Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bilapss atkal savaino cirksni, sezona varētu būt beigusies

Bilapss atkal savaino cirksni, sezona varētu būt beigusies
Čonsijs Bilapss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Clippers" aizsargs Čonsijs Bilapss atkal ir iedzīvojies cirkšņa traumā. Pastāv iespēja, ka basketbolista sezona varētu būt beigusies.

Bilapss cirksni savainoja jau pirms 11 dienām, kad "Clippers" aizvadīja spēli pret Sakramento "Kings". Viņš izlaida trīs spēles, bet laukumā atgriezās šīs nedēļas spēlē pret Ņūorleānas "Hornets". Laukumā pavadot 13 minūtes, Bilapss guva 11 punktus, atdeva divas rezultatīvas piespēles un realizēja trīs no četriem tālmetieniem.

Basketbolists laukumu pameta trešajā ceturtdaļā un spēlē vairs neatgriezās. Komandas galvenais treneris Vinnijs Del Negro sacīja, ka aizsargs ir atsvaidzinājis cirkšņa traumu. Treneris gan nevarēja teikt, kad Bilapss atgriezīsies laukumā.

Bilapss šajā sezonā ir piedalījies tikai 20 spēlēs, katrā no tām vidēji gūstot 8,2 punktus un atdodot 2,2 rezultatīvas piespēles. Basketbolists ir mocījies ar dažādiem savainojumiem, un cirkšņa trauma varētu liegt viņam šosezon turpināt spēlēt. "Clippers" gan domā, ka Bilapss būs atpakaļ uz izslēgšanas spēlēm.

Bilapsa vietu starta pieciniekā aizvadītās nakts spēlē ieņēma Villijs Grīns. Tāpat "Clippers" nesen parakstīja līgumu ar Malīku Veinsu līdz šīs sezonas beigām. Veinss ir aizvadījis tikai trīs spēles "Clippers" sastāvā, vidēji gūstot 3,7 punktus un atdodot 2,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports