Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Cavaliers'' korpusu pastiprinās bijušais ''Lakers'' treneris Voltons

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Cavaliers'' korpusu pastiprinās bijušais ''Lakers'' treneris Voltons
Lūks Voltons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Klīvlendas ''Cavaliers'' par trenera asistentu nolīgusi bijušo Losandželosas ''Lakers'' galveno treneri Lūku Voltonu, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

42 gadus vecais Voltons profesionālo basketbolista karjeru noslēdza tieši ''Cavaliers'' rindās. Viņš NBA pavadīja 11 sezonas un 2012. gadā aizsāka darbu kā treneris. Pārstāvot ''Lakers'' deviņās no 11 sezonām, Lūks izcīnīja divus NBA čempiones titulus.

Voltons bija ''Lakers'' galvenais treneris laika posmā no 2017. līdz 2019. gadam. Pēc tam viņš divas ar pusi sezonas trenēja Sakramento ''Kings'', taču šis eksperiments nebija pārāk izdevies. 2015. gadā viņš bija arī trenera asistents Goldensteitas ''Warriors'' vienībai, kad tā izcīnīja titulu.

''Cavaliers'' pērnajā sezonā izcīnīja 44 panākumus 82 mačos, finišējot devītajā pozīcijā Austrumu konferencē. Kluba sezona gan aprāvās ar izstāšanos ''play-in'' turnīrā. Voltons būs lielisks pienesums jaunajai Klīvlendas komandai cīņā par izslēgšanas spēlēm, kā arī titulu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/cavaliers-...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-01 01:19, pirms 2 gadiem
Labs treneris. Bija daļa no GSW uzvaru gājiena.

     [+] [-]

, 2022-06-01 08:36, pirms 2 gadiem
"pastiprinās"