Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nedēļu bez Covid-19 gadījumiem, Kolinss izlaidīs ilgāku laiku

Emils Ozerinskis

NBA nedēļu bez Covid-19 gadījumiem, Kolinss izlaidīs ilgāku laiku
Zeks Kolinss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju vidū kopš 24. decembra nav fiksēts neviens Covid-19 inficēšanās gadījums, ziņo NBA apskatnieks Šams Šaranija.

Kā ziņo Šams Šarania, kopš Ziemassvētkiem NBA veiktas 495 personu pārbaudes, kurās neviens pozitīvs Covid-19 tests nav fiksēts. Tā vērtējama kā NBA kārtējā uzvara salīdzinājumā ar konkurējošajām Amerikas profesionālajām līgām. Savu ietekmi Covid-19 atstājis uz Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonu, kur vairākās komandās sezonas laikā plosījies vīruss, taču NBA stingrie drošības protokoli šobrīd ļauj līgai veiksmīgi funkcionēt.

Jāatgādina, ka sekmīgi ar Covid-19 situāciju NBA tika galā arī Orlando "burbulī", kur saslimšanas gadījumi netika fiksēti. Šī gada martā par pirmo zināmo Covid-19 saķērušo spēlētāju kļuva Jūtas "Jazz" centrs Rudijs Gobērs. Drīzumā infekcija tika fiksēta arī viņa komandas biedram Donovanam Mičelam un citu vienību spēlētājiem, kas noveda pie līgas sezonas apturēšanas. Taču pēc pārtraukuma NBA veiskmīgi noorganizētajā burbulī par NBA 2019./2020. gada sezonas čempioni tika kronēta Losandželosas "Lakers".

Kamēr NBA var būt apmierināta ar Covid-19 situāciju līgā, nepatīkamas ziņas piemeklējušas Portlendas "Trail Blazers". Komandas garā gala spēlētājam Zekam Kolinsam veikta vēl viena medicīniskā procedūra, kas liks 23 gadus vecajam basketbolistam turpināt rehabilitācijas procesu, pēc tam, kad jau 1. septembrī tika veikta operācija basketbolista potītei pēc stresa lūzuma.

     [+] [-]

, 2020-12-31 01:22, pirms 4 gadiem
Cerams atgūsies. Tie lūzumi no stresa nepatīkami!!!

     [+] [-]

, 2020-12-31 01:27, pirms 4 gadiem
Cerams atgūsies. Tie lūzumi no stresa nepatīkami!!! Pareizāk varbūt pārslodzes,. Lai gan ar grūti saprast vai šobrīd tā pati potīte. Un kas tur vispāt.