Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Visas spēles sākušais Bārnss par 54 miljoniem pagarina līgumu ar Sakramento "Kings"

Agris Suveizda

Visas spēles sākušais Bārnss par 54 miljoniem pagarina līgumu ar Sakramento "Kings"
Herisons Bārnss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sakramento "Kings" pagarinājusi līgumu ar 31 gadu veco uzbrucēju Herisonu Bārnsu, kurš būtu kļuvis par brīvo aģentu, ziņo ESPN.

2019. gada februārī Bārnss spēles laikā tika aizmainīts no Dalasas "Mavericks" uz Sakramento "Kings" un vēlāk parakstīja četru gadu līgumu par 85 miljoniem ASV dolāru. Nu amerikānis ar "Kings" vadību panācis vienošanos uz trim sezonām par 54 miljoniem dolāru.

Aizvadītajā regulārajā sezonā Bārnss sāka visas 82 spēles un vidēji 32,5 minūtēs sakrāja 15,0 punktus, 4,5 atlēkušās bumbas, 1,6 rezultatīvas piespēles un 1,0 kļūdas. Bez Bārnsa līgā bija vēl divi spēlētāji, kuri sāka visus mačus, - Mikals Bridžiss un Nikola Vučevičs. Sakramento "Kings" ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem ieņēma trešo vietu Rietumu konferencē, taču izstājās jau pirmajā kārtā, ar 3-4 piekāpjoties tā brīža titula sargātājai Goldensteitas "Warriors".

2012. gadā Bārnsu ar 7. numuru izraudzījās Goldensteitas "Warriors", ar ko viņš 2015. gadā izcīnīja NBA titulu. Gadu vēlāk Bārnss ar ASV izlasi triumfēja Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-06-30 10:32, pirms gada
Atbilstošs līgums. 18milj./sez. Paliek gan tāds lēnīgāks, bet savus uzdevumus tā pat pilda labi laukumā. Kamēr Kīgans kļūst labāks, tikmēr Bārns stutēs šo pozīciju laukumā.