Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" līderis Morants nespēlēs vismaz trīs nedēļas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Grizzlies" līderis Morants nespēlēs vismaz trīs nedēļas
Dža Morants. Foto: AP/Scanpix

Kā ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji un NBA apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Memfisas "Grizzlies" talantīgais saspēles vadītājs Dža Morants pēc vakardien gūtā potītes savainojuma nevarēs komandai palīdzēt vismaz trīs nedēļas.

Regulārā turnīra mačā pret Bruklinas "Nets" Dža Morants iedzīvojās potītes savainojumā. Saspēles vadītājs otrajā ceturtdaļā piezemējās, uzliekot savu kāju uz pretspēlētāja kājas, tādējādi gūstot savainojumu. Morants laukumu pameta ratiņkrēslā, bet vēlāk atgriezās uz rezervistu soliņa. Uzreiz pēc savainojuma gūšanas tik veikts rentgens, kurā lūzumi netika konstatēti.

Pēc magnētiskās rezonanses izmeklējumiem 21 gadu vecajam spēlētājam konstatēts otrās pakāpes potītes sastiepums. Tiek prognozēts, ka "Grizzlies" līderis laukumā nevarēs doties vismaz trīs nedēļas, bet prombūtnes kopējais periods pagaidām tiek noteikts trīs līdz piecu nedēļu garš.

Morants, kuru 2019. gada NBA draftā ar kopējo otro numuru izvēlējas "Grizzlies", šo sezonu bija iesācis lieliski – vidēji spēlē viņš bija iekrājis 26,3 punktus un atdevis 6,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...