Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertāns potītes traumas dēļ nespēlēs vismaz nedēļu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bertāns potītes traumas dēļ nespēlēs vismaz nedēļu
Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpix

Vašingtonas ''Wizards'' galvenais treneris Vess Anselds juniors atklājis, ka Dāvis Bertāns potītes sastiepuma dēļ šonedēļ izlaidīs arī spēles pret Memfisas ''Grizzlies'' un Milvoki ''Bucks''. Nākamnedēļ latvieša veselības stāvoklis tiks atkārtoti izvērtēts, lemjot par iespējamo Bertāna atgriešanos laukumā.

Dāvis Bertāns potītes sastiepumā iedzīvojās spēlē pret Atlantas ''Hawks''. Bertāns traumu guva, kad mēģināja caurgājienā veikt iespaidīgu danku pāri pretspēlētājam, taču tas neizdevās, un viņš neveiksmīgi piezemējās uz vienas kājas, savainojot potīti.

Naktī uz ceturtdienu latvietis izlaida pirmo spēli šosezon, bet ''Wizards'' piedzīvoja trešo neveiksmi sezonā, ar 100:109 zaudējot Toronto ''Raptors''. Kā pirms spēles atzina ''Wizards'' galvenais treneris Vess Anselds juniors, tad šonedēļ Bertāns laukumā nedosies un viņa veselības stāvoklis vēlreiz tiks pārbaudīts nākamnedēļ.

Tas nozīmē, ka Bertāns izlaidīs arī naktī uz sestdienu gaidāmo spēli pret Memfisas ''Grizzlies'' un naktī uz pirmdienu gaidāmo maču pret čempioni Milvoki ''Bucks''. Nākamnedēļ naktī uz ceturtdienu paredzēta izbraukuma spēle pret Klīvlendas ''Cavaliers'', kas var, iespējams, kļūt par Bertāna atgriešanās maču.

Septiņās sezonas sākuma spēlēs Bertāns vidēji laukumā pavadītajās 16.9 minūtēs guvis 6.1 punktu, metot tālmetienus ar 33.3 % precizitāti, bet divpunktu metienus ar 37.5 % precizitāti.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-04 08:54, pirms 2 gadiem
dēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-04 16:17, pirms 2 gadiem
Biedriņš Nr.3