Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" spēlētājs Oldridžs: "Neesmu šeit, lai iekļūtu Zvaigžņu spēlē"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Nets" spēlētājs Oldridžs: "Neesmu šeit, lai iekļūtu Zvaigžņu spēlē"
Lamarkuss Oldridžs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Lemarkuss Oldridžs, kurš vienojās par līguma izpirkšanu ar Sanantonio "Spurs" un pievienojās Bruklinas "Nets", intervijā medijiem atklāja, kāpēc viņš pievienojies tieši Bruklinas vienībai.

Lemarkuss Oldridžs pirmdien oficiāli pievienojās Bruklinas "Nets". Sarunā ar medijiem 35 gadus vecais basketbolists atklāja, kāpēc izvēlējies tieši "Nets": "Neesmu šeit, lai kļūtu par Zvaigžņu spēles dalībnieku. Tas nav mans mērķis. Man vairs nav svarīgi iekļūt Zvaigžņu spēlē. Esmu šeit, lai palīdzētu komandai izcīnīt uzvaras."

Oldridžs atzina, ka pirms pievienošanās "Nets" runājis gan ar Kevinu Durentu, gan Džeimsu Hārdenu. Tāpat bijušais "Spurs" basketbolists atzina, ka var palīdzēt komandai ar tālmetienu realizēšanu un spēli aizsardzībā. "Viņš spēj iemest tālmetienus, tādējādi laukumā parādās vairāk brīvas vietas," teica "Nets" galvenais treneris Stīvs Nešs. "Viņš [Oldridžs] saprot, ka šajā komandā viņam būs citādāka loma."

35 gadus vecajam spēlētājam šī būs trešā komanda NBA. No 2006. līdz 2015. gadam viņš pārstāvēja Portlendas "Trail Blazers", tad sešus gadus pavadīja "Spurs" rindās, bet tagad pievienojies zvaigžņotajai "Nets". Karjeras laikā viņš vidēji guvis 19,4 punktus, izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas un atdevis divas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...