Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Spēlēt aizsardzībā ar Holideju un Vaitu ir viegli''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģis: ''Spēlēt aizsardzībā ar Holideju un Vaitu ir viegli''
Kristaps Porziņģis. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

LETA. Latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc Bostonas "Celtics" trešās uzvaras trīs spēlēs pirmdien atzina, ka spēlēt aizsardzībā jaunajā komandā ir ļoti viegli.

"Pārsvarā man jāsedz spēlētājs, kurš nav pārāk labs metienu izpildītājs. Tas nozīmē, ka varu palīdzēt saviem komandas biedriem," pēc panākuma pirmdienas mačā 126:107 pār savu bijušo komandu Vašingtonas "Wizards" sacīja Porziņģis. "Mums ir Drū Holidejs un Deriks Vaits, kuri NBA elites līmeņa aizsargi. Kopā ar viņiem, kā arī ar Džeisonu Teitumu un Džeilenu Braunu man tā ir kā paradīze aizsardzībā. Esmu pēdējais aizsargs un palīdzu, bet tajā pašā laikā viņi arī padara lielu darbu, lai man būtu vieglāk."

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis mačā pret "Wizards" guva 15 punktus, kamēr rezultatīvākie bija Brauns un Teitums, gūdami attiecīgi 36 un 33 punktus. Visa līderu trijotne pēdējā ceturtdaļā pie liela "Celtics" pārsvara laukumā nemaz nedevās.

Porziņģis pēc mača atklāja, ka joprojām strādā, lai būtu pēc iespējas labākā formā, jo sezonas sākumā tādā vēl neesot.

"Man nebija lieliska vasara, jo traumas dēļ izlaidu Pasaules kausu. Tomēr es pie tā strādāju un izbaudu spēli kopā ar šiem puišiem," sacīja latviešu basketbolists. "Šī ir ļoti, ļoti talantīga komanda un domāju, ka labi iederos starp viņiem. Viss notiek plūstoši un ir viegli pielāgoties. Kas attiecas uz manu spēli, tad varu būt daudz labāks.”

"Celtics" ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Indiānas "Pacers".

Izmantotie resursi:
LETA