Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Spolstra pagarina līgumu ar "Heat"

Andrejs Siliņš

Spolstra pagarina līgumu ar "Heat"
Eriks Spolstra
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempionvienības Maiami "Heat" kluba vadība vienojusies ar komandas galveno treneri Eriku Spolstru par sadarbības turpināšanu uz vairākām sezonām.

Spolstras līdzšinējais līgums ar "Heat" bija spēkā līdz nākamajai vasarai, tomēr kluba vadība nolēmusi laicīgi nodrošināties pret problēmām jauna galvenā trenera meklējumu veidolā, svētdien piedāvājot Spolstram jaunu līgumu uz vairākām sezonām.

42 gadus vecais Spolra vadījis "Heat" komandu pēdējās piecas sezonas bet aizvadītajā sezonā bija otrais balsojumā par NBA Gada labākā trenera atzinību. Spolstra divas sezonas pēc kārtas aizvedis Maiami komandu līdz čempiones titulam un, ja to izdosies paveikt arī trešo reizi, tad Spolstra pievienosies tikai trim citiem treneriem, kas spējuši izcīnīt vismaz trīs titulus pēc kārtas - Džonam Kandlam, Filam Džeksonam un Redam Auerbaham, kurš izcīnīja pat astoņus titulus pēc kārtas.

Spolstra NBA ienāca 1997. gadā un 11 sezonas veica galvenā trenera asistenta pienākumus, bet kopš 2008. gada ir galvenais treneris. Diviem tituliem kā galvenajam trenerim Spolstra var pievienot titulu arī kā asistents 2006. gadā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-29 23:08, pirms 11 gadiem
Pelnijis jau ir, bet lai sakarīgāk Irbīte uzraksta cik labs viņš ir

  -4 [+] [-]

, 2013-09-29 23:10, pirms 11 gadiem
Itkā jau labs coachs, bet Miami būtu mana sapņu komanda , ja to vadītu Doks Riverss.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-29 23:59, pirms 11 gadiem
Spoelstra un Lebrons visus nodragās no ceļa ar monstruālu spēku. GO HEAT! / Irbiite_HEAT

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 00:01, pirms 11 gadiem
GO Heat, #3peat #3timechamp #HEATBASKETBALL

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 00:17, pirms 11 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Itkā jau labs coachs, bet Miami būtu mana sapņu komanda , ja to vadītu Doks Riverss.
Man liekas, ka tai komandai vispār nevajag treneri.

Cik palasīju wiki, tad Auerbahs esot laikam bijis pirmais, kas izdomāja mums tagad visiem zināmo patiesību- uzbrukums vinnē spēles, aizsardzība čempionātu(varētu attiecināt uz LV izlases sniegumu). Vai Doks iemācītu labāku defense kā MIA ir?!? Stipri šaubos....

Varētu mož MIA paņemt Doku kā aizsardzības speciālistu un Karlu kā uzbrukuma speciālistu Tā gan būtu laba sadarbība.

  +4 [+] [-]

, 2013-09-30 00:39, pirms 11 gadiem
cookiecrisp rakstīja: Spoelstra un Lebrons visus nodragās no ceļa ar monstruālu spēku. GO HEAT! / Irbiite_HEAT
irbiite jau no otra profila dod vaļā?

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 00:53, pirms 11 gadiem
Spolstra ir paarveerteets.. Visu smagumu izvelk Lebrons!! Tiem kuri nesaprot paskaidroshu - paskatieties uz Maiku Braunu !! Daudzi domaaja, ka vinjsh ir tas kursh aizveda Cavs liidz finaaliem, bet es saku - tas bija Lebrons - Karalis!! Mees redzeejaam ko Brauns izdariija ar Lakers.. Es tieshaam briinos kaa taads aaksts ir speejis tikt tik taalu.. Tas pats ir ar Spolstru .. ielieciet vinja vietaa jebkuru citu viduveeju treneri un taapat Heat panjemtu titulus!! GO HEAT!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 00:53, pirms 11 gadiem
sekojam https://twitter.com/MIAMIHEATLATVIA

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 00:54, pirms 11 gadiem
ar4iks rakstīja: irbiite jau no otra profila dod vaļā?
Man nav citu profilu! Rakstu tikai kaa irbiite_HEAT, paareejie ir kraapnieki!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 00:57, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Man liekas, ka tai komandai vispār nevajag treneri.

Cik palasīju wiki, tad Auerbahs esot laikam bijis pirmais, kas izdomāja mums tagad visiem zināmo patiesību- uzbrukums vinnē spēles, aizsardzība čempionātu(varētu attiecināt uz LV izlases sniegumu). Vai Doks iemācītu labāku defense kā MIA ir?!? Stipri šaubos....

Varētu mož MIA paņemt Doku kā aizsardzības speciālistu un Karlu kā uzbrukuma speciālistu Tā gan būtu laba sadarbība.
Uzreiz var redzēt, ka neseko nekam līdzi, tikai raksti pilnīgu mēslu komentāros. 1kārt jau Latvija pēc 1mo grupu spēlēm statistikā bija komanda, kas vismazāk vidēji punktus ielaidusi (Un Tu duraks, protams, domā, ka tā ir slikta aizsardzība?) 2kārt Spolstra šobrīd ir viens no top 3 nba labākajiem treneriem un vēl pie tam ļoti jau, kaut gan tā vispār neliekas, jo komandā ir tur tādas zvaigznes un sastāvs nolasīts, bet tici man, ja viņš paliktu bez darba, tad ntās komandas mēģinātu viņu dabūt!!! 1majā gadā varbūt viņš bija vēl nepārliecinošs treneris, bet tagad jau ir viens no labākajiem. Nejau tikai komandas nopelns ir divi tituli pēc kārtas...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 00:58, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Spolstra ir paarveerteets.. Visu smagumu izvelk Lebrons!! Tiem kuri nesaprot paskaidroshu - paskatieties uz Maiku Braunu !! Daudzi domaaja, ka vinjsh ir tas kursh aizveda Cavs liidz finaaliem, bet es saku - tas bija Lebrons - Karalis!! Mees redzeejaam ko Brauns izdariija ar Lakers.. Es tieshaam briinos kaa taads aaksts ir speejis tikt tik taalu.. Tas pats ir ar Spolstru .. ielieciet vinja vietaa jebkuru citu viduveeju treneri un taapat Heat panjemtu titulus!! GO HEAT!!!
Tu esi debīls, nav jau brīnums, ka palīgskolā mācies

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 01:00, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: 2kārt Spolstra šobrīd ir viens no top 3 nba labākajiem treneriem un vēl pie tam ļoti jau, kaut gan tā vispār neliekas, jo komandā ir tur tādas zvaigznes un sastāvs nolasīts, bet tici man, ja viņš paliktu bez darba, tad ntās komandas mēģinātu viņu dabūt!!! 1majā gadā varbūt viņš bija vēl nepārliecinošs treneris, bet tagad jau ir viens no labākajiem. Nejau tikai komandas nopelns ir divi tituli pēc kārtas...
Mulkjiibas.. Spolstra ir pilniiga viduveejiiba.. Taa tas vnk ir Kur shodien ir Maiks Brauns, kursh iznesa Cavs liidz finaaliem?? Ak jaa, tas bija Lebrona nopelns.. Taapat ir sheit, Lebrons ir galvenais faktors, Spolstra ir nieciiba.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 01:01, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: Tu esi debīls, nav jau brīnums, ka palīgskolā mācies
Man ir magjistra graads Tas ir kaa aksioma!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 01:08, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Mulkjiibas.. Spolstra ir pilniiga viduveejiiba.. Taa tas vnk ir Kur shodien ir Maiks Brauns, kursh iznesa Cavs liidz finaaliem?? Ak jaa, tas bija Lebrona nopelns.. Taapat ir sheit, Lebrons ir galvenais faktors, Spolstra ir nieciiba.
Nezinu īsti vai neesmu dumjš, ka vispār atbildu Tev, bet nu tavu maģistra grādu redzu tikai idiotismā. :* Spolstra ar Braunu nemaz nav salīdzināmi, proti, Spolstra ar Lebronu izcīnija 2 titulus un 3 reiz, 3 gadu laikā tika finālā, taču Brauns ar lebronu tālāk, par konforences finālu netika. Un jā, Tu es dumjš, gaidu to dienu, kad tevi izbanos no šejienas, žēl pilnīgi paliek, ka tādi retardi ir heat fani... (kaut arī Tu džekiņ par tādu netiec uzskaitīts)

  -2 [+] [-]

, 2013-09-30 01:16, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: Nezinu īsti vai neesmu dumjš, ka vispār atbildu Tev, bet nu tavu maģistra grādu redzu tikai idiotismā. :* Spolstra ar Braunu nemaz nav salīdzināmi, proti, Spolstra ar Lebronu izcīnija 2 titulus un 3 reiz, 3 gadu laikā tika finālā, taču Brauns ar lebronu tālāk, par konforences finālu netika. Un jā, Tu es dumjš, gaidu to dienu, kad tevi izbanos no šejienas, žēl pilnīgi paliek, ka tādi retardi ir heat fani... (kaut arī Tu džekiņ par tādu netiec uzskaitīts)
Spolstra ir taada pati viduveejiiba kaa Maiks Brauns ar savu prinstonas uzbrukumu. Abi divi ir pilniigaakie klauni - Brauns bish lielaaks klauns. Protams, jaanjem veeraa fakts, ka Heat speeli veido 3 ljoti talantiigi speeleetaaji, Cavs bija tikai Lebrons&co. Iedodam taa gada Cavs (kura tika liidz finaaliem) komandai divas superzvaigznes un buus arii 2 un vairaak tituli. Un par to paareejo ko rakstiiji - man ir vienalga ko kaads te par mani domaa, vinjiem vnk skauzj taisniiba, ne visiem lemts to saredzeet. Es esmu viens no retajiem, kuram te ir diezgan augsta liimenja izpratne par lietaam nba.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 01:20, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: Brauns ar lebronu tālāk, par konforences finālu netika.
Shis paraada tavu stulbumu

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 06:56, pirms 11 gadiem
Spolestra ir bijis pareizā laikā un vietā. Vienīgais, kas paceļ viņa latiņu ir tas, ka viņš ar zvaigznēm ir spējis izcīnīt 2 titulus. Spējis savaldīt. Kautgan labi atceramies pirmo sezonu, kad LBJ nerespektēja Spolestru, bet tāpat komanda tika līdz Finālam. Arī bez Spolestras kā trenera, un teiksim ar mani viņa vietā, Heat būtu favorīti uz titulu.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 07:41, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: Uzreiz var redzēt, ka neseko nekam līdzi, tikai raksti pilnīgu mēslu komentāros. 1kārt jau Latvija pēc 1mo grupu spēlēm statistikā bija komanda, kas vismazāk vidēji punktus ielaidusi (Un Tu duraks, protams, domā, ka tā ir slikta aizsardzība?) 2kārt Spolstra šobrīd ir viens no top 3 nba labākajiem treneriem un vēl pie tam ļoti jau, kaut gan tā vispār neliekas, jo komandā ir tur tādas zvaigznes un sastāvs nolasīts, bet tici man, ja viņš paliktu bez darba, tad ntās komandas mēģinātu viņu dabūt!!! 1majā gadā varbūt viņš bija vēl nepārliecinošs treneris, bet tagad jau ir viens no labākajiem. Nejau tikai komandas nopelns ir divi tituli pēc kārtas...
Ekspert- jau mūsu grupā vien Lietuva un Bosnija ielaida mazāk pēc pirmās kārtas. D grupā 3 valstis ielaida mazāk, C grupā 5!!!!!!!!!!!! komandas (spāņi par 100 mazāk 5 spēlēs par Latviju), A grupā 2 komandas. Tātad man tev jautājums- kur tu roc statistiku vispār?!?!

Neiešu ar dunduku te strīdēties, bet, ja tu uzskati, ka Spolstra ir top3 treneris, tad tu esi tāds pats dunduks, kas strīdējās par LV izlaases aizsardzību. (uzvarētās spēles bija uzbrukuma nopelns, nevis aizsardzības)

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 07:43, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Man ir magjistra graads Tas ir kaa aksioma!
Es domāju, ka maģistra grāds ir dokuments, nevis neapgāžams fakts. Bet tavējais laikam paliek tikai faks bez kādiem pierādījumiem...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 07:45, pirms 11 gadiem
Johns rakstīja: Nezinu īsti vai neesmu dumjš, ka vispār atbildu Tev, bet nu tavu maģistra grādu redzu tikai idiotismā. :* Spolstra ar Braunu nemaz nav salīdzināmi, proti, Spolstra ar Lebronu izcīnija 2 titulus un 3 reiz, 3 gadu laikā tika finālā, taču Brauns ar lebronu tālāk, par konforences finālu netika. Un jā, Tu es dumjš, gaidu to dienu, kad tevi izbanos no šejienas, žēl pilnīgi paliek, ka tādi retardi ir heat fani... (kaut arī Tu džekiņ par tādu netiec uzskaitīts)
Tu vaino Braunu pie CLE neveiksmēm? (gluži neveiksmes tās nebija)

Varbūt vaino CLE pilsētu pie tā, ka nevar vispār nevienu zvaigzni piesaistīt?!?!?!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 07:46, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Spolstra ir taada pati viduveejiiba kaa Maiks Brauns ar savu prinstonas uzbrukumu. Abi divi ir pilniigaakie klauni - Brauns bish lielaaks klauns. Protams, jaanjem veeraa fakts, ka Heat speeli veido 3 ljoti talantiigi speeleetaaji, Cavs bija tikai Lebrons&co. Iedodam taa gada Cavs (kura tika liidz finaaliem) komandai divas superzvaigznes un buus arii 2 un vairaak tituli. Un par to paareejo ko rakstiiji - man ir vienalga ko kaads te par mani domaa, vinjiem vnk skauzj taisniiba, ne visiem lemts to saredzeet. Es esmu viens no retajiem, kuram te ir diezgan augsta liimenja izpratne par lietaam nba.
Pēdējais teikums-

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 11:58, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Man ir magjistra graads Tas ir kaa aksioma!
Māgistra grāds basketbolā? Tas ka ir maģistra grāds vēl neko nenozīmē.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 12:09, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Spolstra ir taada pati viduveejiiba kaa Maiks Brauns ar savu prinstonas uzbrukumu. Abi divi ir pilniigaakie klauni - Brauns bish lielaaks klauns. Protams, jaanjem veeraa fakts, ka Heat speeli veido 3 ljoti talantiigi speeleetaaji, Cavs bija tikai Lebrons&co. Iedodam taa gada Cavs (kura tika liidz finaaliem) komandai divas superzvaigznes un buus arii 2 un vairaak tituli. Un par to paareejo ko rakstiiji - man ir vienalga ko kaads te par mani domaa, vinjiem vnk skauzj taisniiba, ne visiem lemts to saredzeet. Es esmu viens no retajiem, kuram te ir diezgan augsta liimenja izpratne par lietaam nba.
Nu var būt Brauns un Spoliestra nav pirmās klases treneri, bet ja tu saki, ka Lebrons visu izdarīja, lai Klīvlenda tiktu finālā, tad tas arī bija Lebrons, kurš bija tik nevarīgs, ka nespēja pat nevienu uzvaru izcīnīt savā pirmajā finālā. Un pēc tam pat līdz finālam nespēja tikt, kaut Klīvlenda deva viņam visu ko viņš gribēja.

Ar Heat arī pirmajā finālā viņš bija nevarīgs un viņa spēle arī bija viens no iemesliem kāpēc Heat zaudēja Dalasai.

Jāatzīst, ka viņš tagad ir krietni audzis un ir komandas neapšaubāms līderis. Tagad viņš var komandu vilkt uz saviem pleciem. Bet nepiekritīšu, ka Spoliestra ir pabira. Nav viņš Fils, Karls vai Pops, bet slikts treneris neuzvar čempionātos.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 13:53, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Nu var būt Brauns un Spoliestra nav pirmās klases treneri, bet ja tu saki, ka Lebrons visu izdarīja, lai Klīvlenda tiktu finālā, tad tas arī bija Lebrons, kurš bija tik nevarīgs, ka nespēja pat nevienu uzvaru izcīnīt savā pirmajā finālā. Un pēc tam pat līdz finālam nespēja tikt, kaut Klīvlenda deva viņam visu ko viņš gribēja.

Ar Heat arī pirmajā finālā viņš bija nevarīgs un viņa spēle arī bija viens no iemesliem kāpēc Heat zaudēja Dalasai.

Jāatzīst, ka viņš tagad ir krietni audzis un ir komandas neapšaubāms līderis. Tagad viņš var komandu vilkt uz saviem pleciem. Bet nepiekritīšu, ka Spoliestra ir pabira. Nav viņš Fils, Karls vai Pops, bet slikts treneris neuzvar čempionātos.
Kas viņam bija komandā savā pirmajā finālā? Mo, Varežao, Pārkers(protams, ne jau Tonijs ), vecs Šakils? Pret ko viņš zaudēja finālu? Pret pēdējās desmitgades labāko(ok, neteikšu labāko, bet stabilāko) big3? Zem tām spurām pakristu jebkurš superstārs, ja viņam nebūtu palīgi....

Un galu galā- ko komanda viņam deva? CLE komanda nevar vispār nevienu normālu FA piesaistīt. Un ar visu Lebronu ierindā neviens tur negribēja nākt. Tai laikā es tik sīki nesekoju līdzi NBA rakstiem un algām, bet man liekas viņiem bija tāda pati situācija beigās, kā MEM bija šogad, ka nu kategoriski atsakās maksāt nodokli un bija jāizvēlās, ko paturēt- Rendolfu vai Geju. Un kā zinams, Gejs spēlē tagadd jau Kanādā