Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denvera līdz sezonas beigām plāno pagarināt līgumu ar Riversu

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Denvera līdz sezonas beigām plāno pagarināt līgumu ar Riversu
Ostins Riverss. Foto: AP/Scanpix.ee

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" līdz sezonas beigām plāno noslēgt līgumu ar saspēles vadītāju Ostinu Riversu. Tāpat ar citu saspēles vadītāju līgumu noslēgusi Losandželosas "Clippers", kas arī līdz sezonas beigām panākusi vienošanos ar Jogī Ferelu.

Ostins Riverss sezonu iesāka "Knicks", tomēr, spēlētājam netiekot pie cerētā spēles laika, puses sadarbību pārtrauca un Riverss kļuva par brīvo aģentu. 20. aprīlī pēc komandas līdera Džamala Mareja traumas Denvera "Nuggets" nolēma noslēgt desmit dienu līgumu ar Riversu. Šajā laika sprīdī Riverss vidēji spēlējis 24 minūtes, kuru laikā guvis 5.2 punktus. "Nuggets" šobrīd nevar palīdzēt arī Vils Bārtons un Montē Moriss, tāpēc Riverss palīdz komandai atrisināt sastāva dziļuma problēmu.

Tāpat pie līguma uz visu atlikušo sezonu ticis arī Jogī Ferels, kurš līdz sezonas beigām noslēdzis vienošanos ar Losandželosas "Clippers", kura nesen līdz sezonas beigām parakstīja arī Demarkusu Kazinsu. Ferels trīs spēlēs vidēji 9,7 minūšu laikā ticis pie 4,7 punktiem.