Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šrēderam potītes savainojuma dēļ sezona beigusies

Andrejs Siliņš

Šrēderam potītes savainojuma dēļ sezona beigusies
Deniss Šrēders
Foto: AP / Scanpix

Ātrāk nekā gaidīts sezona beigusies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Atlantas "Hawks" zvaigznei Denisam Šrēderam - vāciešu saspēles vadītājs savainojis potīti un šajā sezonā laukumā vairs neatgriezīsies.

"Hawks" atrodas pēdējā vietā Austrumu konferencē un jau labu laiku kā zaudējusi iespēju cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Līdz ar to komandai vairs atlikušas tikai sešas spēles šajā sezonā nākamo divu nedēļu laikā. Tās Atlantai būs jāaizvada bez sava līdera Denisa Šrēdera.

Savā piektajā NBA sezonā Šrēders nospēlēja 67 mačus, vidēji 31 minūtē gūstot 19,4 punktus, atdodot 6,2 rezultatīvas piespēles un izcīnot 3,1 atlēkušo bumbu. Šrēderam šī bija rezultatīvākā sezona karjerā, tiesa, aizsargs ievērojami palielināja no spēles izdarīto metienu skaitu. Vidēji sezonā Šrēders katrā mačā izdarīja 17,1 metienu no spēles (vidēji karjerā - 11,3 metieni).

Šrēders līgā ienāca 2013. gadā, kad "Hawks" draftēja spēlētāju ar 17. numuru pirmajā kārtā. Šī bija otrā sezona pēc kārtas, kad 24 gadus vecais aizsargs bija Atlantas pirmais saspēles vadītājs, un pirmā sezona, kad "Hawks" kopš Šrēdera draftēšanas netika izslēgšanas spēlēs.

Vidēji karjerā Šrēders 22 minūtēs guvis 11,4 punktus, atdevis 4,4 piespēles un izcīnījis 2,4 bumbas. 2016. gada rudenī Šrēders noslēdza jaunu līgumu ar Atlantas klubu uz četrām sezonām par 70 miljoniem dolāru. Tas būs spēkā vēl trīs sezonas un katrā no tām basketbolists saņems pa 15,5 miljoniem dolāru. Aizvadītās sezonas laikā Šrēders iegādājās savu pirmo klubu Vācijā.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2018-03-31 16:36, pirms 7 gadiem
Tāpat tas nav no svara, jo Hawks cīnas par 1 picku.
Galvenais, lai Šrūderam labu veselību novēlēt!