Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertāns potītes sastiepuma dēļ pret ''Raptors'' nespēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bertāns potītes sastiepuma dēļ pret ''Raptors'' nespēlēs
Dāvis Bertāns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Vašingtonas ''Wizards'' spēlētājs Dāvis Bertāns gūtā potītes sastiepuma dēļ mačā pret Atlantas ''Hawks'' (111:118) izlaidīs naktī uz ceturtdienu gaidāmo spēli pret Toronto ''Raptors''.

Potītes traumas dēļ spēli pret Atlantas ''Hawks'' nepabeidza Dāvis Bertāns. Bertāns traumu guva, kad mēģināja caurgājienā veikt iespaidīgu danku pāri pretspēlētājam, taču tas neizdevās, un viņš neveiksmīgi piezemējās uz vienas kājas, savainojot potīti. ''Wizards'' naktī uz otrdienu pret Atlantu piedzīvoja otro zaudējumu sezonā.

Naktī uz trešdienu ''Wizards'' paredzēta sezonas septītā spēle un otrā pret Toronto ''Raptors''. Tieši pret ''Raptors'' Vašingtona sezonu sāka, uzvarot pretinieku ar 98:83. Pirmajās sešās spēlēs izcīnītās piecas uzvaras ir ''Wizards'' atkārtoti labākais sezonas sākums kopš 2005./2006. gada.

Zināms, ka potītes traumas dēļ spēli pret ''Raptors'' Dāvis Bertāns izlaidīs, kas tādējādi kļūs par pirmo latvieša izlaisto maču sezonā. Pirmajās septiņās spēlēs vidēji laukumā pavadītajās 16.1 minūtē Bertāns izcēlies ar gūtu 6.1 punktu, tālmetienus izpildot ar 33.3 % precizitāti, bet divpunktu metienus ar 37.5 % precizitāti. Abi rādītāji ir pagaidām sliktākie NBA karjerā.

     [+] [-]

, 2021-11-03 13:25, pirms 2 gadiem
Ja būtu spraudis nēģeris, droši, ka melnais brālis būtu pavācies nost ...

     [+] [-]

, 2021-11-03 17:40, pirms 2 gadiem
Cerams ,ka doto atpūtu izmantos lietderīgi, uztrenēs roku roku cilājot alus kausu, un uz tuvākajām spēlēm jau būs formā

     [+] [-]

, 2021-11-03 18:26, pirms 2 gadiem
huters rakstīja: Ja būtu spraudis nēģeris, droši, ka melnais brālis būtu pavācies nost ...
Šis ir smieklīgi. Ir arī patiesība, jo būsim godīgi, līgā ir nedaudz aizspriedumi pret baltajiem tādā ziņā.