Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nedovičs: Labāk pievienotos "Warriors", nevis atgrieztos "Rytas"

Andrejs Siliņš

Nedovičs: Labāk pievienotos "Warriors", nevis atgrieztos "Rytas"
Nemanja Nedovičs
Foto: AFP/Scanpix

Serbu talantīgais basketbolists Nemanja Nedovičs, kurš aizvadītajā sezonā bija Jāņa Blūma komandas biedrs "Lietuvos Rytas" vienībā, atzinis, ka labprāt jau nākamsezon debitētu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) - draftā ar 30. numuru aizsargu izvēlējās Fīniksas "Suns".

22 gadus veco aizsargu NBA draftā kā pēdējo pirmajā kārtā izvēlējās "Suns", taču nekavējoties aizmainīja tiesības uz spēlētāju Goldensteitas "Warriors" klubam. "Warriors" pašam nebija izvēles tiesību draftā, taču, pateicoties darījumam, pie jauna spēlētāja tikt izdevās tik un tā.

""Warriors" bija ļoti ieinteresēti un jau sezonas laikā sekoja manām gaitām Eiropā," Nedovičam nebija pārsteigums, ka tieši Oklendas klubs vēlējies jauno serbu redzēt savā komandā. "Šovasar svarīgi "Warriors" cilvēki ieradās uz "adidas EuroCamp" Trevīzo, kur biju arī es. Tāpēc esmu priecīgs, ka nonācu tieši pie šī kluba."

Nedovičs gan atzina, ka nav gaidījis savu vārdu nosaucam jau pirmajā kārtā, bet gan otrās kārtas vidū. "Esmu jau runājis ar kluba vadību, prezident, ģenerālmenedžeri un treneri, bet nezinu, vai piedalīšos vasaras līgā Lasvegasā," sacīja Nedovičs. Iemesls pavisam vienkāršs - jau 8. jūlijā kopā pirmoreiz sanāk Serbijas izlase, kuras kandidāts ir arī Nedovičs, bet vasaras līga sāksies vien 12. jūlijā.

"Man joprojām ir spēkā līgums ar "Lietuvos Rytas", un viss atkarīgs no "Warriors"," par izredzēm debitēt NBA jau nākamsezon izvairīgs bija Nedovičs. Vaicāts, vai labāk nebūtu palikt "Rytas" vēl vienu gadu un tad mēģināt nostiprināties BA, Nedovičs dea skaidru atbildi: "Es gribētu doties uz NBA jau tagad."

193 centimetrus garais Nedovičs profesionāļa karjeru sāka 2008. gadā Belgradas "Crvena Zvezda" komandā bet pirms pagājušās sezonas noslēdza līgumu uz vairākām sezonām ar "Rytas".

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos

  +8 [+] [-]

, 2013-06-30 19:33, pirms 11 gadiem
Virsraksts atkal izrauts no konteksta,kā jau te visi sc ...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-30 19:34, pirms 11 gadiem
Izskatās diezgan labs un varbūt sevi pierādīs NBA! Kopā ar Andri: D

  +4 [+] [-]

, 2013-06-30 19:42, pirms 11 gadiem
Autor: "nostiprināties BA, Nedovičs dea skaidru atbildi: "Es gribētu doties uz NBA jau tagad."
Labojam!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-06-30 19:44, pirms 11 gadiem
Silina kungs, laiks budzeta atvelet vietu jaunai klaviaturai, savadak nu nekadi 5 teikumus bez kludam neizdodas uzrakstit."ar kluba vadību, prezident" " Nedovičs dea skaidru"
Slēpts komentārs: lhf1

  +1 [+] [-]

, 2013-06-30 20:54, pirms 11 gadiem
NHLScout rakstīja: Izskatās diezgan labs un varbūt sevi pierādīs NBA! Kopā ar Andri: D
izredzes tuvu 0, priekšā curry un tas otrs melnais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-01 00:15, pirms 11 gadiem
lhf1 rakstīja: Es nesaprotu vienu, kapēc vienmēr piekasās tām kļūdām? jūs baudu no tā gūstat? aun* galvas! atradušies skolotāji
Man kā lasītājam ir labāk uztverams, ja ir pareizi uzrakstīts. Nevis zīlēt, kas tur ir domāts. Es nepārmetu, ka cilvēks kļūdās, bet tikai palīdzu, lai izlabo!