Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks komentē sadarbību ar Deivisu un centīsies palīdzēt viņam kļūt labākam

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Vestbruks komentē sadarbību ar Deivisu un centīsies palīdzēt viņam kļūt labākam
"Lakers" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks preses konferencē "Staples Center" arēnā. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Mediju dienā komentārus sniedza arī citi Losandželosas "Lakers" spēlētāji. Rasels Vestbruks izteicās par to, ka darīs visu iespējamo, lai Entonijs Deiviss uzlabotu aizvadītās sezonas sniegumu, bet Lebrons Džeimss atklāja, ka ir vakcinējies, lai būtu pieejams saviem komandas biedriem.

"Viņš ir īpašs," savu jauno komandas biedru Entoniju Deivisu raksturoja Rasels Vestbruks. "Nav otra tāda auguma spēlētāja, kurš spētu darīt laukumā to, ko dara Deiviss. Mans uzdevums būs viņam palīdzēt iet uz priekšu – katrā spēlē, katrā treniņā, lai viņš demonstrētu savu labāko spēli ikreiz, kad iziet laukumā."

Tāpat Vestbruks uzskata, ka Deivisam būtu jārāda krietni labāks sniegums, ja atskatās uz pagājušo sezonu: "Viņš līgā ir bijis pietiekami ilgi, viņš zina, kā šī spēle ir jāspēlē. Zinu, kas viņam ir nepieciešams, lai veiktu uzlabojumus un zinu arī to, ka viņš to vēlas panākt."

"Man patīk komandas biedri, kas mani cenšas "pastumt" uz priekšu," teica Deiviss. "Man nav vajadzīgi uzmundrinājumi, man vajag, lai mani "pastumj". Tas ir tas, ko es gribu. Mums ar Raselu [Vestbruku] treniņā bija daudz sarunu par to, ko mēs laukumā varētu darīt. Man apkārt šosezon būs tik daudz pieredzējuši spēlētāji, kuri var mani padarītu labāku."

Mūsu mērķis ir tikt pie čempiontitula," savu sakāmo iesāka komandas lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss, kurš, lai arī sākotnēji neatbalstīja vakcīnu, vakcinējies pret Covid-19. "Tas viss sākas no veselības. Es vienmēr domāju par to, kā varu būt pieejams saviem komandas biedriem."

Aizvadītajā nedēļā "Lakers" basketbola operāciju prezidents Robs Pelinka teica, ka sezonas sākumā visiem spēlētājiem būtu jābūt pilnībā vakcinētiem, bet Deiviss minēja, ka šajā jautājumā viss jau ir izdarīts. "Ja es neko nejaucu, visi komandā jau esam vakcinējušies," teica Deiviss. "Domāju, ka ir svarīgi tas, ka mūsu organizācija dara visu iespējamo, lai palīdzētu pasaulei un sabiedrībai kopumā."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...