Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA apbalvo Karmelo Entoniju ar balvu par sociālā taisnīguma atbalstīšanu

Rolands Eliņš

NBA apbalvo Karmelo Entoniju ar balvu par sociālā taisnīguma atbalstīšanu
Karmelo Entonijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka jaundibināto balvu par centieniem sekmēt sociālo taisnīgumu, kas nosaukta NBA leģendas Karima Abdula Džabara vārdā, ieguvis Karmelo Entonijs.

NBA paziņojumā norādīts, ka Karmelo Entonijs kā balvas laureāts izraudzīts par viņa apņēmību un paveikto aizvadītās sezonas laikā, turpinot Karima Abdula Džabara dzīves misiju par vienlīdzības panākšanu starp cilvēkiem un grupām, kas vēsturiski nav bijušas vienlīdzīgas.

Četri pārējie finālisti uz šo balvu bija Herisons Bārnss no "Kings", Tobaiass Heriss no "76ers", Drū Holidejs no "Bucks" un Huans Toskano-Andersons no "Warriors".

"Tas man ir liels gods," pēc balvas iegūšanas izteicās Entonijs. "Man ir paveicies, ka esmu šajā līgā kopā ar tik daudziem spēlētājiem, kuri tikpat ļoti vēlās kaut ko paveikt un sniegt savu ieguldījumu. Esmu patiesi pagodināts, ka mani novērtē Karīms un šīs balvas komiteja. Ceru, ka varēšu rādīt piemēru un iedrošināt arī citus darīt to pašu, lai izdotos panākt taisnīgumu visiem."

Kā uzvarētājs Entonijs varēja izvēlēties organizāciju, kas saņems 100 tūkstošu dolāru ziedojumu viņa vārdā. Viņš izvēlējās savas pārstāvētās komandas "Trail Blazers" pilsētas Portlendas muzeju. Pārējie četri finālisti varēja rīkoties līdzīgi, katrs ar summu 25 tūkstošu dolāru vērtībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-06-30 12:21, pirms 3 gadiem
Njā, izcils “sportiskais” sasniegums..

     [+] [-]

, 2021-06-30 13:00, pirms 3 gadiem
Jautājums atklāts - NBA 2022 MVP būs Carmelo Anthony vai Dwight Howard?

     [+] [-]

, 2021-06-30 15:28, pirms 3 gadiem
Portlendas pilsēta lieliski parāda, kāds "taisnīgums" un bezpriģels tur notiek.

     [+] [-]

, 2021-06-30 15:31, pirms 3 gadiem
Melo? Laikam klusam un mierigi to darīja. Te jau Kairijs un LeBrūnais par taisnīgumu visu gadu cīnījās

     [+] [-]

, 2021-06-30 16:26, pirms 3 gadiem
Kas tad tur Portlenda notiek ?

     [+] [-]

, 2021-06-30 18:00, pirms 3 gadiem
kas vēsturiski nav bijušas vienlīdzīgas.

Lūdzu atsauci uz avotu, kur šis rakstīts. Vai tas ir autora subjektīvs viedoklis?