Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers nepaliek arī Fīniksā, tiek aizmainīts uz "Bucks"

Andrejs Siliņš

Batlers nepaliek arī Fīniksā, tiek aizmainīts uz "Bucks"
Karons Batlers - divas maiņas vienas vasaras laikā
Foto: AFP/Scanpix

Divas darba vietas maiņas vienas vasaras laikā piedzīvojis Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) uzbrucējs Karons Batlers, kuru Losandželosas "Clippers" jūlija sākumā aizmainīja uz Fīniksas "Suns", bet tagad "Suns" spēlētāju aizmainījusi uz Milvoki "Bucks".

33 gadus vecais Batlers aizvadītajā sezonā "Clippers" rindās guva 10,4 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas. 201 centimetru garais spēlētājs, ko 2002. gadā draftēja ar desmito kārtas numuru, karjeras laikā spēlējis Maiami "Heat", Losandželosas "Lakers", Vašingtonas "Wizards", Dalasas "Mavericks" un jau pieminētajā "Clippers". 2011. gadā ar "Mavs" Batlers kļuva par NBA čempionu.

Batleram ir spēkā līgums par astoņiem miljoniem dolāru uz vienu sezonu, un "Bucks" tas lielas problēmas nesagādās - komandai līdz šim bija palikuši 7,5 miljoni zem algu griestiem.

"Suns" pretī saņēma 25 gadus veco aizsargu Išu Smitu un 26 gadus veco ukraiņu centru Slavu Kravcovu, kuru pirms mēneša "Pistons" aizmainīja uz "Bucks".

"Suns" šajā darījumā ietaupīja 5,65 miljonus un plāno tos izmantot, lai atbrīvotu no darba uzbrucēju Maiklu Bīzliju, kuram nākamajās divās sezonās būtu jāsamaksā deviņi miljoni, taču klubs neuzskata to par atbilstošu cenu laukumā iespētajam.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-30 08:29, pirms 11 gadiem
Labs spēlētājs, bet mētā pa visiem stūriem. Patika gan iekš Mavs, gan LAC.

Domāju noderīgs jebkurai komandai iekš PO, bet tie nu nebūs Bucks.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-30 12:10, pirms 11 gadiem
ko tad suns domā spēlēt SF pozīcijā ? Batleru aizmaina, un Bīzliju grib izpirkt ?

  +3 [+] [-]

, 2013-08-30 13:42, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: ko tad suns domā spēlēt SF pozīcijā ? Batleru aizmaina, un Bīzliju grib izpirkt ?
Bledso ir mini Lebrons, spēlēs kur vajadzēs

  +2 [+] [-]

, 2013-08-30 13:56, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: ko tad suns domā spēlēt SF pozīcijā ? Batleru aizmaina, un Bīzliju grib izpirkt ?
Tas ir stipri vienalga. Ilgtermiņā - A.Wiggins vai cits, ko draftēs. Šī sezona tiek upurēta, lai nākamajā gadā būtu augstas izvēles tiesības draftā un daudz naudas, ko tērēt brīvo aģentu tirgū. Ja tas tomēr, tavuprāt, ir tik svarīgi, tad šosezon visticamāk Džeralds Grīns, P.J. Takers un ierobežotu laiku arī Markuss Moriss.