Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Spurs'' negaidīti atbrīvo pagājušā gada drafta 12. numuru Primo

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Spurs'' negaidīti atbrīvo pagājušā gada drafta 12. numuru Primo
Džošs Primo un Gregs Popovičs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio ''Spurs'' negaidīti šķīrusies no pagājušajā gadā ar 12. numuru draftētā aizsarga Džoša Primo.

Pagājušā gada draftā Teksasas klubs Primo izvēlējās ar kopējo 12. numuru, kanādiešu basketbolistam esot visjaunākajam spēlētājam draftā. Pirmajā sezonā viņš piedalījās 50 spēlēs, vidēji gūstot 5,8 punktus, bet jaunajā sezonā uz parketa kāpa septiņas reizes, caurmērā sametot septiņus punktus.

Aizvadītajā naktī Sanantonio klubs paziņoja par Džoša Primo atbrīvošanu, iemeslus neprecizējot, kas raisīja neizpratni gan līdzjutēju, gan ekspertu un žurnālistu vidū. Pats basketbolists vēlāk paziņojumā minēja mentālās veselības problēmas.

''Zinu, ka visi ir pārsteigti pēc šī paziņojuma. Meklēju palīdzību, lai sadziedētu iepriekš piedzīvotās traumas. Izmantošu šo laiku, lai koncentrētos savas mentālās veselības uzlabošanai. Ceru, ka varēšu par šīm problēmām runāt arī turpmāk, lai palīdzētu cilvēkiem, kas nonākuši līdzīgā situācijā. Novērtēšu, ja ievērosiet manu privātumu,'' izplatītajā paziņojumā ESPN teicis pats basketbolists.

Leģendārā Grega Popoviča vadītā ''Spurs'' jauno sezonu sākusi ar četrām uzvarām sešās spēlēs un ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/josh-primo...

     [+] [-]

, 2022-10-29 15:57, pirms 2 gadiem
Galīgi neticas par to mental health.Nebūtu veivots par ko tādu,un nesen vēl paņēma nākošā gada līgumu.

Neviens bez viņa ar neko nekomentē īsti.Tviterī kaut kas minēja,ka atlaišanas laiks esot interesants,jo uz to brīdi legālos dokumentus par kādiem pārkāpumiem nevar dabūt un būtu jāgaida līdz nedēļas sākumam.

Nē nu var būt kaut kāds nenormālais anger management problems,bet lai atlaistu nu hz.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-29 16:18, pirms 2 gadiem
Jā, šis ir šokējējoši. Neatceros šādu gadījumu, ka jau otrajā sezonā 12.piks tiek atbrīvots. Ņemot vērā Spurs stingros disciplīnas nosacījumus komandā, domāju ka te ir kkas ko mēs drīz uzzināsim. Tādi spēlētāji kā Bridžess, Prinss, Būknaits, Bīzlijs, Porters nekad nespēlēs Spurs organizācijā. Un tas ir pareizi.

     [+] [-]

, 2022-10-30 08:13, pirms 2 gadiem
laikam vienacaino čūskulēnu uzmetis galdā.
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2022-10-30 08:32, pirms 2 gadiem
pizdjux rakstīja: laikam vienacaino čūskulēnu uzmetis galdā.
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1586507239493292032
Tas visu izskaidrotu

     [+] [-]

, 2022-10-30 08:43, pirms 2 gadiem
Esot izrādījis dārgumus vairākām, arī Spurs organizācijas, sievietēm. Žēl. Aizmeta karjeru, jo patīk pavirināt mētelīti.

     [+] [-]

, 2022-10-30 11:08, pirms 2 gadiem
Njā, kad Pārkers pliķēja vaidziņus Berija sievai, Spuras neko. A tagad džeks mazliet parāda metamo un karjera galā