Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa maiņas darījumā iesaistītais Smits lūdzis atļauju spēlēt G-līgas burbulī

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģa maiņas darījumā iesaistītais Smits lūdzis atļauju spēlēt G-līgas burbulī
Deniss Smits juniors (no kreisās) un Veslijs Metjūzs "Knicks" kreklā. Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas ''Knicks'' aizsargs Deniss Smits juniors komandas vadībai lūdzis atļauju piedalīties NBA Attīstības līgas jeb G-līgas burbulī, lai iegūtu spēļu praksi, ziņo ''New York Daily News'' žurnālists Stefans Bondijs. 2017. gada NBA drafta devītā izvēle šosezon laukumā pavadījis vien 28 minūtes.

Denisu Smitu junioru, kurš tiek uzskatīts par vienu no atlētiskākajiem Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājiem, 2017. gada NBA draftā ar kopējo devītās kārtas numuru izvēlējās Dalasas ''Mavericks'' vienība. Pēc veiksmīgas pusotras sezonas Teksasā, Smits tika iesaistīts maiņas darījumā - kopā ar Deandrē Džordanu, Vesliju Metjūzu un drafta izvēlēm dodoties uz Ņujorku, kura pretī sūtīja Kristapu Porziņģi, Timu Hārdaveju junioru, Kortniju Lī un Treju Bērku.

Denisa Smita karjeras turpinājums ''Knicks'' nav izdevies kā basketbolists būtu vēlējies - spēlētājs zaudējis vietu rotācijā. Pēc veiksmīgas pirmās sezonas basketbolists mocījies ar dažādiem savainojumiem, kas traucējuši iegūt spēļu ritmu, kā arī komandā palielinājusies konkurence aizsargu rindās - 2019. gadā ''Knicks'' draftēja augumā raženo Ārdžeju Beretu, bet 2020. gada draftā izvēlējās saspēles vadītāju Imenjuelu Kvikliju. Lielās konkurences un traumu dēļ Deniss Smits šosezon piedalījies tikai trīs spēlēs, kopumā uz parketa pavadot 28 minūtes. Nu spēlētājs komandas vadībai lūdzis atļauju pievienoties Ņujorkas vienības fārmklubam Vesčesteras ''Knicks'', lai spēlētu G-līgas burbulī.

NBA Attīstības līgas burbulis ar 18 komandu dalību norisināsies Orlando. Komandas četru nedēļu laikā aizvadīs 15 spēles. Astoņas labākās vienības no 8. līdz 11. martam izspēlēs play-off turnīru, kurā noskaidros čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...

     [+] [-]

, 2021-01-31 13:45, pirms 4 gadiem
Šis ir reāls piemērs kā maiņas darijumā Tu zaudē visu.

     [+] [-]

, 2021-01-31 15:41, pirms 4 gadiem
Drīzāk - cik Ņujorka "labi" attīsta jaunos spēlētājus...