85% speeles? Easy. A jegas nekaadas.
Nav shaubu ka LD ir talantiigs utt, bet kamer LD nesaaks uz komandu speeleet nevis savu statu un imidža kačāšanu-tikmer Mavs nekaa nebuus.
Thunders un Rockets ir spilgts tam piemers.
Es runāju par aizsardzības statistiku - skaties, kam es atbildu. DefRTG, DBPM, utt. - visos populārajos aizsardzības statos Luka šosezon ir plusos, ir virs līgas vidējā un ir priekšā Podriņķim. Par Lukas aizsardzību šosezon sūdzēties ir absurdi un tanī pat laikā ignorēt Podriņķa nožēlojamo aizsardzību ir vēl absurdāk.

     [+] [-]

, 2021-02-01 19:05, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ja jau tas būtu tik viegli.Luka noiet apsēsties un nevienam šogad nesanāk vadīt saspēli
Tā nu tas ir, ja aiztreido vienīgo stabilo PG uz Filadelfiju, kur it kā nederīgais MAVS spēlētājs ir iekļuvis stabili starting 5. Filadelfija pie tam ir vadošā komanda austrumu konferencē, kas jau pietiekami daudz pasaka.
Viss ir pakārtots šogad tam, lai Lukam PG pozīcijā nav drošu aizvietotāju un viņš var spēlēt garas minūtes un vākt statistiku. Žēl visu pārējo komandu, kurai ir statistu loma. Pieļauju, ka visi pārējie jau ir atraduši no iniciatīvas uzņemšanās, izņemot daļēji sadakterētu KP, kuram pavisam nav iegūta optimālā sportiskā forma. Ar divu spēlētāju talantu un pārējo atdevi aizsardzībā kādas uzvaras var salasīt, bet droši tikt PO nav iespējams.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 19:11, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Es runāju par aizsardzības statistiku - skaties, kam es atbildu. DefRTG, DBPM, utt. - visos populārajos aizsardzības statos Luka šosezon ir plusos, ir virs līgas vidējā un ir priekšā Podriņķim. Par Lukas aizsardzību šosezon sūdzēties ir absurdi un tanī pat laikā ignorēt Podriņķa nožēlojamo aizsardzību ir vēl absurdāk.
Kad salauzīsi kāju un pirmās nedēļas sāksi kaut cik normāli skriet, tad pamēģini ar regulārām un asām virziena maiņām pa skrejceļu taisīt sprintus. Redzēsim cik kvalitatīvi un labi tas sanāks. Nolikt spēlētāju, kurš pēc katras spēles tiek aprūpēts no ārstu puses nav nopietni. KP būs gatavs sezonai tikai pēc kāda laika, kuru zin ārsti.

  -2 [+] [-]

, 2021-02-01 19:18, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Tā nu tas ir, ja aiztreido vienīgo stabilo PG uz Filadelfiju, kur it kā nederīgais MAVS spēlētājs ir iekļuvis stabili starting 5. Filadelfija pie tam ir vadošā komanda austrumu konferencē, kas jau pietiekami daudz pasaka.
Viss ir pakārtots šogad tam, lai Lukam PG pozīcijā nav drošu aizvietotāju un viņš var spēlēt garas minūtes un vākt statistiku. Žēl visu pārējo komandu, kurai ir statistu loma. Pieļauju, ka visi pārējie jau ir atraduši no iniciatīvas uzņemšanās, izņemot daļēji sadakterētu KP, kuram pavisam nav iegūta optimālā sportiskā forma. Ar divu spēlētāju talantu un pārējo atdevi aizsardzībā kādas uzvaras var salasīt, bet droši tikt PO nav iespējams.
Karijs un PG Smieklīgi. Aizmainīja pret 3&D džeku, kas DAL ir vairāk vajadzīgs. Otrā PG minūtes, lai ņem Brunsons ar Burke.

     [+] [-]

, 2021-02-01 19:24, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Karijs un PG Smieklīgi. Aizmainīja pret 3&D džeku, kas DAL ir vairāk vajadzīgs. Otrā PG minūtes, lai ņem Brunsons ar Burke.
Paskaties Karija kvalitātēm Filadelfijā. Noteikti Austrumu nr.1 komanda liek starting 5 PG, kurš nejēdz veidot spēli. Liekas drusku absurdi, ko saki.
Brunsons un Burks visu laiku bija aiz Karija MAVS. Pie tam garie spēlētāji pagājušajā sezonā netrūka.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 19:36, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Paskaties Karija kvalitātēm Filadelfijā. Noteikti Austrumu nr.1 komanda liek starting 5 PG, kurš nejēdz veidot spēli. Liekas drusku absurdi, ko saki.
Brunsons un Burks visu laiku bija aiz Karija MAVS. Pie tam garie spēlētāji pagājušajā sezonā netrūka.
Nu nevajag lielu mākslu, lai pārietu laukumu un piespēlētu bumbu Simmonsam.

Abas komandas maiņā dabūja to, ko viņiem vajag. PHI dabūja metēju, DAL dabūja aizsargu.

Domāju DAL bilance ir stipri maldinoša. Viņi to bilaci savāca ar grūtāko grafiku un ar daudziem Covid izlaidējiem. Uz priekšu domāju visam jābūt ok. Tikai vai atkal nebūs, ka sezona beigsies ar sīvu spēkošanos un pretestības izrādīšanu kādai no top komandām. Tāpēc jātiek vēl augstāk.

     [+] [-]

, 2021-02-01 19:47, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nu nevajag lielu mākslu, lai pārietu laukumu un piespēlētu bumbu Simmonsam.

Abas komandas maiņā dabūja to, ko viņiem vajag. PHI dabūja metēju, DAL dabūja aizsargu.

Domāju DAL bilance ir stipri maldinoša. Viņi to bilaci savāca ar grūtāko grafiku un ar daudziem Covid izlaidējiem. Uz priekšu domāju visam jābūt ok. Tikai vai atkal nebūs, ka sezona beigsies ar sīvu spēkošanos un pretestības izrādīšanu kādai no top komandām. Tāpēc jātiek vēl augstāk.
Par to, ka viss būs ok tikai priecāšos. Bet lai būtu ok vajag Lukam sakārtot galvu, jo viņam ir aizgājusi zvaigžņu slimība pārāk tālu. Viņš pagājušajā sezonā vairāk centās laicīgi atdot piespēles partneriem, bet šogad viņš atbrīvojas no bumbas tikai pie nosacījuma, ja pašam nebūs labas metiena pozīcijas. MAVS uzbrukums ir palicis pārāk vienveidīgs.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 19:47, pirms 3 gadiem
poh pa dallasu galvenais lai kp lrit

     [+] [-]

, 2021-02-01 20:14, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Ja Mavs būs zāģis (visticamāk būs), tad Mavs var ļoti nopietni apsvērt trenera maiņu vai vēl labāk - aiztreidot KP
Tas ir praktiski neiespējami, tad Dallasai būtu jāatdod pret viduvējiem spēlētājiem, ņemot vērā kā KP šobrīd izskatās, kas nekādigi neuzlabotu viņu situāciju. Bet savukārt, ja KP rāda burbuļa sniegumu, tad būtu neprāts viņu mainīt...

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 20:19, pirms 3 gadiem
zzz tu sūkāsi vai skatīsies spēli?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 20:20, pirms 3 gadiem
Nafig Jūs atbildat uz tā sūda gabala provukācijām? Labāk ziņojat pa viņu lai nobano

  -2 [+] [-]

, 2021-02-01 20:25, pirms 3 gadiem
interesanti, ka NBA rakstiem kabina klāt kaut kādu nevienam neinteresējošu šaibas līgu ar kaut kādu Šļugeru...laikam grib pacelt reitingu.
Pagaidām gan nevienu tas neinteresē. Visi komenti tik par NBA, kas priecē.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 20:34, pirms 3 gadiem
Shed rakstīja: interesanti, ka NBA rakstiem kabina klāt kaut kādu nevienam neinteresējošu šaibas līgu ar kaut kādu Šļugeru...laikam grib pacelt reitingu.
Pagaidām gan nevienu tas neinteresē. Visi komenti tik par NBA, kas priecē.
Kad sakabina kopā Kuruca un Bertāna spēles ar NHL, tad nemaz te nav jēga rādīties. Tad tik visi par to ripas stumdīšanu.

     [+] [-]

, 2021-02-01 20:59, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Kad sakabina kopā Kuruca un Bertāna spēles ar NHL, tad nemaz te nav jēga rādīties. Tad tik visi par to ripas stumdīšanu.
Jā, tas ir dīvaini, jo basketbols un hokejs būtībā ir populārākie komandu sporta veidi Latvijā. Turklāt Nhl un NBA ir labākās līgas šajos sporta veidos. Nahren tas viss ir jāapvieno man nav saprotams.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-01 21:00, pirms 3 gadiem
Turklāt vēl jālasa visādi komentāri par hokeju, kas man itnemaz neinteresē.

     [+] [-]

, 2021-02-01 21:13, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Nafig Jūs atbildat uz tā sūda gabala provukācijām? Labāk ziņojat pa viņu lai nobano
Nedomaju, ka vinu banos. Vainu vinsh ir SC darbinieks, kachaa haipu vai ari viniem ir vnk izdevigi ka ir tadi dorni. Daudzi cepas, atbild, notiek trafiks.

     [+] [-]

, 2021-02-01 21:16, pirms 3 gadiem
joker174 rakstīja: Turklāt vēl jālasa visādi komentāri par hokeju, kas man itnemaz neinteresē.
Nu kohejisti noteikti domā tāpat.

Kaut gan trakākais jau ir ne jau tagad dienā/vakarā, bet naktī, kad spēles vienlaicīgi Tad gan sviestā var saiet.

     [+] [-]

, 2021-02-01 21:18, pirms 3 gadiem
mytila rakstīja: Nedomaju, ka vinu banos. Vainu vinsh ir SC darbinieks, kachaa haipu vai ari viniem ir vnk izdevigi ka ir tadi dorni. Daudzi cepas, atbild, notiek trafiks.
Viņš nav pateicis neko tādu, lai viņu banotu. Nelamājas utt.

Mani gan nobanoja, kad pateicu, ka Kobe pats vainīgs. It kā es kaut ko afigena pateicu.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-01 21:30, pirms 3 gadiem
Luka izmet 7.2 trīnīšu ar precizitāti 29%,bet westbrooks kam patīk būvēt mājas 4.4 trīnīšu ar 33 % precizitati

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 21:32, pirms 3 gadiem
Amerikāņi jau smejas ka Luka trīnīšus met sliktāk kā Rasels, un abi ir "brick bros"

  +1 [+] [-]

, 2021-02-01 21:34, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Viņš nav pateicis neko tādu, lai viņu banotu. Nelamājas utt.

Mani gan nobanoja, kad pateicu, ka Kobe pats vainīgs. It kā es kaut ko afigena pateicu.
Tas cilvēks ņirgājas par spēlētāju, kurš atgūstas no traumas un prasa no viņa 100% gatavību katrai spēlei uzreiz pēc atgriešanās sastāvā. Tas nav īpaši ētiski un pieņemami. Laikam tiešam viņš ir bērnībā smagi traumēts.
1 2 52 komentāri